Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Dobrý den, v pondělí jedeme na lyžák..Vůbec se mi tam nechce, neumím lyžovat..jak zrychlit čas? Chci už být doma..
Anonym - nechci, aby mě tu někdo poznal
Tak proč tam jedeš? Lyžák snad není povinný.
@Anonymní píše:
My ho máme povinný..zakl.
Takze jsi v sedme tride a je Ti 12? ![]()
možná ve druháku na střední. Ale ani tam není tak moc povinný, pokud není zcela zdarma. Spíš na tom trvají rodiče.
Bejvá to docela sranda…
Vždycky když se mi někam hrozně nechce, je to nakonec lepší než jsem očekávala… Zakladatelko naučíš se lyžovat, uzijes si zábavu se spolužáky, na lyžák většinou bývají celoživotní vzpomínky
Napiš za týden jaké to bylo ![]()
@Anonymní píše:
Ne, je mi 17..studuju na gymplu
Nemuze byt povinny,to je proste blbost ![]()
Kezby to blbost byla..pokud nepojedu, nemám splněný ročník..takhle to u nás funguje
sem fakt chodí 17letí psát, že se jim nechce za lyžák !?? to mi nějak hlava nebere.. na e-mimino? nějak tomu nevěřím
@Twixinka píše:
Nemuze byt povinny,to je proste blbost
Moje dcera měla lyžák povinný na ZŠ i na SŠ, omluva jedině od lekare ![]()
@Anonymní píše:
My ho máme povinný..zakl.
Opravdu povinný? My měli dobrovolný a je dobrovolný pořád, co vím, tak jezdí do Alp a dot děcek nejede kvůli ceně.
My měli povinný až na VŠ.
Na tvém místě bych se nebála, že neumíš lyžovat, proto tam jedeš, aby ses to naučila. Hodně lidí už to bude umět, takže se budou věnovat víc těm, co jim to nejde, aspoň tak to bylo za nás.
A proč se ti tam tak moc nechce? Vždyť to bývá docela sranda
Pokud je to povinné a nemůžeš se z toho vykroutit, tak na tom najdi něco pozitivního
Večery s kamarádkama a s klukama třeba.
Neboj, nebude to tak horký,…
Jééé, lyžák ve druháku, vzpomínám na něj dodnes ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, v pondělí jedeme na lyžák..Vůbec se mi tam nechce, neumím lyžovat..jak zrychlit čas? Chci už být doma..
Také se mi tam v prváku vůbec nechtělo, na lyžích jsem nikdy nestála. Nakonec to bylo docela dobré, chytly mě běžky, na sjezdu to bylo hodně špatný
Na branný cvičení se mi v druháku též nechtělo a přitom to bylo super, vzpomínám na to ještě po 20 letech. Neboj se a užij si to ![]()