Jak zrychlit v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@bublinek píše:
Práce se musí zautomatizovat a pak to bude lepší
Přesně tak…
Můžeš mít sluchátka a dala bys to poslouchat a pracovat?(a nedělat chyby)?
Kdyby sis pustila rychlejší hudbu třeba?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chce to cvik. Až budeš danou práci úplně umět tak zrychlíš automaticky. Ze začátku na sílu to nejde, dělala bys hodně chyb. Dej tomu čas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musíš se do toho dostat. To je celkem normální u všeho co děláš, když něco děláš nově, tak to trvá než se ti to dostane do ruky, časem už to děláš automaticky a rychle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Potřebuješ se zapracovat, až získáš dostatečnou praxi půjde ti to rychleji, některé věci budeš dělat automaticky. Nesnažit se to lámat přes koleno, pak se akorát stresuješ a z toho plyne další stres a chybovitost.
- Citovat
- Upravit
Chce se hlavně uklidnit - pokud se budeš stresovat, že tě vyhodí, budeš chyb dělat ještě více. Udělat v nové práci a na nové pozici nějaké chybky je normální
Důležité je o těch chybách vědět a pak je napravit. Pokud ses vrátila po delší době do práce, tak se netrap tím, že si pomalejší, on se ten vlak zas rozjede, neboj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě přijde že chtějí aby se vlak rozjel po týdnu vše rychle vše dobře
- Citovat
- Upravit
Mám novou práci ve fabrice ale přijde mi že jsem jak šnek a že mi nic nejde dá se to nějak napravit a existuje třeba i něco na zrychlení myšlení a rychlosti díky třeba i vitamíny cvičení rady uvítám nesmí mě vyhodit