Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky prosím o rady - jak nejlépe zamrazit petrželku
Děkuji
@Sibyla0 píše:
Dát do mrazáku.
Nechápu proč píšeš takovéto komenty, myslíš si, že je na to někdo zvědavý?
Loni jsem dávala do sáčku, a tak mě napadlo jestli na to někdo nemá nějakou vychytávku… Maole a jde to potom z té plastové krabičky dobře vyndat?
@tamara1984 píše:
Nechápu proč píšeš takovéto komenty, myslíš si, že je na to někdo zvědavý?
Já používam tvarovatko v cem se zamrazuji ledy, nakrajim dam do kosticek a trosku pridam vodu a dam do mrazáku. Pak jen vytahnu vhodim par kosticek a je to ![]()
Nic vo by ocistim od tvdych stebel a dam do mrazaku v uzaviratelnem sacku. Podle potreby ulamuji a prsty najemno nadrtim do jidla. Pohoda jazz k cemu ten stres? ![]()
Já jí dám v celku do sáčku a do mrazáku a jak zmrzne tak jí v tom sáčku rozmačkám a přesypu do plastové krabičky…příjde mi to lepší než jí sekat
dělá to tak i moje mamka i moje babička a příjde mi to nej ![]()
Já bylinky nasekám, nastříhám alobal na čtverce, na každý nasypu jednu porci, zabalím a strčím v pytlíku do mrazáku.
Ja nasekam nadrobno, dam do tvoritka na led, do kazde kostky kapnu trochu vody a dam zamrazit. Zmrzle kostky potom presypu do pytliku.
@tamara1984 píše:
Holky prosím o rady - jak nejlépe zamrazit petrželkuDěkuji
Fakt to myslíš vážně?
![]()
My to davame do mrazaku normalne vcelku do sacku a pak si potrebny mnozstvi nalameme - jak je to zmrzly, jde to krasne.
Nakrájím klasicky na jemno a dám do pytlíku. Teda loni do sáčku, letos jsem dala do sklenice a zdá se mi to praktičtější. Dle potřeby lehce lžíci seškrábnu ![]()