Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Otázka asi není tak úplně jasná, podle názvu. Ale jde mi o to, že po tom, co jsem prodělala 2× za sebou streptokoka a e-coli je problém se sexem. Přítel je větších rozměrů a já zase naopak. Ovšem dříve to problém nějak extra nebyl ani po delší době bez sexu. Ovšem teď mě vždy čeká bolest. I při dlouhé předehře a uvolnění. Nebolí to uvnitř, to je překonáno, odeznělo to po vyléčení streptokoka a zánětů samo (trpím hodně na záněty). Ale bolí zkrátka ta „kůžička“ při vstupu. Ta, co pomalu přechází v hráz. Nějaké tipy, co udělat, aby se kůže zvláčnila? Něčím mazat? V něčem koupat? Je to celkem otrava ač je přítel něžný, téměř pokaždé mám nějaké oděrky.
Děkuju moc za odpovědi
![]()
Taky si myslím že ten lubrikant nebo něco na přírodní bázi v lékarně se zeptat…
Kokosovy olej. Je skvely jako lubrikant a ma i protizanetlive ucinky, takze v pripade nejakeho drobneho poraneni je idealni.
Lubrikant máme a nepomáhá. :/ Ani ten kokosák. Myslela jsem, že bych mazala třeba něčím průběžně a ne jen těsně před stykem :/
Mazat nepomůže samo o sobě. Zkus pravidelně masírovat hráz třeba tím kokosakem
Zkus olej od saloos na masaz hraze. A masirovat treba vecer pred spanim
A zkusili jste změnit polohu? Třeba vkleče, tak, aby při pohybu nenaléhal na hráz. Určitě bych zkusila průběžně to místo, kde bolí, stimulovat s použitím třeba toho kokosáku a pokusit se uvolňovat. Je to možná na dlouho, než se to dost uvolní, ale většina z nás má ty partie dost pružné aby jimi prošly věci větší než je pindík. ![]()
Supr píšu si! Olej od Saloos!
a přidám aji masáž, to bude mít přítel radost.
Děkuju moc za tipy. ![]()
@Teressska píše:
Supr píšu si! Olej od Saloos!a přidám aji masáž, to bude mít přítel radost.
Děkuju moc za tipy.
Myslím, že buseš spokojená a přítel též ![]()
Existují krémy proti striím pro těhotné. Obsahují hyasu a vitamin E - mohlo by pomoct. ![]()