Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@warita píše:
ty mas problemy, fakt. Pani asi neni studovana, kdyz delala delnici, prodavacku a ted tedy kosmeticku. Jak pise slovo nehty by mi bylo jedno, pokud je dokaze hezky udelat.
Promiň, ale tohle se učí na ZŠ ve druhé třídě. Tak nějak předpokládám, že tu snad paní má.
@mayecka píše:
Ahoj mě je 32 let, pracovala jsem 2 roky hned po škole v obchodě, nyní mi po 10 letech skončila mateřská, teď jsem na ÚP, jsem tichá a nemám ráda konflikty. Pracovat se mi taky nechce ale musím si i tak práci hledat… No a nemusím to psát anonymně
Zakladatelko, udělej to jako tady tahle. Deset let doma s děckama. Já měla v 32 čtrnáct let odpracovaných, na mateřské jsem byla dva roky. Někdo ty prachy do státního rozpočtu vydělat musí ![]()
Podle mě na tu kosmeticku nemusí být žádné zvláštní vzdělání, stačí kurz, ale musí být fakt dobrá, aby si vytvořila klientelu. Otevřít si živnost je otazkou vstupních investic a orientace v zákonech, ale s tím může pomoct někdo jiný. Teď mi dokonce známá rikala, ze certifikat na nehty urcitou metodou lze získat i bez kurzu, jen jednodenní seminář. A je to možné pro sirokou veřejnost, nemusí prokázat praxi ![]()
@azalia píše:
Promiň, ale tohle se učí na ZŠ ve druhé třídě. Tak nějak předpokládám, že tu snad paní má.
muzeme doufat.
Delas dobre, ze ji spis kritizujes, protoze kdyz se pani zastanes, dostanes cocku. Ona nema jenom problem s pravopisem… ji dela potize i pochopeni textu. Lol
@Anonymní píše:
@warita To je velmi hloupý názor. Moje IQ je naprosto v pořádku. Honit ego Vám ale jde dobře, asi to potřebujete
No, víte je poněkud podivné, když o sobě napíšete, ze se živíte úpravou nehtů a to slovo napíšete s hrubou chybou. Minimálně jste absolvovala nějaký kurz, kde jste se tím slovem jistě setkala, je tedy ostuda psát je špatně.
@Anonymní píše:
@Kaileee Vidím že jsi našla něco okolo čeho si můžeš udělat dobře, no tak si udělejpitvej to dál.
Nezamlouvej to. Člověk, který se živí sám, by měl mít nějakou úroveň. Už jen proto, že je denně ve styku se zákazníky. A neumět napsat základní slovo své činnosti je přinejmenším k zamyšlení, vážená dámo.
@stín katedrál píše:
Představte si, že nehty se slovensky řeknou nechty.
Presne, navic o to tady nejde.
@stín katedrál píše:
@stín katedrál píše:
To my samozřejmě víme. Ona ale píše, ze je z Brna. A tady zřejmě i absolvovala ten údajný kurz.
@stín katedrál Navíc jsem skoro celý život žila na Slovensku, taky jsem studovala na Slovensku, proto moje čeština není tak dokonalá, ale snažím se.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, doufám, že tato téma nevyvolá hádky.Jsem poměrně mladá (29) a v minulosti jsem pracovala jako dělnice nebo v obchodě ale práce mě nikdy nenaplňovala. Už od skončení školy jsem věděla, že nechci mít nad sebou šéfa. Jsem hodně citlivá a nesnesu aby po mě někdo řval a také jsem spíše introvertní. V práci jsem nikdy dlouho nevydržela, po pár měsících jsem odešla. Nikdy jsem nechtěla být jako otrok co ráno vstane a jde do práce kde si odkroutí 8 nebo 12 hodin, pak přijde domů, padne od únavy a jde brzy spát protože zítra ho čeká to samé. Žádný život a jako výplata almužna která stačí jenom na prožití nikoliv na žití. Nikdy jsem nebrala sociální nebo jiné dávky. Dnes jsem OSVČ. A to je v očích mnoha lidí trnem v oku. Věnuji se líčení a kosmetice a taky nechtům. Hodně lidí mě nemůže vystát, prý určitě nepracuji, prý určitě nepracuji s kosmetikou ale dělám prostitutku. Hnusně mi nadávají a já jsem z toho tak smutná a nevím co s tím. Když se dovíte co lidé o vás mluví a přitom to není pravda… Co to v těch lidech proboha je? Proč musí ubližovat a šířit nepravdy? Nadávají že jsem lína normálně dělat a podobně. Jak se mám proti tomu bránit?
Nějak nechápu pointu tvého příběhu. Děláš sama na sebe, to co tě baví. Nevěřím teda tomu, že si vyděláš majlant. Pravděpodobně by tě ti lidé pomlouvali tak jak tak, protože jim na tobě něco vadí.
Mimochodem chodím do práce 8h denně a od únavy fakt nepadám, protože přijdu domů, kde mám na starost domácnost a rodinu.
Už léta žiju s tím, že lidi, kteří mají potřebu mě pomlouvat, ty k životu nepotřebuju a nechci. Jsou mi volní. Věř, že se mi žije mnohem líp.
Nechápu proč řešíte slovo nehty/nechty však pokud je na půl Slovenka není na tom.nic divného…a považovat urážení za to že ses někoho zastala takt o je teda husté… ![]()