Poradna pro otázky pojištění, hypoték a spoření
Soňa Janáčková
ahojky
ty taky žiješ? ![]()
No my máme pekárnu DOMO, podle mě je důležité, aby měla pekárna velkou formu a nám tedy stačí 2 programy - těsto a základní. Pečeme teď už jenom příležitostně, ale ostatní programy jsme ještě nevyužili. Jinak pak jde taky o to, jakej chceš design a tak. Mrkni sem: http://www.mojepekarna.cz/…cim-pekarnam tam je k většině pekárnám i vlákno
a obchod fakt fajn, museli jsme reklamovat, ale vše proběhlo naprosto bez problému… (nechci dělat reklamu… )
za mě zase můžu říct, že velká je zbytečná. Možná ze začáku, ale pak se domácí chleba přejí a chce to změnu. Už teď raděj udělám 2× menší chleba, třeba jen z 300 g mouky, aby byl měkkej, než 1 velkej, co ho pak jíme dýl.
Záleží teda, kolik Vás doma je, jak často pečivo jíte a kolik potřebuješ dělat kynutýho těsta. Mně ta malá prostě stačí. Máme Moulinex
http://www.domaci-pekarna-shop.cz/?…
u Ety jsem slyšela, že se brzo loupe ve formě ta vnitřní nepřilnavá vrstva (a jedna kamarádky mi to potvrdila). Nám u Moulinexu zůstává skoro vždy po vyklopení hněták v chlebu.
Pepro: domácí chleba se přejí, to je pravda, ale já to zase beru kvůli programu na těsto, tam to chce větší, třeba na vánočky a tak ![]()
Máme pekárnu od ETA, typ netuším, je super a stačí nám malá. Domácí chleba je mnohem dřív tvrdej než kupovanej, takže za mě radši menší, ale dobrej. Těsto jsem v tom dělala jen jednou a taky celkem fajn. Moc jí ale nepoužíváme
Mám Etu Harmony. Nic se neloupe, ale je velká. Na těsto super (vánočky, kynutý - to někdy málem přeteče - v menší by se asi nevešlo). Na pečení nevím, no. Sladký to někdy nedopeče a nejde to pak pustit znova, pípá, že chce vystydnout
(a já to potřebuju dopéct
)
Mě se tedy všechno vždy dopeklo, chleba se u nás vždy dojí a to jsme na něj 3, manžel si dělá svačiny, tak to mizí rychle. Hlavně to chce fakt velkou kvůli těstu. Já mám k pekárně ještě menší dělenou formu, tu jsem tedy zatím nevyužila…
Chtěla bych si koupit pekárnu na chleba. Máme rádi čerstvý chleba, ale nejíme ho moc - počítala jsem to - celkem 8 malých krajíčků za 2 dny. Načetla jsem, že existuje volba na chleba 500g - existuje i menší pekárna?? Díky za rady.
My máme Etu Duplicu Vital a jsem s ním spokojená. Má 2 formy - velkou používám hlavně na těsto a na buchty a malou se dvěma komorama na menší bochníky - lze zaplnit jen jednu- akorát je problém, že u té menží formy je v každé komoře jen 1 míchací hák a trochu nestíhá to pořádně rozmíchat, trochu zezačátku míchání pomáhám vařečkou. Vyhovuje mi, že se v téhle pekárně dá péct kváskový chleba. Peču často. Vadou na kráse je, že se brzo nějak orosilo okýnko do pekárny, bylo to i v recenzích, tak asi nějaká chyba. Ale není to nic zásadního.
ja mam rohnson-ma dva typy chleba-maly a velky- pouzivam ji i na kynuti testa na knedliky ci buchtyi na marmeladu-ma 12programu-spokojenost velika
@Majkeela píše:
Chtěla bych si koupit pekárnu na chleba. Máme rádi čerstvý chleba, ale nejíme ho moc - počítala jsem to - celkem 8 malých krajíčků za 2 dny. Načetla jsem, že existuje volba na chleba 500g - existuje i menší pekárna?? Díky za rady.
Nooo, nevím, ale bojím se, že menší než 500 g neseženeš, opravdu pouze v případě, že si koupíš pekárnu s dvěma nádobami a budeš péct jenom v jedné. Jinak já mám Severin a spokojenost ![]()
Ahojky,
už delší dobou přemýšlím nad domácí pekárnou,tak uvítám rady a tipy,jak jste jstou svojí spokojené atd…dííky