Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všichni, už delší dobu mám takový menší problém. Začala jsem hodně cvičit a posilovat, bohužel se to podepsalo na mých prsou. Z mých bývalých 3 jsou najednou 2, což mi není dvakrát příjemné. Nevíte někdo o nějakých babských radách, po kterých by se mi prsa vzpamatovala? Nějaké potraviny, mastičky, čajíky? Slyšela jsem například o krému,,Bust size", ale kdo ví co je na jeho účincích pravda. Prosím poraďte ![]()
Mně se zhubnutím a cvičením staly z áček mínus áčka ![]()
rada to není, ale možná tě uklidní, že bys na tom mohla být i podstatně hůř ![]()
a budu čekat, jestli tu někdo něco zázračného poradí…
No, já jsem také začala víc cvičit a z kojících 4 mám tak 1-
. Manžel to hůř nese, ale mě je to fuk. Nenosim ani podprsenky s kosticemi, ale pěkný krajkový… ![]()
Někde jsem vyčetla babskou radu, že na zvětšení pomáhá mazat prsa cibulí.
![]()
Ahojky, já po dvou kojeních a ještě stále kojím, tak z mých nádherně pevných jsou také takové vytahané měkké něco a jelikož jsem po druhém porodu shodila 30 kg dolů, tak se to podepsalo i zmenšení o něco prsou. Ale já to řeším tak, že jsem si koupila několik push upek podprsenek. Jinak pak si myslím, že už na zvětšení pomůže plastika, na kterou bych i šla, ale z druhé strany se bojím ohledně zdravotních rizik.
Naštěstí, mě to nějak netrápí, prsa také po dvou kojeních nejsou na tom zcela špatně a naštěstí manžel je prý hlavně dolňák ![]()
Přibrat - přirozený objem v prsou dělá tuk. Nebo začít kojit - to taky krátkodobě narostou, ale většino to pak odnese pevnost. Nebo použít silikon.
A nebo najít správný střih podprsenek a případně i vycpávek do podprsenky.
No me spolehlive prsa narostou kdyz beru utrogestan. A to jako fakt hodne… Ale pak zase splasknou… ![]()
@Milka111 píše:
Pomáhá prý pít černé pivo na poprsí
To mě také napadlo jako první ![]()
No tak utrogestan bych na zvětšení poprsí fakt nedoporučovala
za a) hormonální preparát - progesteron, b)je to na předpis c) jako jakýkoliv jiný lék, natož hormonální může mít nežádoucí účinky…
ale věřím, že to byl spíš vtip
@Ou píše:
Přibrat - přirozený objem v prsou dělá tuk. Nebo začít kojit - to taky krátkodobě narostou, ale většino to pak odnese pevnost. Nebo použít silikon.A nebo najít správný střih podprsenek a případně i vycpávek do podprsenky.
Vycpanou podprdou bude jen balamutit okolí. Chlap bude cekat 4 a pak uvidí skoro nic, tomu já osobně nefandim
Cvičení na orbitreku, zhubnes, ale prsa posilis. Mě se zvětšily z 3 na krásný pevný 4, drží tvar i bez podprdy. Je to jediné cvičení, u kterého mi prsa nejdou společně s ostatnim dolů. Ale já měla prsa velký a pevný vzdycky, před i po kojení
Otěhotnět
ne vážně, o ničem co opravdu funguje a je neinvazivní nevím… pak leda plastika ![]()
Černé pivo, chmel, sójové výrobky (ale ty mohou být nebezpečné při dlouhodobé konzumaci-rozhazují hormony)
za sebe jsem pozorovala zlepšení jedině pravidelným častým sexem ![]()
jinak taky to tu už zaznělo-otěhotnět a kojit (ale po konci kojení teda je to horší, no…)