Jak zbohatnout…?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2997
3.11.23 11:58

Vyhrát ve sportce nebo dědit.
Jinak bych to neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13874
3.11.23 12:00

Víš ze admin to případně vidí?
Navíc tohle proste není dotaz na anonymitu🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.23 12:02
@Anonymní píše:
Ahoj. Je to čistě teoretická otázka … pokud se Vám podařilo nějak,,zbohatnout”, máte pro ostatní rady jak na to? V čem podnikat, případně co na trhu chybí? Prosím komentáře typu chodit do práce nemyslím, do práce chodím až až :)

Manzel zalozil softwarovou spolecnost. Mel dobry odhad na firmy ktere oslovil. Behem let firma vyrostla. Investuje, poridil nemovistosti, nelibuje si v luxusu. Ale trvalo to hodne let.
Ted o polovinu „chudak“ prijde… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4164
3.11.23 12:06
@deniiina píše:
Buď řemeslník :nevim:

ale jen některá řemesla, jako elektrikář, topenář,… dělám v truhlářství a žádná hitparáda teda. Lidi mrknou na cenu nábytku v Asku a pak když slyší 3× vyšší cenu u řemeslníka, tak už se jim to nelíbí a to za měsíc mám průměrnou mzdu a štěstí, že už nemusím řešit nákup strojů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
3.11.23 12:08

Čti příslušnou literaturu, např Robert T. Kiyosaki, hrej hru cashflow - jde o změnu myšlení a schopnost vyjít z komfortní zóny a do začátku se dost uskromnit, být připravena na počáteční neúspěchy a pokud do začátku není nic naspořeno, bude to trvat dlouho

Nezbohatneš chozením do práce řemeslem, jen když máš mimořádný talent

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
3.11.23 12:09

Jinak obory které jsou dobré na zbohatnutí i pro ženy:
Zubařka, a vše okolo - tam jsou ceny několik tisíc za hodinu klidně, jen je potřeba prvně investovat do vybavení,
Informatika a celkově IT
Kadeřnice - když slyším za kolik holky platí kadeřnicím v salónu za vlasy, tak hodinově to vychází fakt luxusně.

Navíc kadeřnici ani zubařku ještě dlouho nenahradí ani roboto ani umělá inteligence…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13874
3.11.23 12:18

@gabrriel ale zubarkou ani dobrou kadernici se nestane ze dne na den. Zakladatelka na mě působí dojmem, ze potřebuje být bohatá do roka a do dne 😅

Par kamarádek, co nemají moc velkou kvalifikaci a přesto mají dobrý výdělek, mám. Finanční sektor, zmíněna Kadernice, kosmetický salon, úklidové firma. Všechny jsou ale dříči a šly do toho už s něčím (buď alespoň základy ze školy či zaměstnání, drahé kurzy nebo solidní znalost businessu). Jo a samozřejmě jako zaměstnanec člověk na 99% nezbohatne.

Krom toho ze je těžké soudit, co znamená zbohatnout. Měsíčně 50, 100, 300K?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
3.11.23 12:24
@Anonymní píše:
Ahoj. Je to čistě teoretická otázka … pokud se Vám podařilo nějak,,zbohatnout”, máte pro ostatní rady jak na to? V čem podnikat, případně co na trhu chybí? Prosím komentáře typu chodit do práce nemyslím, do práce chodím až až :)

Dobře se vdát, první v žebříčku nejbohatších žen světa nejsou ty, co vydělaly byznysem, ale svatbou (a případně ještě děděním).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
3.11.23 12:49
@Anonymní píše:

Záleží přece na tom, co umíš a co děláš líp, než ostatní. Žádná univerzální rada, než tohle, není.
Pokud má někdo objeví díru na trhu, na které se dá zbohatnout, tak to hádám nebude zveřejňovat na e-miminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
3.11.23 12:52
@Anonymní píše:
Nebo sportku :) ale poker špatný není, jen se tu asi moc nikde nehraje u nás.

Na sportce zbohatne její organizátor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
3.11.23 13:00
@Anonymní píše:
Tak naše země je veliká, co frčí někde, neznamená že nemůže trčet i v jiném kraji a konkurovat si nebudeme. Jen me napadlo, zda nemá někdo nějaké tipy. To je cely.

ty zijes na pustem ostrove? tobe se nestaci podivat kolem sebe? pokud nemas fistrona, coz ty ocividne nemas, jakakoliv rada je marna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
3.11.23 13:02

Já se dobře vdala :lol: :lol: ale asi mám ten limit bohatství trošku jinde… Mně stačí že nemusím počítat každou korunu při nákupu jídla, můžeme jet na dovolenou, výlety, máme v pořádku auto i dům a když se něco pokazí, nemáme problém koupit nový spotřebič ihned a bez čekání na výplatu. Nebo třeba léky při nemoci, oblečení a boty pro děti… To mi bohatě stačí. :andel: odmala jsem žila v úplném opaku a doteď si vážím každého dne, kdy už nic toho řešit nemusím ;) luxusní věci nepotřebuji, ani luxusní dovolené, auta atd.. To je spíš jen póza pro okolí, dělat si hezké fotky a chlubit se hezkýma věcma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
3.11.23 13:04

Dobrý deň,

@SsSsSsSsS14 je zakladateľka diskusie. Nerozumiem tomu zbytočnému zavádzaniu, trollenie je proti pravidlám webu.

Kristína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35975
3.11.23 13:10
@Anonymní píše:
Ted o polovinu „chudak“ prijde… :mavam:

Ať mi jí teď za korunu prodá, já mu jí po rozvodu za 2 Kč vrátím zpět! :cert: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35975
3.11.23 13:12
@Anonymní píše:
Anonymní jsem, protože to zakliknuti jsem udělala. Reakce na Váš příspěvek nebyla moje. Ale nevadí.
Chápu, ze je to individuální a ve smeru co člověk umí. Mě zajímaly jen nějaké typy co se komu třeba povedlo, nebo v čem se lidé chytli.

Když se náhodou spleteš a zapomeneš zaškrtnout anonym, tak se to dá opravit jinak, a ne tak blbou omluvou, že to nejsi Ty. Ovšem, musí se to podchytit a reagovat rychle! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat