Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Milé maminky, mám velkou prosbu. Jak mám HACKU /HAČU/ zavěsit mezi futra nesmíme v pronajatém bytě vrtat. Byla jsem shánět rozpěrnou tyč a všude mi řekli že je to hloupost a že to nebude držet.
Haču už mám objednanou..
A futra máte kovová nebo dřevěná?
http://nosenideti.cz/zbozi.php?…
Tady je rozpěrka, ale myslím, že jsem četla, že je jen do kovových futer, ale nevím.
Zkušenost nemám, ale rozpěrnou tyč jsem viděla naistalovanou (mimochodem na dřevěných futrech, ale ze dřeva, žadná dřevotříska) a unese dospělého chlapa, tak nevím, proč by to nemělo držet. Mě teda udržela (tyč, ne hacka
).
@catie já nevím, já jen prodávám tak, jak jsem koupila ze zdroje jedna paní povídala
Pak asi fakt záleží na tom dřevě, v tvrdém dřevu to bude asi v pohodě, ale v měkkém či dřevotřísce bych se i bála, že to zanechá stopy, pokud nesmějí vrtat, tak otisky rozpěrky by byl asi stejně problém
@barbara21 rádo se stalo ![]()
@Gladys v pohodě, já to nemyslela, jakože nemáš pravdu, ale že je těch možností asi víc
. Já nevím, co přesně to bylo za rozpěru, byla to nějaká posilovací, celokovová s gumovými úchyty. Ale myslím, že pro tento účel je fuk, jestli je celokovová, nebo s dřevem…uchytit by to snad mělo jít stejně. Hlavně najít tu, která pasuje na futra ![]()