Jak zbohatnout…?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@deniiina no, možná kdybych se narodila jako zručný chlap, byla by to pohodicka 😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lil Kitkatt píše:
Myslím, že žádný tajný tip nikdo neprozradí.
No asi tak. Pokud by měl někdo tip, udělá to sám a nebude to zadarmo vytrubovat anonymu na emiminu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napadá mě otázka.. a k čemu to bude? Pokud vyloženě netřete bídu s nouzí, pokud máte nějaký přiměřenější plat a spadáte do střední třídy… Proč chtít víc?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SsSsSsSsS14 píše:
@deniiina no, možná kdybych se narodila jako zručný chlap, byla by to pohodicka 😂
Můžeš dělat rukama i jako ženská.
Pokud chceš podnikat, mělo by to být v oboru, do kterého jsi zapálená. Takže to ti nikdo neporadí. Můžeš být poradna, tak pujdes uklizet. Můžeš mít estetické cítění, můžeš umět dobře jazyk, být komunikativní.
A každopádně to chce zvládnout marketing.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak naše země je veliká, co frčí někde, neznamená že nemůže trčet i v jiném kraji a konkurovat si nebudeme. Jen me napadlo, zda nemá někdo nějaké tipy. To je cely.
- Citovat
- Upravit
@Lily-of-the-valley píše:
Můžeš dělat rukama i jako ženská.Pokud chceš podnikat, mělo by to být v oboru, do kterého jsi zapálená. Takže to ti nikdo neporadí. Můžeš být poradna, tak pujdes uklizet. Můžeš mít estetické cítění, můžeš umět dobře jazyk, být komunikativní.
A každopádně to chce zvládnout marketing.
Jasné, to byla jen reakce úsměvná na řemeslníka. Zručná v tomhle nejsem. 😃 😃 Podnikání nedělám, ale zabrousila jsem se podívat do diskuze 😁
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak naše země je veliká, co frčí někde, neznamená že nemůže trčet i v jiném kraji a konkurovat si nebudeme. Jen me napadlo, zda nemá někdo nějaké tipy. To je cely.
Už asi nemusíš být anonymní, předtím si to omylem nezaklikla. A myslet si, že ti dá někdo tipy na zbohatnutí místo toho, aby šel a udělal to sám, je vtipný. Kolik ti je? Na tohle ti tip opravdu nikdo nedá, holky odpovídaly správně, že musíš vědět sama co umíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@deniiina píše:
Už asi nemusíš být anonymní, předtím si to omylem nezaklikla. A myslet si, že ti dá někdo tipy na zbohatnutí místo toho, aby šel a udělal to sám, je vtipný. Kolik ti je? Na tohle ti tip opravdu nikdo nedá, holky odpovídaly správně, že musíš vědět sama co umíš.
Anonymní jsem, protože to zakliknuti jsem udělala. Reakce na Váš příspěvek nebyla moje. Ale nevadí.
Chápu, ze je to individuální a ve smeru co člověk umí. Mě zajímaly jen nějaké typy co se komu třeba povedlo, nebo v čem se lidé chytli.
- Citovat
- Upravit
Kamaradka pece dorty. Vynáší ji to tak, ze nechodi do prace a mají se dost fajn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Anonymní jsem, protože to zakliknuti jsem udělala. Reakce na Váš příspěvek nebyla moje. Ale nevadí.
Chápu, ze je to individuální a ve smeru co člověk umí. Mě zajímaly jen nějaké typy co se komu třeba povedlo, nebo v čem se lidé chytli.
Tak záleží na tvých dispozicích, pokud umíš třeba dobře počítat z hlavy a nedávat najevo emoce, tak doporučuji poker ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SsSsSsSsS14 píše:
Jasné, to byla jen reakce úsměvná na řemeslníka. Zručná v tomhle nejsem. 😃 😃 Podnikání nedělám, ale zabrousila jsem se podívat do diskuze 😁
Vždyť jsi zakladatelka
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kasandra159 píše:
Tak záleží na tvých dispozicích, pokud umíš třeba dobře počítat z hlavy a nedávat najevo emoce, tak doporučuji poker
Nebo sportku
ale poker špatný není, jen se tu asi moc nikde nehraje u nás.
- Citovat
- Upravit
Ahoj. Je to čistě teoretická otázka … pokud se Vám podařilo nějak,,zbohatnout”, máte pro ostatní rady jak na to? V čem podnikat, případně co na trhu chybí? Prosím komentáře typu chodit do práce nemyslím, do práce chodím až až