Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
nevím, kde se zeptat a vy víte všechno ![]()
Nevíte, jestli existují nějaké stránky, kde se uvádí jména, případně další údaje, jako mail, číslo účtu apod.. podvodníků, které okrádají na internetových bazarech? Nemůžu nic najít a ráda bych někam vložila upozornění pro ostatní.
Děkuji za rady ![]()
Ano na netu jsou různé stránky, hoď do googlu upozornění na podvodníky apod a ono ti to vyjede. Jsou myslím nepoctivci.cz a plno dalších.
Díky za radu. Jen právě nic nemohu najít. Ale jdu ještě pátrat.
Prodava “luxusni” veci. Zarucuje osobni predani, pak napise, ze se predtehovali do domecku na Slapech. Proto platba predem a pak prej balik na dobirku. Zbozi posilal 14 dni, nakonec prislo neco uplne jineho. Prej za to muze manzelka. Mel si pro spatne zbozi prijet, ale nakonec, ze mi penize vrati a ja mu poslu zpet balicek. Porad nic, posila potvrzeni, ze penize poslal, ale nic neprislo, uz je to cca mesic. Kazdopadne je nahlaseny na policii a v bance. Jeho email je foto. cs@email.cz
Tady to prodava
https://www.sbazar.cz/foto.cs0
Prodava “luxusni” veci. Zarucuje osobni predani, pak napise, ze se predtehovali do domecku na Slapech. Proto platba predem a pak prej balik na dobirku. Zbozi posilal 14 dni, nakonec prislo neco uplne jineho. Prej za to muze manzelka. Mel si pro spatne zbozi prijet, ale nakonec, ze mi penize vrati a ja mu poslu zpet balicek. Porad nic, posila potvrzeni, ze penize poslal, ale nic neprislo, uz je to cca mesic. Kazdopadne je nahlaseny na policii a v bance. Jeho email je foto. cs@email.cz
Tady to prodava
@Anonymní píše:U nabídky jsem možné dát nahlásit nabídku. Zkuste to nahlásit seznamu
Tady to prodava
@Anonymní píše:
Tady to prodava
Kto chce kam..
to ti ani ten divný email neprišiel podozrivý? Keby sa jednalo o 100czk, tak je to malý risk, pri väčšej ciastke by mi ten nákup za to riziko nestal..
@Pvln34 to jsem potrebovala tady, aby me nekdo poucoval. V zivote jsem nic podobneho nezazila a to jsem kupovala mnohem drazzsi veci. Sama taky nepotrebne veci prodavam na netu a v zivote by me to nenapdalo. Tohle melo byt varovani pro ostatni. Takze se uklid. Diky
Dobrý den, mohu se zeptat zda se situace s panem Winklerem nějak vyřešila? Bohužel mám podobnou zkušenost. Děkuju za info
@julek19 píše:
Dobrý den, mohu se zeptat zda se situace s panem Winklerem nějak vyřešila? Bohužel mám podobnou zkušenost. Děkuju za info
Dobry den, po temer mecici vymluv a fakeovych vypisu o zaslani penez zpet na ucet, pak Winkler nakonec penize poslal. Ale musela jsem ho jeste nahlasit na Seznamu, aby se to nekam pohnulo ![]()
@aisek děkuju,jsem zvědav jak dopadnu já, vše zatím probíhá stejně jak popisujete
@julek19 dobrý den, mám stejnou zkušenost. Koupil sem si parfém na dobírku, parfém nedorazil, tak jsem chtěl zpět peníze. Samé výmluvy, pak ze je v Itálii, a na oslavě a pak falešná stvrzenka o platbě…3 týdny dohadování, ale včera mi peníze konečně zaslal. Až když sem pohrozil pravnikem, tak to šlo. Držím palce!
@Anonym0988 tak u mě se situace vyřešila po 5 týdnech nekonečných zpráv a výmluv a výpisů tím, že mi zaslal zboží které si ode mě koupil zpět. Byl to balík za 1100 eur, bunda mikina a triko. Takže si to pán ponosil, pět týdnů mě vodil za nos a pak mi to vrátil. Aniž by mi uhradil poštovné 650 kč, když jsem mu balík poslal do Itálie někam do hotelu na recepci. Já blbec fakt uvěřil že ty peníze poslal a poslal jsem balík. Hlídám si to, ale v tomhle případě když jsem viděl co prodává za věci na sbazaru, tak jsem myslel že to podvodník být nemůže. No spálil jsem se parádně. A to ten balík nakonec poslala zpět jeho žena, když jsem jí napsal, že jsem na jejího manžela podal trestní oznámení.
Tohle je mega podvodník. Napíšu sem ještě jeho jména ať tohle forum vyhledá i google.
Michael Winkler, Winki80,Luxury Shop Prague.
Dobrý den,
bohužel mám velice podobnou zkušenost, dokonce mě pan Winkler vodil k němu domů, kde jsem si věci vyzvedával a pak mi nadělil dokonalou kopii Hohinek Huble. Až na druhy pokus v Bratislavě bylo zjistěno, že jsou falešné.
3 měsíce se vymlouvá a trpělivost došla. Pokud by se někdo chtěl přidat Trestnímu oznámení můžete mě kontaktovat ****
pěkný den
edit adminem - emailová adresa