Jaká lahvička pro nedonošené dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
jaká lahvička pro nedonošené dítě
Prosím poradíte někdo, jakou lahvičku pro nedonošené dítě? Takovou aby pro něj bylo pití jednoduché? Klučík se narodil v 33tt..po 3 týdnech ho máme doma. V porodnici jsme kupovali jednorázové lahvičky. Ty tečou zas až moc dobře a mimi se skoro topí. Naopak obyč. kojenecká lahev je pro něj na sátí těžká..Děkuji za tipy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
On už to z lavičky zvládá hezky…jen chci nejakou lehčí…taky kojim tak ať trénuje saní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my jsme 34tt. V porodnici jsme používali ty jejich skleněné a ze začátku s tím teda bojoval. Teda jenom já a malý, sestřičky ho vždycky dokázaly nakrmit
doma jsme celou dobu na Aventu a nebyl s nimi žádný problém. Do toho jsem tak nějak kojila do 5 měsíce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, syn byl 31+3 a v nemocnici jsem krmila za skleněné. Doma z MAM. Zkoušela jsem i Avent, ale to nebylo ono.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám v Podolí doporučili Difrax. Má zahnutou hlavu a malá dlouho pila jen z ní. Bylo to šílené na sterilizování, mít jen jednu. Od tří měsíců jsme na těch od Aventu a máme jich sedm ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, za mě Avent anti colic. Neteče přes ni to mléko jak přes jiné. Malý když pil z jiné tak se topil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malý narozen 32+4 a byl dlouho na dech. podpoře, naučil se pít z MAM Anti-colic lahvičky už v porodnici..s tou mu to šlo nejlépe.. savička má číslo 1, to je úplně ta počáteční..kape to po kapce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj syn se narodil 33+2 a my meli lahve od MAM savičku č.1 avent nam nevyhovoval teklo mu to koutkama vem. Ať vám prcek pekne roste ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit