Jaké a kolik prsních vložek?

2841
29.8.13 01:17

Jaké a kolik prsních vložek?

Ahoj holky, prosím o radu. Chci koupit látkové prsní vložky, jen nevím jaké a kolik je jich třeba. Moc děkuji za rady. :nevim: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
29.8.13 03:05

Já mám od Farlinu, ale yslím že na tom nezáleží. Prodávají je po 3 párech, což stačí, když si je hned po použití vypereš ručně. Ovšem já jich docela dost ztratila, takže po 4 měsících jsem musela dokoupit další šestici, a to mi stačilo, a stačí, používám je doteĎ, poslední dobou už je neztrácám naštěstí :D to byla fakt lahůdka, na výletě mi někde vypadl, a za chvíli krásné kolečko na triku, léto, paráda :pocitac: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
29.8.13 07:45

Já koupila 4 páry anavy a šlo to. Přepírala jsem ručně, případně házela do pračky, když jsem šla zrovna něco prát. Akorát jsem je kupovala až na druhé dítě a při prvním si myslím, že by mi to ani nestačilo, tam mi mlíko teklo furt (ze začátku). Beztak doporučuju jednu krabičku těch jednorázových do porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
29.8.13 07:50

Měla jsem Avent, ale látka mi příjemná nebyla, takže jsem je použila párkrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
29.8.13 08:13

@pusina1 měla jsem Avent 6 ks, ale látka mi vůbec nevyhovovala. Teklo mi opravdu velké množství mléka a jiné než ty papírové Avent co dělají gel to nepobrali :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
29.8.13 08:23

Tak mně to teda látkové nepobraly, hned protekly, to obyčejné z DM papírovky byly pro mě lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
29.8.13 08:28

@pusina1 Já koupila na branakdetem.cz ty nejlevnější, co měli a super. Ale u první jsem je používala 2 měsíce, teď u druhé vůbec. Kapička doma na triku mi nevadí (stává se mi to, když nemám podprsenku) a venku se mi to ještě nestalo. Ale jak psal někdo výše, větší uniky asi látkovka nezachytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
29.8.13 08:29

Jo a měla jsem 5 párů, ale používala pořád dokola jen 3 - jeden na sobě, druhý schnul a třetí byl suchý připravený na používaní - měla jsem je vždycky celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
29.8.13 11:00

Děkuji za odpovědi, někde tady v diskuzi jsem se dočetla že jednorázovky jsou na prd.Tak ted jsem z toho jelen :nevim: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
29.8.13 11:25

@pusina1 tak zkus obojí a uvidíš. na menší unik se vyplatí, ale větší prostě nedají. rozhodně to podle mě není do porodky kde se laktace rozjíždí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
29.8.13 21:41

Jednorázovky za mě super, Avent dobrý, Chicco taky, Medela děsná, nejlepší z DM :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová