Jaká značka mléka

1479
21.6.14 13:03

Jaká značka mléka

Ahoj holky, chtěla bych poradit jakou značku mleka davate detem.my ted budeme mit 2roky a chci mu uz prestat davat UM a nahradit ho normalnim mlekem. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2451
21.6.14 13:08

Je to jedno, mleko jako mleko… Jen priplacis za znacku. Idealne plnotucne cerstve mleko, ale jakeho vyrobce zvolis je fakt jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
21.6.14 13:08

No porad se resi pasterizovane nebo co pritom at kouknu na jakekoliv tak je pasterizovane :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
21.6.14 13:12

Klukovi dávám normální krabicové, plnotučné, značka neznačka. Složení by mělo být pořád stejné. A holka po ukončení UM mlíko vůbec nepije, ani ochucené. A to UM pila ve velkém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
21.6.14 13:13

Nepasterizované mléko neseženeš, leda přímo nadojene od kravky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
21.6.14 13:14

Taky budem přecházet na mléko teď v roce (po MM, UM vůbec dávat nechci) a za mě jedině čerstvé od krávy, v obchodech žádné mléko vůbec neprodávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
21.6.14 13:14

Jako pokud koupis mleko primo od kravy, tak ke to super, ale doporucuju ho prevarit kvuli pripadnym bakteriim. Nicmene jsem to resila s detskou doktorkou a rekla mi to co jsem napsala vyse. Ze nedoporucuje davat mleko s nekolikamesicni trvanlivosti. Ja treba delam doma i jogurty. A abych byla uprimna, syn pije i polotucne mleko a neprijde mi ze by nejak stradal ;) u nas se to mliko strasne resi, v jinych zemich spoustu matek prechazi na kravske uz v pul roce… Nicmene ja synovi zacala taky davat kolem 2.roka .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
21.6.14 13:16

Dala bych jakékoliv plnotučné mléko. Když koupíš čerstvé mléko, tak se stejně doporučuje ho převařit, tudíž „pasterizovat“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
21.6.14 13:17

JJ dr rikala ze muze polotucne nebo plnotucne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
21.6.14 13:33

Četla jsem, že do kvality mléka se poměrně dost odráží, co kráva jí, takže když to jde, kupuju bio (většinou od Alberta v krabici). Ale jinak obyčejné polotučné (milkin, pilos, albert…) a teďjsme měli týden z finančních důvodů i trvanlivé, že bylo v akci, protože děti denně „udělaj“ krabici jen k snídani, takže je u nás spotřeba třeba 1,5ldenně a to nepočítám, když dělám pudink, kaši nebo palačinky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
21.6.14 13:52

Myslím, že některé věci okolo dětské stravy se v dnešní době dost přehnaně řeší, prostě koupím to mléko, které je… v lidlu pilos… řekla bych, že je snad i nejchutnější a když jsem v jiném obchodě sáhnu po mléku v akci. Syn je bez UM od roka a pul a klasik mléko na krupici, puding má ve stravě od půl roka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
21.6.14 13:53

Teď v létě Olmu čerstvé polotučné. Dělají myslím i mléko pro Kaufland. Především proto, že nejsou čuňata a mléko přežije přenos dom, aniž bytu chvilku v teple ožilo. V zimě jakékoliv čerstvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
21.6.14 13:58

I čerstvé mléko z obchodu je pasterizované ;)
Jinak já kupuju prostě nějakou krabici plnotučného - do zásoby, a pak tu máme poblíž mlékomat od místního kravina, takže chodim pro čerstvé plnotučné tam - mají to nějak šetrně pasterované, jednou sem zkoumala popis, že to hned o nadojeni asi na 20 vteřin zahřeji asi na 70 st. a ihned zase ochladi. Tim je to mléko bezpečné a zároveň vitamíny a vše ostatní zůstává. daj se z něho dělat i jogurty, kyška…
 http://plzen.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
21.6.14 14:41

My kupujeme Madetu, nebo tatru. Jediný co bych nedoporučila je Pragolaktos, s nima byly nějaké problémy, co se týče hygieny a dvakrát se jejich polotučné stahovalo z oběhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Trudinka
21.6.14 15:11

Kupujeme Madetu, plnotučné, čerstvé. Nedávno proběhl test mlék a dopadly myslím všechny celkem dobře. Nejlépe Kaufland, pak Olma čerstvé, Moravia čerstvé, Madeta čerstvé (plnotučná)…Olma je chuťově trošku jiná, ale také ji občas kupuji, chutná mi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML