Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky,
pojďme jen tak poklábosit o vůních. Já voňavky a parfémy používám minimálně, obzvlášť od těhotenství. Ale vždycky jsem hledala svěží květinovou (nebo jinou) vůni a nezadařilo se. Většina vůni se mi za chvílí převoní a za nějakou hodinku mi to na mě přestane vonět. Mám asi 3 opravdu oblíbené… ale vesměs sladší. (dohromady jich mám asi 7 - dárky (ale pěkně vonící) - nemám šanci to do konce života použít
)
Tak se pochlubte, co voní vám ![]()
Heidi Klum - Me na leto
Versace - Yelow Diamond na zbytek roku ![]()
Voní mi Green Tea-Elisabeth Arden a měla jsem kdysi Kenzo-taková podlouhlá, růžička na tom byla a taky to krásně vonělo. Jinak pokud náhodou dostanu voňavku, tak to posílám dál, protože to neupotřebím.
Vůně střídám, vždy se mi po nějaké době omrzí, ale mám dvě stálice, které mi voní již několik let.
Cerruti 1881 pour Femme
Lanvin Eclat D´Arpege
Bezovy Chloe a Gucci - Envy me. Vetsina vuni mi po par pouzitich zacne smrdet, ale tyhle dve vedou uz nekolik let a kdyz dojde kupuji hned dalsi ![]()
Největší slaďák Cacharel Promesse, pak další oblíbený je Guess a Chloé. ![]()
B. U. Hippy soul do té jsem se naprosto zamilovala, a pak používám ještě Bruno banani pure woman
Já už několik let miluju černý Coco Chanel, ale to je těžší vůně, pravda.. voni i po tydnu. Jinak jeste Deep Red od Hugo Bosse
Calvin Clein ETERNITY. Zatim jsem lepší vůni nenašla. Používám už 10let.
I love love (moschino) na léto
Jinak třeba na večer Intense (Hugo boss)
Je toho spousta…něco, co tu někdo psal, mi smrdí…takže jestli jde jen o soupis názvů vůní, pak ano…