Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A jak se clovek vubec dozvi, ze se o nem neco rika?
Ja at premyslim, jak premyslim, tak vubec netusim, co si o mne lidi mysli. Ani me teda nikdy nenapadlo nad tim hloubat, abych pravdu rekla.
@Anonymní píše:
@Jana206 Lidi se ale rádi chytnou čehokoli a pak se na tom odbavují, asi nejsou spokojení v živote jinak si to vysvětlit neumím.
Přesně tak. Já mam treba automatické opravy na telefonu, k vůli místnímu slepicinci nepůjdu a nesednu si za PC, ani by me nehlo
Navíc chybu může udelat i člověk a tituly pred jménem a za jménem, sama jsem toho byla svědkem(na fakultě). Tvůj dotaz je normálně čitelný a pochopitelný, jsou tu casto větší paskvily.
@Afrikana Tak já žila v malém městečku kde každý o každém všechno ví. A co neví to se dozví od lidí.
Zakladatelko, znovu, pozvi je do salonu, kde pracujes a bude po pomluvach.
@Anonymní píše:
@Afrikana Tak já žila v malém městečku kde každý o každém všechno ví. A co neví to se dozví od lidí.
To je tak ale vsude. Mentalita lidí na malomeste, vzdy si na Tobě neco najdou.
@Jana206 Ja to taky nechápu. Aby někdo psal že jsem neinteligentní protože jsem udělala gramatickou chybu a pak se na tom bavili.. prostě IQ tykve. Ne já ale ony.
@Anonymní píše:
@free333 Děkuji jsi moc milá. Je to něco co mě baví a dělá mi to radost a vím, že pracovat musím tak proč ne dělat to co mě bavíO šeredce by to neříkali to je pravda. Děkuji za podporu
Právě, právě, atraktivní a ještě spokojená, to dost lidí nepřekousne…
Nehtařek a kosmeticek znám osobně hodně, i v rodině je máme, ale nikdo si nemyslí že jsou kur.vy. není spíš problém v tom jak vystupujes a jak se chováš?
@Anonymní píše:
@Jana206 Ja to taky nechápu. Aby někdo psal že jsem neinteligentní protože jsem udělala gramatickou chybu a pak se na tom bavili.. prostě IQ tykve. Ne já ale ony.
Přesně tak. Konečné vzdělání závisí na více faktorech. Třeba i na tom, jestli byly podmínky v rodině pro studium atd. Já jsem se už několikrát za život setkala s lidmi jen s vyucnakem, kteří meli daleko větší rozhled, více taktu a lidskosti než vysokoskolak. A na fakultě obcas udělá chybu i profesor. Prostě ji přizná, omluví se a jede se dal. Neber si to tak ![]()
@MP Krista píše:
Já tomu úplně nerozumím. Mate tedy živnostenský list a svůj vladtní salon? Pak musíte přece mít i patřičné vzdělání a cely den se asi pohybujete mezi zákaznice mi, ty vás určitě neuráží…Nicméně, všichni živnostníci, které znám, drou jako koně a kosmetičky a manikérky obzvlášť.Příspěvek upraven 24.08.19 v 12:29
K živnostenskému listu se nevyjádřila, předpokládám, že tu kosmetiku dělá doma a Bůh ví, jestli platí daně. Pokud by tomu tak bylo, těžko by se jí kdokoli posmíval. Ono to bude se zakladatelkou celkově asi trochu jinak.
@Anonymní píše:
@Cuddy Už jsem je pozvala ale zatím nepřišli, ale pomlouvají pořád.
Vybudovat klientelu je docela těžké, už pro tu obrovskou konkurenci. Treba nechtějí upravene nehty, nemají k tomu vztah, volné finanční prostředky atd. Vzdy budou lidé, co mají pořád vyhrady ale nepřijdou.
@hanka.br. Já si platím všechno tak jak mám, tak mě neobviňuj když mě neznáš.
Znám fůru kosmeticek, nehtařek, vizážistek a nikdy jsem o žádné neslyšela řeči, že by měly být líné nebo dělat něco jiného. Buď je to pravda nebo seš normálně na hlavu. Nebo hledáš výmluvu, proč nedělat ani to ![]()
@Verun83 Mám střední odbornou školu, kosmetička a vizážistka. Studovala jsem to na Slovensku.