Nechci pracovat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30407
24.8.19 13:05
@Anonymní píše:
@hanka.br. Já si platím všechno tak jak mám, tak mě neobviňuj když mě neznáš.

Ale nečekáš, že ti to uvěřím, že ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.19 13:07

@hanka.br. Je mi to víš kde jestli věříš nebo ne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
44181
24.8.19 13:07
@hanka.br. píše:
K živnostenskému listu se nevyjádřila, předpokládám, že tu kosmetiku dělá doma a Bůh ví, jestli platí daně. Pokud by tomu tak bylo, těžko by se jí kdokoli posmíval. Ono to bude se zakladatelkou celkově asi trochu jinak.

Ale spoustu žen na RD si privydelava treba pečením dortů, cukroví, uklidy, zehlenim pradla. Nebo i hlidanim, vyzvedavanim cizích dětí. V pohode nabízejí své sluzby pres FB, daně neplatí a nikdo je nepomlouva.
Tím netvrdím, že souhlasím s tím, aby někdo neco dělal ve velkém na černo. Ale drobně si občas privydela tím co kdo umí, hodně lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
24.8.19 13:10

A proc jsi to vlastně nezacla delat hned po skole, kdyz mas tento obor vystudovany? Ted by jsi jiz mela jmeno, stalou klientelu, lide by te nepomlouvali. Ono je opravdu zvláštní udelat nejakou skolu a jit prodavat nebo do skladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
24.8.19 13:11

Nevim v jaky dire to zijes, ale v zivote jsem neslysela, ze by nekdo prirovnal kosmetičky k prostitutkam :nevim: Nebude to spis necim jinym? A jestli ti prace sama na sebe vyhovuje a uzivi te to, tak kde je problem? Co si mysli nejaky buraci v okoli bych neresila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.19 13:12

@Pajka89 Já psala že to šíří lidé, které jsem považovala za přátelé. Bohužel..

• Citovat
  • Upravit
30407
24.8.19 13:12
@Jana206 píše:
Ale spoustu žen na RD si privydelava treba pečením dortů, cukroví, uklidy, zehlenim pradla. Nebo i hlidanim, vyzvedavanim cizích dětí. V pohode nabízejí své sluzby pres FB, daně neplatí a nikdo je nepomlouva.
Tím netvrdím, že souhlasím s tím, aby někdo neco dělal ve velkém na černo. Ale drobně si občas privydela tím co kdo umí, hodně lidí.

Ale já s tím nemám problém - je to přivýdělek, ale není to obživa. Asi o sobě netvrdí tyhle maminky, že jsou OSVČ. :-) Zakladatelka se rozčiluje, ale jestli ten živnosťák má nebo nemá, to neřekla - tedy nemá - takže občas někoho namaluje, udělá mu nehty, ale aby to bylo na uživení? To dost pochybuju. Pokud by měla normální živnost, normální legální podnikání, řekni sama - řešila by, že jí lidi pomlouvají, že se živí prostitucí? Asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
24.8.19 13:14

A pracujes tedy v nejakem salonu nebo jezdis k lidem domu? Nebo oni k tobe? Nejaky duvod, proc si to otobe mydli, asi bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
24.8.19 13:23
@terien píše:
Znám fůru kosmeticek, nehtařek, vizážistek a nikdy jsem o žádné neslyšela řeči, že byměly být líné nebo dělat něco jiného. Buď je to pravda nebo seš normálně na hlavu. Nebo hledáš výmluvu, proč nedělat ani to :nevim:

tak ono ty, které se tím živí, být líné ani nemůžou. Protože stráví kolikrát v práci víc než těch klasických osm hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44181
24.8.19 13:29
@Moise píše:
tak ono ty, které se tím živí, být líné ani nemůžou. Protože stráví kolikrát v práci víc než těch klasických osm hodin.

Přesně tak. A ještě se musí individuálně prizpusobovat klientům a jejich časovým možnostem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
24.8.19 13:40

Chyba bude v nízkém sebevědomí, zkus na tom zapracovat. Mně naopak přijde super, ze děláš, co chces. Dělnici jsem dělala jen na brigádě při skole a zustat tam napořád, by mi preskocilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
24.8.19 13:43

Taky nechci pracovat 8 a víc hodin denně. Tak dělám uklízečku. Pracuju tři hodiny denně a jsem spokojená. Jsem nenáročná co se peněz týče, tak mi nevadí, že mám míň peněz. Z lidí si nic nedělej, jsou nespokojení sami se sebou, jinak by nenadávali jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.8.19 13:48

Jen tak bez důvodu si to lidi o tobě nepovídají. Nejdřív se zamysli sama nad sebou, co jsi udělala nebo děláš blbě, že tohle o tobě vykládají. Několikrát se tě tu ptaly, jestli más vlastní salon, ale odpověď z tebe zatím nikdo nevydoloval. Pokud přijedeš do svého bývalého bydliště, vykládáš tam, že jsi kosmetička a nechtařka a zároveň nikdo nemůže tvoje podniká dohledat, tak se nediv.

Příspěvek upraven 24.08.19 v 13:50

• Citovat
  • Upravit
2916
24.8.19 13:49
@Anonymní píše:
Ahoj holky, doufám, že tato téma nevyvolá hádky.Jsem poměrně mladá (29) a v minulosti jsem pracovala jako dělnice nebo v obchodě ale práce mě nikdy nenaplňovala. Už od skončení školy jsem věděla, že nechci mít nad sebou šéfa. Jsem hodně citlivá a nesnesu aby po mě někdo řval a také jsem spíše introvertní. V práci jsem nikdy dlouho nevydržela, po pár měsících jsem odešla. Nikdy jsem nechtěla být jako otrok co ráno vstane a jde do práce kde si odkroutí 8 nebo 12 hodin, pak přijde domů, padne od únavy a jde brzy spát protože zítra ho čeká to samé. Žádný život a jako výplata almužna která stačí jenom na prožití nikoliv na žití. Nikdy jsem nebrala sociální nebo jiné dávky. Dnes jsem OSVČ. A to je v očích mnoha lidí trnem v oku. Věnuji se líčení a kosmetice a taky nechtům. Hodně lidí mě nemůže vystát, prý určitě nepracuji, prý určitě nepracuji s kosmetikou ale dělám prostitutku. Hnusně mi nadávají a já jsem z toho tak smutná a nevím co s tím. Když se dovíte co lidé o vás mluví a přitom to není pravda… Co to v těch lidech proboha je? Proč musí ubližovat a šířit nepravdy? Nadávají že jsem lína normálně dělat a podobně. Jak se mám proti tomu bránit?

Jo holka to je jrn čistá závist, klasika lidi, někdo umí něco jiného nebo víc tak na nrj budeme házet špínu no. Normálně bych si udělala stránku insta, fb třeba a dávala svoje díla aby bylo viděno(nehty, líčení) prostě vystavit svoji práci a jim zklapne. A i kdyby jsi dělala prostitutku je jim do toho velký hnědý, úspěchům zdar a ať se ti daří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
24.8.19 14:00

Ale mě to taky zajímá :lol: děláš nehty, nejspíš každý den koukáš na to slovo - určo ho máš na letáku, vizitce nebo v salonu na okně :mrgreen: a stejně dokážeš napsat nechty??? Takže lžeš a děláš prostitutku, je to jasný :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová