Jaká kosmetika pro miminko...

8086
15.9.10 18:44

jaká kosmetika pro miminko...

Ráda bych se zeptala co kdo používáte za kosmetiku pro miminka. Mám koupenou jen mycí emulzi od Seba Med jinak žádnou kosmetiku. Kamarádka mi doporučovala mazat oliv olejem… Moc si nevím rady co nakoupit abych nekupovala kosmetiku zbytečně, která mi tady bude nevyužita jen ležet. Budu ráda za rady.. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
15.9.10 18:47

Ahoj,já jsem koupila-a používám-kosmetiku Sebamed-mycí emulzi,ochranný pleťový krém.Na tělíčko po koupání Levandulový krém od Atoku z Baby serie.A na zadeček Bepanthen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
15.9.10 18:47

mám bepanthen na bradavky a zadeček, cestou z porodnice koupíme líh na pupík a olivový olej. na mytí budu používat mycí kostku od A-dermy. koupila jsem ji pro klárku, protože má atopický ekzem, ale ona ji nechce používat, takže to spotřebuju na prcka. pak bych ještě koupila krém na obličej do nepříznivého počasí, např. Nivea a podle mě to stačí. možná dětský šampon, ale to až podle toho, kolik vlasů bude dítko mít. KLárka s etřeba narodila hodně vlasatá, ale jsou děti co jsou plešaté. takže dopředu to nemá cenu kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
15.9.10 18:50

ahoj
ja pouzivala kosmetiku HIPP,a na zadecek bepanthen
ted jsem jeste vyzkousela sudocrem a byla taky spokojena.
nejmladsi se mi zacala uz v porodnici strasne loupat,tak jsme mazali prave olejem olivovym a jak se to zklidnilo pokracovala jsem s hippem,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.9.10 19:06

Ahoj obláčku :-)
teda ty už to máš za pár! :palec:

Já používala v nemocnici Menalind, byl super ale je drahej a teď mám Nivea Baby a spokojenost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
15.9.10 19:10

Z počátku fakt skoro nic - olivový olej na mazání, koupala jsem jen ve vodě, 2-3× do měsíce takové to mýdlo nemýdlo od Sebamedu. Na zadek Rybilku, myla jsem vodou, na cesty vlhčené ubrousky z DM.

• Citovat
  • Upravit
5907
15.9.10 19:18

Používám mycí emulzi a pleťové mléko Sebamed,vlhčené ubrousky Babylove,a na zadeček Sudocrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.9.10 19:42

My kupovali dětské mýdlo + krém + šampón Sebamed (u starší dcerky maximální spokojenost), ale nic moc jsme zatím u mladší nevyužili. Měla novorozeneckou seboreu (kůžičku jak krokodýl :-( ) - pomohla nám teprve Linola olejová přísada do koupele a krém Excipial s ureou. Teď má pokožku jako samet. Jinak nám pediatrině kladla na srdce - co nejmíň chemie, obyčejný olivový olej z lékárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
15.9.10 19:52

ahoj oblacku, ja pouzivam na koupani Weledu a na mazani taky, zadecek betapanten. Vlasky mame tak jen myji emulsi weledou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
15.9.10 20:18

Mytí - Nivea senzitiv bez chemie, na prdelku Rybilku a Bepanten..V zimě Nivea na obličej do marazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
15.9.10 20:46

Ahoj, já používám Weledu, koupelový olej a krém na zadeček a jsem s touhle kosmetikou spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
15.9.10 23:42

My používáme ted obyč mýdlo Johnson baby pro dobré spaní,šampon Johnson baby,vlhké ubrousky jakékoliv-na vyrážky netrpíme,na mazání po koupeli Hipp.

Jinak pro novorozeně nejlepší žádná chemie takže slunešnicový nebo olivový olej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
16.9.10 00:15

do 6ti neděl jsem používala olejíček, buď olivový nebo slunečnicový, na pupík Jodisol, dokud se úplně nezhojil, na zadeček jsem měla nějakou mastičku, už si ale nepamatuju jak se jmenovala, pak jsem spotřebovávala vzorečky a Bepanthen, teď Sudocrem a na mytí jsem měla Johnson sensitive mýdlo, teď používáme od Astridu a na vlásky Johnson šampon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
16.9.10 13:40
neczuz píše:
Z počátku fakt skoro nic - olivový olej na mazání, koupala jsem jen ve vodě, 2-3× do měsíce takové to mýdlo nemýdlo od Sebamedu. Na zadek Rybilku, myla jsem vodou, na cesty vlhčené ubrousky z DM.

používáme úplně to samé, hlavně ten olejíček mi přijde důležitý - pořád si olizuje ruce a ty chemické navoněné bych nerada, aby jedla…
jednou jsem zkusila slunečnicový olej místo olivového a leží ve skříni - malá mi po něm smrděla jak přepálená palačinka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí