Jak zavěsit Hacku mezi futra?

7711
21.6.12 16:28

Jak zavěsit Hacku mezi futra?

Milé maminky, mám velkou prosbu. Jak mám HACKU /HAČU/ zavěsit mezi futra nesmíme v pronajatém bytě vrtat. Byla jsem shánět rozpěrnou tyč a všude mi řekli že je to hloupost a že to nebude držet. :,( Haču už mám objednanou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
21.6.12 16:44

A futra máte kovová nebo dřevěná?
http://nosenideti.cz/zbozi.php?…
Tady je rozpěrka, ale myslím, že jsem četla, že je jen do kovových futer, ale nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
21.6.12 16:56

Zkušenost nemám, ale rozpěrnou tyč jsem viděla naistalovanou (mimochodem na dřevěných futrech, ale ze dřeva, žadná dřevotříska) a unese dospělého chlapa, tak nevím, proč by to nemělo držet. Mě teda udržela (tyč, ne hacka :) ).

• Citovat
  • Upravit
7711
21.6.12 17:13

Gladys díky :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.6.12 17:34

@catie já nevím, já jen prodávám tak, jak jsem koupila ze zdroje jedna paní povídala :lol: Pak asi fakt záleží na tom dřevě, v tvrdém dřevu to bude asi v pohodě, ale v měkkém či dřevotřísce bych se i bála, že to zanechá stopy, pokud nesmějí vrtat, tak otisky rozpěrky by byl asi stejně problém

@barbara21 rádo se stalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
21.6.12 20:18

@Gladys v pohodě, já to nemyslela, jakože nemáš pravdu, ale že je těch možností asi víc :). Já nevím, co přesně to bylo za rozpěru, byla to nějaká posilovací, celokovová s gumovými úchyty. Ale myslím, že pro tento účel je fuk, jestli je celokovová, nebo s dřevem…uchytit by to snad mělo jít stejně. Hlavně najít tu, která pasuje na futra :)

• Citovat
  • Upravit
7711
1.7.12 11:12

Holkyy už visí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat