kdy přejít na UM č.2

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17180
19.10.09 18:58

kdy přejít na UM č.2

Ahojky,

jsme plně na UM, malé je 4,5 měsíce no vlastně příští týden jí bude 5 měsíců a poslední týden či dva mi přijde, že jí mlíko už moc nezasytí. Dělám 150 ml a vypije jak kdy, někdy celé někdy jen 120 ml. Ale dřív vydržela v pohodě ty 3 hodiny, nyní stěží 2,5 a večer už i jen 2 hodiny. Mohla bych už tedy přejít na Nutrilon č.2? Dnes jsem koukala na netu na etiketu a mají tam od ukončeného 6. měsíce ale v tabulce porcí mají 5-6 měsíc. Jinak začínáme přikrmovat, malá baští zhruba týden a už máme skoro plnou porci zeleninky bez mlíka, je pěkný jedlík.

díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
992
19.10.09 19:15

Nám je skoro pět a půl měsíce a na dvojku UM jsem přešla dneska, pijeme Bebu HA. Byla jsem min. týden u děts.doktorky a ptala jsem se na to. Doktorka říkala, že jestli pije už velké porce 150 - 180 ml, tak ať přejdeme na dvojku. Daneček mi pije jak kdy, někdy vypije celou 180ml a někdy tak kolem 120ml a už nechce. Večer dělám zatím kašičky, nejčastěji od Nutrilonu a od Hami, tak ze 120ml a k tomu čajík a spinkáme až do rána. S příkrmy začneme od ukončeného šestého měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
19.10.09 19:25

Ještě jsem si vzpomněla, moje ségra má ročního prcka a taky byli na Bebě a na tenkrát jí malej za pátý a půlku šestého měsíce, tedy za měsíc a půl, přibral jen 350g a doktorka jí řekla, že se může přejít na UM dvojku už od ukončeného čtvrtého měsíce. Takže ségra taky přecházela už v pěti a půl měsících na dvojku UM. Dávala taky kašičky a začala hnedka s příkrmy, aby malej přibral. Jo, ale nevím, jestli jste na Nutrilonu, zda se může i u tohohle UM přejít už od čtvrtého měsíce. Zavolej doktorce, nebo poradí možná holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
19.10.09 20:56

No malá přibírá tak akorát, ne nijak moc ale zase úplně málo taky ne. Když jsme byli před týdnem na prohlídce tak nám dr. říkala že máme začít s příkrmama. Jdem na konci příštího týdne na odložené očkování tak se jí zeptám. Do té doby to zmáknem. Ale i tak díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
19.10.09 21:36

. :)

Příspěvek upraven 12.12.11 v 15:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.10.09 10:50

My přecházeli na dvojku cca v 6,5 měsících, to když malý po vypití 210 ml plakal a chtěl ještě. Na:,–(ili jsme dvojku, vypije stejně těch 210 ml, ale už nepláče. Vydrží cca 3 hodinky přes den a celou noc.

• Citovat
  • Upravit
4254
23.10.09 21:49

Panuš a co taky zkusit třeba na noc kaše, jsou snad už od ukončeného 4. měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová