Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Do sto tisíc nové auto asi neexistuje ne? Já mám tedy Hyundai Atos, ten je čtyřmístnej a čtyřdvéřovej, ale má ten useklý zadek a nic moc kufr, jinak jsem s ním ale spokojená. V téhle cenové kategorii, nic lepšího myslím neseženeš. Takže spíš trochu starší větší auto, když ti jde i o bezpečenost.
Teď vybírám rodinější auto, tak uvažujem o Dacii Sandero, to už je ale k 200 tisícům.
S tim výškovým nastavení sedadel jde podle mě i o konkrétní výbavu auta, protože když jsem se teĎ dívala na ty Dacie, tak v normální výbavě je nemají, ale když s připlatíš za lepší výbavu, tak už má i to výškové nastavení ![]()
@Anonymní píše:
Všechny vozidla už mají výškově stavitelné sedadlo řidiče a stavitelný volant.
No, pokud kupuješ ojetinu, tak bych neříkala, že to mají všechny…
@j.a.n.i1 píše:
No, pokud kupuješ ojetinu, tak bych neříkala, že to mají všechny…
Vyjiimku tvoří škoda Felicie 1.3. 1.6 měla ve výbavě GLX i bederní opěrku s nastavitelnou tuhostí. Vozy v odkazech jsou z roku 2004 a víc takže všechna mají možnost sežízení výšky sedáku řidiče i volantu.
@edithaaa Já mám malé C3 prdítko, je to fajn, mám ho ráda
Jezdím pár měsíců a na něm jsem se naučila, je malé, skladné, přitom se dozadu vejdou dvě sedačky s dětmi a do kufru aktovky i nákup
Nejezdím s ním ale žádné dlouhé trasy - popojedu jen do práce, do školky, občas kratší výlet, když jedu sama s dětmi. Druhé auto máme většího kombíka a toho řídím dost nerada. Nemůžu se s ním nikam vejít
![]()
@E-revo Netvrdila bych jen Felicii, najde se ještě spousta aut, které to nemají, zejména ty v horší výbavě. A nevztahovala jsem to k žádným odkazům, pouze k tvému konastování, že to všechna auta mají.
A proč chceš malinký auto? Z většího auta budeš mít rozhled právě lepší. MPV a SUV jsou pro malý lidi jak šitý na míru. Tam se ta tvoje výška právě krásně vyrovná tím, jak jsou řešený sedačky a čumák auta.
@Tunrida píše:
A proč chceš malinký auto? Z většího auta budeš mít rozhled právě lepší. MPV a SUV jsou pro malý lidi jak šitý na míru. Tam se ta tvoje výška právě krásně vyrovná tím, jak jsou řešený sedačky a čumák auta.
Protože na něj nemá, za 100 000 nekoupíš nic kloudného, C-max popřípadě S-max je někde nad její limit.
A co opel astra? dělá se jako kombi a hatchbag. Levné, krásně sedí na silnici, relativně prostorné. Žena teda jezdí s kombíkem 1,6L LPG. Jezdí za 8L lPG, to je pod 1 kč/km. Je jich na trhu spousta a jsou to fakt držáky.
@Anonymní píše:
Protože na něj nemá, za 100 000 nekoupíš nic kloudného, C-max popřípadě S-max je někde nad její limit.
Tak koupíš… ale zas se s tím bude bát jezdit
a nemyslím to teď kvůli technickému stavu.
@jakanas píše:
A co opel astra? dělá se jako kombi a hatchbag. Levné, krásně sedí na silnici, relativně prostorné. Žena teda jezdí s kombíkem 1,6L LPG. Jezdí za 8L lPG, to je pod 1 kč/km. Je jich na trhu spousta a jsou to fakt držáky.
Astřice v odkazech je. Nemá cenu pro ni kombi sama řekla že v kufur budu vozit vzduch tak roč sebou tahat zbytečně kus auta navíc.
Nebo toto http://www.sauto.cz/…upe/16412165?…
můžeš si koupit do 100 000kč 3ks a střídat je podle toho který bude zrovna v servise:-)
@Anonymní píše:
Astřice v odkazech je. Nemá cenu pro ni kombi sama řekla že v kufur budu vozit vzduch tak roč sebou tahat zbytečně kus auta navíc.
tak pokud bude vozit kočárek ( myslím že jsem to někde četl) tak je kombi vhodné, pokud ne, však je i krátká.
@jakanas píše:
Nebo toto http://www.sauto.cz/…upe/16412165?…můžeš si koupit do 100 000kč 3ks a střídat je podle toho který bude zrovna v servise:-)
Ferrari pro chudé. Najít hezký neztuzený kus je umění, jinak 2.0 20V Turbo bude hodně drahé v zachovalém stavu a to by jí nestačil ani tenhle rozpočet.
Všechny vozidla už mají výškově stavitelné sedadlo řidiče a stavitelný volant.