Jak zasytit dítě(11měsíců)na noc?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
24.10.09 10:07

Jak zasytit dítě(11měsíců)na noc?

Ahoj,prosím zkušené o radu.Jak zasytit syna,11měsíců na noc? večer mě sní tak 200ml kaše a v noci se mi budí co dvě hodiny na mklíko.Toho vypije 130ml,usne a za dvě hodiny křičí znovu.Přes den toho sní ale hrozně málo,prostě nechce.Ráno půlku jogurtu,v poledne tak 100-120ml zeleniny,odpol půlku banánu nebo půlku přesnídávky a pak tak kolem šesté 200ml kaše(někdy ani to né).V noci to zřejmě dohání,ale to je šíléné spaní i pro mě.Díky za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
24.10.09 10:31

Ahoj, mám odobný problém, jenže mě malá nesní ani to co tobě prcek přes den :wink: Kaši nechce vůbec a příkrmy jí moc nejedou, nejvíc stále UM. Říkám si, že to snad přijde samo, až bude chtít tak si vezme :) K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
24.10.09 11:07

v tomto veku jsem malymu davala mliko v noci jen jednou. vecer mel kasi asi kolem 7 hod a pak uz nedostal nic. asi tyden trvalo,nez si zvykl, ze ne pri kazdem probuzeni mliko dostane - a vysledkem bylo, ze se mi budil treba az ve 2 na prvni mliko a v 5-6 na druhy, coz uz bylo uchazejici. a casem presel jen na jedno mliko v noci. a vypil toho pak samozrejme taky vic. takze muzes zkusit proste nedat par dnu, co to udela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.10.09 11:12

Jak zasytit dítě na noc?

Ahoj maminky, taky jsem měla stejný problém se svou 12 měsíční holčičkou - všeho papá málo, někdy ji chutná více někdy méně. Od té doby co ji dávám na noc krupici spinká celou noc. 1 lžíci krupice na hodinu namočím do 2 dc vody, pak uvařím. Naliji do láhve, pokud je moc hustá, zředím převařenou vodou a přidám UM jako by krupice byla voda. Před usnutím ji dám jen UM 120ml, pak se vzbudí kolem 11, dám 240ml krupice a spíme do 9!!!! Někdy ji udělám vývar z ovesných vloček(1 lžíce+2dc), pak přecedím, vznikne z toho hustá hlenová kaše, zředím vodou, přidám UM - funguje obdobně - zasytí.

• Citovat
  • Upravit
2139
24.10.09 14:34

Taky jsme to tak měli. Do 11.m spal krásně skoro celou noc a najdnou se budil tak 2× za noc a vyžahl dávku mlíka. Přes den jedl taky dost. Trvalo tak dva měsíce, než to přešlo. Začala jsem večer dávat klasický vařený kaše (krupicovou, ovesnou, rýžovou) lžičkou, tak 250ml a už vydrží až do rána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.10.09 21:32

Já teda kojila do 8.měsíců jak si řekla včetně noci, pak začala kaše jako večeře a pomalu jsem odbourávala noční kojení- trvalo to 14 dní a od té doby spává celou noc.Kojím až ráno. U nás to bylo o zvyku. Už jsem se chtěla taky vyspat. Samozřejmě to bylo s pláčem:-( Ale kaše jí dlouho nejely, tak jak začly kousky dostává norm.večeři( tuším kolem roku) namazaný rohlík,chleba..... a spokojenost-prostě si řekla,že kaše jsou pro malý mimina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
25.10.09 14:50

Ahoj,
zkusila bych zvazit, jestli si nenabiha na nejaky budici zlozvyk a jestli to neni jen „hledani mamy“ ne jidla.

Pokud si ale ses jista, ze je to hlad, zvetsila bych davku kase k veceri. A mozna prubla i tu krupicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová