Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Mmonnika píše:
@papavlinka33 tyhle neznám, ale zrovna jsem chtěla napsat, že před lety jsem používala vůni Indian Summer od Priscilla Presley, krásná vůně a už se nedá nikde sehnat, tu bych si koupila zas hned, kdyby to šlo..Oprava - Exlamation vlastně znám
na Arome ji v sekci prodej jedna spolehlivá holčina nabízí.Charita to ale není.
@LouLou ten Naomi Campbell mám ale už dlouho jen prázdnej flakonek ale na mě je hodně sladká taková.
@Burj Chalifa píše:
na Arome ji v sekci prodej jedna spolehlivá holčina nabízí. Charita to ale není.
Nevím co myslíš tu charitou, ale díky, kouknu..
@Mmonnika píše:
Nevím co myslíš tu charitou, ale díky, kouknu..
cena
![]()
@Burj Chalifa píše:
cena![]()
![]()
To je fakt, už jsem to našla, jestli dobře pamatuju, tak takhle tenkrát stálo největší balení
ale tak je to přece jen nostalgie..
Používám vuni od Versace Versence. Dřív Chanel Chance Eau Fraiche, ale od těhotenství ji nemůžu ani cítit. ![]()
Ahoj, tak moje srdcovka uz cca 10let je Yria od YVES ROCHER. Jen mam obavy ze uz se mi neprodava ![]()
Zbožňuju už dlouho Chanel chance - ale jak psal někdo výše, v těhotenství ne e
@papavlinka33 píše:
Holky vzpomínáte si některá na tyhle vůně? dnes už se myslím ani nevyrábí
JJ, vzpomínám velmi dobře. My melody dreams používala mamka a švagrová. Na tu dobu to byla supr vůně…a ještě Gabriella Sabatiny - Magnetic.
Moje oblíbené jsou Lancome Miracle a jakou hřejivou, zimní používám Burberry Brit. ![]()
Pak si jeste vzpominam, parkrat jsem mela od Naomi Campbell, parfem stejnyho jmena:N. Cambell…taky ne uplne sladky, trochu korenenejsi, paradni