Jak zbohatnout…?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2330
3.11.23 13:12
@Anonymní píše:
Tak naše země je veliká, co frčí někde, neznamená že nemůže trčet i v jiném kraji a konkurovat si nebudeme. Jen me napadlo, zda nemá někdo nějaké tipy. To je cely.

Tip je jasný. 20 let praxe v cestovním ruchu. Teď na rodičovské dovolené (jakože asi nemám co dělat) jsem si ze srandy založila cestovní agenturu a ejhle, letos se mi podařilo získat i pojistku na úpadek a stala se mi z agentury oficiální kancelář. Sice malá, ale zkouším to. Podnikám, začínám, plno nákladů, letos se na nulu ani do plusu nedostanu. Ale baví mě to, v prosinci si oddeleguju pár adventních jednodenních zájezdů. Na příští rok už se mi plní Maďarsko termály all inclusive. Ale chce to mít kontakty, aby se ty nabídky rozšířily i dále. Navíc letos jsem si nevyplatila ani korunu z firmy, protože se chci dostat na 0. Příští rok se může jevit jako lepší ale… nevím co bude (covid, omezení cestování atp).
Takže tip - založ si agenturu v místě bydliště a zkoušej to. Ale jak říkám, nezbohatneš…a už vůbec né hned, nebo v horizontu 3 let. Pokud se ti to povede, budeš dobrá, bohatá, můžeš rozvíjet firmu…pokud se ti to nepovede, nevadí, aspoň budeš ta, která to zkusila a může říct…hele zkusila jsem to, nevyšlo to.

Příspěvek upraven 03.11.23 v 13:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
3.11.23 13:12
@Anonymní píše:
Ahoj. Je to čistě teoretická otázka … pokud se Vám podařilo nějak,,zbohatnout”, máte pro ostatní rady jak na to? V čem podnikat, případně co na trhu chybí? Prosím komentáře typu chodit do práce nemyslím, do práce chodím až až :)

Jako personalistka si můžu v korporátu dohledat tučné ptáčky. A pak už jen stačí lovit a lovit :mrgreen: samozrejme bych to delat nemela ale takhle jsem ziskala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
3.11.23 13:20

@SsSsSsSsS14 takze jsem se nemylila, vis, ze lhat se nema… mozna kdybys opustila toho sveho o 21 let starsiho dedulu, ktery nahani zenske druhym telefonem, tak bys i toho bohace mohla klofnout… ale takto?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10251
3.11.23 13:27
@Anonymní píše:
Ahoj. Je to čistě teoretická otázka … pokud se Vám podařilo nějak,,zbohatnout”, máte pro ostatní rady jak na to? V čem podnikat, případně co na trhu chybí? Prosím komentáře typu chodit do práce nemyslím, do práce chodím až až :)

Být v něčem dobrý. Fakt dobrý, ne průměrný.
A pak to umět znovu a znovu dokazovat.
Ale za největší bohatství, kterého lze dosáhnout, je být spokojený s vlastním životem. A to se s bohatstvím materiálním často snad až vylučuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12597
3.11.23 14:30
@Anonymní píše:
Anonymní jsem, protože to zakliknuti jsem udělala. Reakce na Váš příspěvek nebyla moje. Ale nevadí.
Chápu, ze je to individuální a ve smeru co člověk umí. Mě zajímaly jen nějaké typy co se komu třeba povedlo, nebo v čem se lidé chytli.

Kamosky dcera je top ve svem oboru spickova filolozka cinstinoanglina a dela v nejakem korporatu, tezce za vodou. V rodine maji hodne dobreho pravnika taky za vodou.. Ja mam spoluzacku ma dve vs ing a nevim co jeste a je velka managerka v cezu, pracuje tam hodne let, taky tezky nadstandart..musis byt asi hodne chytra :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
3.11.23 15:09

Musíš něco dobře umět, po čem je poptávka, která převyšuje nabídku. Třeba být lékařka, zubařka, dobrá právnička, špičková kadeřnice. Nebo vyhrát miliony, vzít si milionáře, být luxusní společnice, mít bohaté rodiče a příbuzné, po kterých zdědíš velký majetek a ještě tě i v průběhu života zajistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
3.11.23 15:13
@gabrriel píše:
ale jen některá řemesla, jako elektrikář, topenář,… dělám v truhlářství a žádná hitparáda teda. Lidi mrknou na cenu nábytku v Asku a pak když slyší 3× vyšší cenu u řemeslníka, tak už se jim to nelíbí a to za měsíc mám průměrnou mzdu a štěstí, že už nemusím řešit nákup strojů…

U nás jsou truhláři na roztrhání. Oslov třeba zubní ordinace, tam často chtějí nábytek na míru a peníze na něj tam jsou. Různé kuchyně a skříně ve zdi na míru se také pořád žádají. Každý nechce nekvalitní nábytek z Aska, který se mu nikam nevejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14946
3.11.23 15:18
@Anonymní píše:

Dnes jsem měla v plánu zbohatnout, koupila jsem si dva losy a nic :nevim:. Tak dnes to nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat