Pohovor, čekání na odpověď

Anonymní
2.11.23 18:35

Pohovor, čekání na odpověď

Ahoj,

mám otázku ohledně pohovoru. Personalistka mi na konci pohovoru řekla, že se ozvou za týden/14 dní. Stále to není 14 dní, ale pozici na internetu neustále obnovují a přídávají na nové pracovní weby. Myslíte, že to může být signál toho, že me nevemou nebo že jsem se jim tolik nelíbila?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1170
2.11.23 18:53

Ze zkušenosti vím, že když tě nepřijmou, už se neozvou. Což je podle mě nefér, člověk zbytečně čeká a neví na čem je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
2.11.23 19:09

Nemusí to být signal

Nemusí to být signál. Třeba jen proste chtějí mít větší výběr z adeptů. Můžeš být zatím nejlepší, ale zkouší jestli nenajdou ještě někoho lepšího třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
2.11.23 20:43

Někdy se inzeraty obnovuji i automaticky, zalezi na nastavení.
Muze to byt znamka toho, že ještě hledají, ze nejsi uplne fajn ve vsech požadavcích, ze máš vyšší mzdové nároky a zkouseji, jestli se nechytí nekdo levnější, nebo si třeba myslí, ze bys nesedla do týmu. Možností je mnoho.
Me ted jedna kandidátka nebyla přijata - duvod? Hlavne to, ze byla taková křehká duše, byla by moc šikovná, všechno sedělo, ale tym je plny ostřílených harcovnic a dle slov vedoucí by tam byla nešťastná a stejně by odesla. Takže proč trápit sebe i jí…
Druha si rekla o vyrazne vic penez nez byl budget. Takze to protahli o dva tydny a ozval se levnější :nevim:
Nebo můžou chtít zpohovorovat vícero již přihlášených a to trvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
10.11.23 20:59

Já se snažím vždy najít aspoň dva vhodné uchazeče. Takže pozici inzeruji i když už jednoho vhodného mám. Ano se taky často stane, že kandidát dostane nabídku, kterou odmítne. Pak firmy sahají pro náhradní řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat