Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No mě by zajímalo, kde žiješ, že tam mají lidi potřebu řešit OSVČ. A taky jak víš, že tě všichni pomlouvají a jaké drby o tobě letí. Hnusně ti nadávají? To na tebe někdo volá na ulici, nebo jak? ![]()
@Elenloth Bohužel to dělají lidi, které jsem považovala za přátelé. Pocházím z Brna.
@Anonymní píše:
@Kaileee mimochodem, jsem na půl češka/slovenka
@Anonymní píše:
@Martha03 Děkuji já vím ale hodně mě to ranilo, jsem holt citlivka.
Tak u nás si naopak šikovných kosmeticek a nehtarek velmi vážíme, protože spoustu žen si doma nehty neudělá, ráda vyuzije hloubkoveho čištění pleti, vytrhani a barvení obočí, rady ohledně líčení atd. Roztrhl se pytel s Vietnamkami, které to dělají, ale poptávka je po našich kosmetickach, i když jsou dražší
Jestli sis treba neprevratila a nezvelicila ojedinělé blbé kecy někoho.
@Anonymní píše:
@Martha03 Děkuji já vím ale hodně mě to ranilo, jsem holt citlivka.
Ono je to časem přejde.
Mám známou, dělá nehty a kosmetiku skoro 20 let a říkali to o ní taky, byla a je velice atraktivní.
O nějaké šeredce by to neříkali.
Tak se na ně vykašli a v práci ať se daří 🙄
Já tomu úplně nerozumím. Mate tedy živnostenský list a svůj vladtní salon? Pak musíte přece mít i patřičné vzdělání a cely den se asi pohybujete mezi zákaznice mi, ty vás určitě neuráží…Nicméně, všichni živnostníci, které znám, drou jako koně a kosmetičky a manikérky obzvlášť.
Příspěvek upraven 24.08.19 v 12:29
@Anonymní píše:
@Elenloth Bohužel to dělají lidi, které jsem považovala za přátelé. Pocházím z Brna.
Ale to je tak vsude a se vším, jakmile nekdo neco dokáže a je úspěšný, protridi se mu přátelé. Zjištění, že ten, koho jsi považovala za kamaráda, jím nemusí být, je celkem časté.
@Kaileee píše:![]()
aha to jsem nevěděla, že člověk musí být studovaný aby věděl, jak napsat slovo nehty když to určitě má každý den před sebou
tak ja myslim, ze je vseobecne znamy fakt, ze lidi s nizsim stupnem vzdelani a tim padem pravdepodobne nizsim IQ zrovna nevynikaji v gramatice.
@free333 Děkuji jsi moc milá. Je to něco co mě baví a dělá mi to radost a vím, že pracovat musím tak proč ne dělat to co mě baví
O šeredce by to neříkali to je pravda. Děkuji za podporu ![]()
@Sany80s píše:
Asi to bude tím, jak na lidi působíš. Kosmetiček jsou mraky, ale za prostitutky je nikdo nemá.
taky bych si tipla. Kosmetiček a vizážistek jsou mraky, velká většina dělá jako osvč, nepřijde mi na tom vůbec nic zvláštního ![]()
@warita To je velmi hloupý názor. Moje IQ je naprosto v pořádku. Honit ego Vám ale jde dobře, asi to potřebujete ![]()
@Anonymní píše:
@warita To je velmi hloupý názor. Moje IQ je naprosto v pořádku. Honit ego Vám ale jde dobře, asi to potřebujete
ty jses kr…va. Ja se te zastavala. Ted vidim, ze zbytecne. ![]()
Jo a nekdo, kdo ma vyssi IQ ma taky vetsi ambice, nez delat delnici. Povetsinou. Vyjimky se najdou, ale podle projevu ty mezi ne nepatris.
Příspěvek upraven 24.08.19 v 12:34
@Kaileee mimochodem, jsem na půl češka/slovenka