Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Maminky, kupujete některá mléko z DM Babylove? Chtěla jsem zkusit něco „levnějšího“ tak jsem koupila, ale fakt se to nedá srovnat např. s Nutrilonem… špatně se rozmíchává, zůstavají mi v něm „kousky“ a ucpávají pak dudlík… Máte zkušenost třeba s jiným mlékem (ale levnějším)? Ráda bych vyzkoušela, zdám jen Nutrilon (což je dost drahé). díky!
@mokan píše:
Maminky, kupujete některá mléko z DM Babylove? Chtěla jsem zkusit něco „levnějšího“ tak jsem koupila, ale fakt se to nedá srovnat např. s Nutrilonem… špatně se rozmíchává, zůstavají mi v něm „kousky“ a ucpávají pak dudlík… Máte zkušenost třeba s jiným mlékem (ale levnějším)? Ráda bych vyzkoušela, zdám jen Nutrilon (což je dost drahé). díky!
já teda používala u provního a používám i u druhého prcka babylove a bez problémů. Mělas dost horkou vodu při rozmmíchávání? Pořádně zatřep.. za nás dobrý, chutná, cena dobrá..
Jinak má myslím nějakou značku mléka i síť Rossman, a taky Hami (nebo Hamé) jsou myslím z těch levnějších..Sunar zase bývá často v akcích (Lídl, Kaufland)
Používám ho půl roku a nikdy se mi nic takového nestalo. A to jsem ho kolikrát dělala do rozhodně studenější vody než je 40°C (nebo do kolikaže se to má dělat). Už máme 2, pořád dobrý ![]()
@mokan První dcera byla na nutrilonu, druhá na Babylove (dokud nemělo výpadek) a za mě teda nesrovnatelné jak chuťově, cenově a i líp se mi to rozmíchávalo (a to dělám jen vlažnou vodu). Kdyby neměli ten blbý výpadek tak bych to kupovala doteď.
Já taky malé dávám babylove a nikdy se lahvička neucpala a to s tím jen párkrát zatřepu a je to rozpuštěné..já i malá jsme s ním spokojené ![]()
@mokan
musím se tě zastat, též mi mlíčko hrudkuje, ale začalo mi to dělat až u 3 ![]()
@mokan za mě je super, ale jedna holka už to taky řešila, že se jí to blbě rozmíchávalo a tak to reklamovala a normálně jí vrátili peníze.
Mě se rozmíchává normálně - stejně jako Nutrilon nebo Sunar.
Mám zkušennost i s Babydream (Rossman), ale to mi trošku smrdělo když to zůstalo v lahvičce třeba hodinu, takže jsem se zs vrátila k BabyLove, které mám raději než dražší značky.
Ještě mi hodně vyhovovalo Allete mléko, ale to mají jen v Německu.
Příspěvek upraven 28.08.13 v 20:56
@danali píše:
@mokan První dcera byla na nutrilonu, druhá na Babylove (dokud nemělo výpadek) a za mě teda nesrovnatelné jak chuťově, cenově a i líp se mi to rozmíchávalo (a to dělám jen vlažnou vodu). Kdyby neměli ten blbý výpadek tak bych to kupovala doteď.
to bylo jen pár týdnu a už ho dávno zase mají ![]()
@chcememimi píše:
@mokan
musím se tě zastat, též mi mlíčko hrudkuje, ale začalo mi to dělat až u 3
já se obávám, že to byla prostě nějaká blbá šarže. taky mám 3 a dobrý.
ale jak říkám, znám holku co se jí to taky stalo.
Já kupuji mléko z BabyDream. Dcera ho má ráda. A kaše mají také dobré.
Kupuji bebivitu (z německa) a s poštovným mě vyjde krabice na cca 110Kč.
Kupovala jsem Nutrilon, jen z důvodu, že jsem dlouho nekojila, měla jsem pocit, že musím dát dceři to nejlepší. Navíc jsem byla hodně nemocná, takže psychika v háji. Později mi jiné mléko odmítala, jen a jen Nutrilon. Studovala jsem složení a všechna mléka jsou +/- stejná. Kamarádky co používaly Babylove byly nadmíru spokojené, mají krásné a zdravé děti. Asi je to dost o značce, kvalita musí být zaručena dnes už u všech.