Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojky,
mam mozna trosku hloupou otazku,ale jsem zacatecnik ve vsem-jako maminka,v udrzbe domacnosti i vareni
-poradite mi, jake potraviny a jak se zamrazuji?nevim, jestli proste koupit maso, soupnout do mrazaku a to same s ostatnima potravinama-knedliky, polevka omacky atd…????a jak potom zase rozmrazovat?dekuju
Přesně tak jak píšeš, prostě šoupneš do mrazáku, zamrazit se dá prakticky cokoli.
A až budeš chtít rozmrazit, tak je nejlepší dát den předem do lednice.
Hlavně nezapomeň koupit kvalitní sáčky do mrazáku.Třeba králičí maso dlouho v mrazáku neměj.Jinak vše pořádně zadělávej ať ti potraviny nenačuchnou.
Není dobré zamrazovat třeba vejce a sýr, má to pak jinou konzistenci.
weruuunka píše:
A nezamrazuj brambory a ani nic z nich.
Ani žampióny
ale jinak hříbky z lesa ano.
levmah28 píše:weruuunka píše:Ani žampióny
A nezamrazuj brambory a ani nic z nich.ale jinak hříbky z lesa ano.
Sakra mám je v mražáku spolu s ostatníma houbama, no tak to jsem na ně zvědavá.
![]()
Paoloska píše:
Není dobré zamrazovat třeba vejce a sýr, má to pak jinou konzistenci.
Sýr (cihlu) zamrazuju a dobrý.
A vejce vlastně taky (zapečený těstoviny) ![]()
weruuunka píše:Paoloska píše:Sýr (cihlu) zamrazuju a dobrý.
Není dobré zamrazovat třeba vejce a sýr, má to pak jinou konzistenci.A vejce vlastně taky (zapečený těstoviny)
Vejce jsem myslela vařená a já teda s tím sýrem nemám dobrý zkušenosti, alespoň mě se po rozmrazení drobí. ![]()
weruuunka píše:levmah28 píše:weruuunka píše:Ani žampióny
![]()
![]()
Nevím jestli to byl dobrý nápad,oni zčernají a jsou takové vysušené,já je minule radši ani nejedla a zrovna letěly do koše,a nejsem sama taková ![]()
levmah28 píše:weruuunka píše:Nevím jestli to byl dobrý nápad,oni zčernají a jsou takové vysušené,já je minule radši ani nejedla a zrovna letěly do koše,a nejsem sama takoválevmah28 píše:weruuunka píše:Ani žampióny
![]()
![]()
Zamrazila jsem jak sýr, tak šunku, která se taky nemá a dobrý
![]()
levmah28 píše:weruuunka píše:Ani žampióny
Žampiony mrazím běžně, je jasný, že pak jsou takové gumovější, ale když se to uvaří, tak je to dobré.
Taková dost důležitá obecná rada: Nezmrazuj nic, co už jsi v mrazáku měla, nebo koupila mražené a rozmrzlo to. Teda pokud jsi z rozmraženého masa udělala a upekla třeba sekanou, tak ji tam můžeš zase šoupnout, ale v nezměněném stavu ne. ![]()
weruuunka píše:Šak uvidíš.levmah28 píše:weruuunka píše:Nevím jestli to byl dobrý nápad,oni zčernají a jsou takové vysušené,já je minule radši ani nejedla a zrovna letěly do koše,a nejsem sama takoválevmah28 píše:weruuunka píše:Ani žampióny
![]()
![]()
Jsem to nevěděla, příště je radši snim.
Teď jsem je vytáhla a když tak je vyhodim.