Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ontar píše:
Tady teda je přitroublejch češtinářek…nechte si ty své lingvistické rozumy doma pro haranty…smysl příspěvku je naprosto jasný…
Ach, jako obvykle jste nám přišel ukázat, ze jste hulvát, primitiv a zakomplexovaný nýmand. To už dávno víme, tak něco nového, prosím.
@MP Krista píše:
Ach, jako obvykle jste nám přišel ukázat, ze jste hulvát, primitiv a zakomplexovaný nýmand. To už dávno víme, tak něco nového, prosím.
Tady se někomu šláplo na kuří oko, až z toho začal vykat… ![]()
@ontar Nikoli, v mých společenských kruzích je zvykem neznámým osobám vykat.
@MP Krista píše:
@ontar Nikoli, v mých společenských kruzích je zvykem neznámým osobám vykat.
To sis ale ty spolecenske kruhy spletla, neb na diskuznim foru je zvykem si tykat.
No a co jako? ja bych nehty nedelala ani za nic, mam rada normalni a dobre placenou praci.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, doufám, že tato téma nevyvolá hádky.Jsem poměrně mladá (29) a v minulosti jsem pracovala jako dělnice nebo v obchodě ale práce mě nikdy nenaplňovala. Už od skončení školy jsem věděla, že nechci mít nad sebou šéfa. Jsem hodně citlivá a nesnesu aby po mě někdo řval a také jsem spíše introvertní. V práci jsem nikdy dlouho nevydržela, po pár měsících jsem odešla. Nikdy jsem nechtěla být jako otrok co ráno vstane a jde do práce kde si odkroutí 8 nebo 12 hodin, pak přijde domů, padne od únavy a jde brzy spát protože zítra ho čeká to samé. Žádný život a jako výplata almužna která stačí jenom na prožití nikoliv na žití. Nikdy jsem nebrala sociální nebo jiné dávky. Dnes jsem OSVČ. A to je v očích mnoha lidí trnem v oku. Věnuji se líčení a kosmetice a taky nechtům. Hodně lidí mě nemůže vystát, prý určitě nepracuji, prý určitě nepracuji s kosmetikou ale dělám prostitutku. Hnusně mi nadávají a já jsem z toho tak smutná a nevím co s tím. Když se dovíte co lidé o vás mluví a přitom to není pravda… Co to v těch lidech proboha je? Proč musí ubližovat a šířit nepravdy? Nadávají že jsem lína normálně dělat a podobně. Jak se mám proti tomu bránit?
a ti „chytráci“ dělají co? U nás má takové řeči tchán a tchyně na ženy na mateřské. Zlatí lidé, co se o malé dítě nikdy nestarali ![]()
@MP Krista Na internetu se v diskuzích tyka. Odjakziva. Nekde jsem jednou narazila na etiketu chování v diskuzích a tykání tam bylo. Tady se taky tyka od doby vzniku tohoto webu.
Vykam jen, když neco výjimečně komentuji na FB v nějaké skupine s neznamymi lidmi. Ale i tam jsem byla upozorněna, ze tykat klidně můžu. V době, kdy začaly anonymní fora a psala se jejich etiketa, FB nebyl.
@jkra definuj, prosím, co je to ta normální práce
já teda nehty, kosmetiku, řasy, apod. beru jako normální práci, nevidím na tom nic špatnýho. Pořád lepší než cvakat ve fabrice. A když člověk nemá vzdělání, tak je těžké, najít něco normálního a dobře placeného. ![]()
Jinak zakladatelko, nic si z toho nedělej. Já taky slýchávám kecy na svoji práci a je mi to u zadku
pokud tě tvoje práce baví, tak ji dělej a neřeš, co si o tom myslí ostatní ![]()
@Jana206 píše:
@MP Krista Na internetu se v diskuzích tyka. Odjakziva. Nekde jsem jednou narazila na etiketu chování v diskuzích a tykání tam bylo. Tady se taky tyka od doby vzniku tohoto webu.
Vykam jen, když neco výjimečně komentuji na FB v nějaké skupine s neznamymi lidmi. Ale i tam jsem byla upozorněna, ze tykat klidně můžu. V době, kdy začaly anonymní fora a psala se jejich etiketa, FB nebyl.
A já přesto neznámým lidem vykám.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, doufám, že tato téma nevyvolá hádky.Jsem poměrně mladá (29) a v minulosti jsem pracovala jako dělnice nebo v obchodě ale práce mě nikdy nenaplňovala. Už od skončení školy jsem věděla, že nechci mít nad sebou šéfa. Jsem hodně citlivá a nesnesu aby po mě někdo řval a také jsem spíše introvertní. V práci jsem nikdy dlouho nevydržela, po pár měsících jsem odešla. Nikdy jsem nechtěla být jako otrok co ráno vstane a jde do práce kde si odkroutí 8 nebo 12 hodin, pak přijde domů, padne od únavy a jde brzy spát protože zítra ho čeká to samé. Žádný život a jako výplata almužna která stačí jenom na prožití nikoliv na žití. Nikdy jsem nebrala sociální nebo jiné dávky. Dnes jsem OSVČ. A to je v očích mnoha lidí trnem v oku. Věnuji se líčení a kosmetice a taky nechtům. Hodně lidí mě nemůže vystát, prý určitě nepracuji, prý určitě nepracuji s kosmetikou ale dělám prostitutku. Hnusně mi nadávají a já jsem z toho tak smutná a nevím co s tím. Když se dovíte co lidé o vás mluví a přitom to není pravda… Co to v těch lidech proboha je? Proč musí ubližovat a šířit nepravdy? Nadávají že jsem lína normálně dělat a podobně. Jak se mám proti tomu bránit?
Nevšímej si takových lidí, oni ti jednoduše závidí, protože sami ničeho takového nedosáhli a to je štve. ![]()
@Renata Zavřelová píše:
Nevšímej si takových lidí, oni ti jednoduše závidí, protože sami ničeho takového nedosáhli a to je štve.
Huh, dalsi vykrik do tmy.
@warita píše:
Huh, dalsi vykrik do tmy.
Ty jsi taky výkřik
To je prostá rada. Na to se nic jiného ani poradit nedá, než aby člověk neřešil, co si o něm ostatní myslí. Jsou to jen zbytečné nervy. ![]()
To není výkřik. Paní Renata tady vyhledává vhodná témata, kde by nabízela MML výdělek. Už je nahlášena, ale zkouší to nadále.
@MP Krista Milá Kristo, vím, dopustila jsem se chyby…neznalost pravidel mě neomlouvá, moje chyba… nechtěla jsem nikoho obtěžovat, myslela jsem svou pomoc upřímně. Je mi líto, že vás to obtěžovalo, ale už se nemusíte bát, už se takových chyb nedopustím. Co ale nechápu, jak s tím souvisí tento můj komentář… to jste tak nazlobená, že to budu mít od vás teď pokaždé na talíři? ![]()