Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@j.a.n.i1 píše:
@jakanas![]()
![]()
ale tedy se 2 dětmi to není moc praktický…
no ale zase se za ní na ulici každý otočí
No co mě zaujalo je mazda 3, ford fusion a opel astra.
Takovej ten vyšší posed je právě u fordu, ještě třeba opel meriva, ale to už docela velké s větší spotřebou.
To jo, a smíchy se potrhá až do toho bude cpát 2 děti v autosedačkách, i když pokud má hezké dlouhé nohy a bude mít mini tak to bude hezká podívaná. Myslím že víc to auto najezdí do servisu než na výlety. Teda pokud to nebude nějaký opečovávaný kousek. A trošku bude bojovat s nedostatečnou ventilací a pár drobnostma.
@Anonymní píše:
Ferrari pro chudé. Najít hezký neztuzený kus je umění, jinak 2.0 20V Turbo bude hodně drahé v zachovalém stavu a to by jí nestačil ani tenhle rozpočet.
no ty dvoulitry bývaji jako nové, vždyť skoro celou dobu stály v garáži. Kdysi to byl můj sen, ale i jako zarytý fiaťák jsem se vyhl modelu coupe a stilo, oba tedy byly spíš za trest:-)
@jakanas píše:
No co mě zaujalo je mazda 3, ford fusion a opel astra.
Takovej ten vyšší posed je právě u fordu, ještě třeba opel meriva, ale to už docela velké s větší spotřebou.
U Mazd bacha na korozi.
Meriva nic moc, vypadá velká ale vevnit malá, sedačky nejsou moc vriabilní, místa na kolena vzadu taky poskromnu.
Fusion jsem týden jezdil a myslím e tekové neslané nemastné nenáročné auto pro důchodce do kauvlandu a na hřbitov za starou. Službu udělá ale nenadchne.
Máme fusiona a jsem s ním spokojená. Mamka má 150cm a v případě nouze je schopná s ním jet (ale nechce). Jinak vypadá že je malinký, ale my to auto podezříváme z toho, že je nafukovací a vleze se do něj stejně jako do kamionu ![]()
Dokonce i mezi, nebo vedle 2 velkých sedaček si sedne dospělý člověk cca 100 kg ![]()
@edithaaa píše:
Holky, budu si pořizovat nové auto, řidičák mám deset let, jezdila jsem dohromady asi tak 5krát a to v malém twingu…takže nejsem vůbec vyježděná, měřím 155cm a teď potřebuji poradit, chtěla bych malé auto, ale zase abych vzadu mohla vozit dvě děti a ne úplně seseklý zadek, kvůli případnému nárazu a bezpečnosti dětí…nemám vůbec zkušenosti, ale vím, že potřebuji auto, ve kterém budu mít přehled, ve které budu pořádně vidět ven a budu přilepená skoro na okně:)) což znamená, aby to bylo výškově nastavitelné…holky, která jste prťavá a potřebujete být nalepená vepředu a jaké auto do začátku byste mi doporučili? Cena do 100tisíc strop…děkuju za vaše typy a rady![]()
golf, měli jsme 4 a je to super auto
pokud zvolíš v kombíku, nacpeš tam všechno.. tenhle je proti ostatním malým prdítkům aji bezpečný.. ale to je relativní pojem, když to ve 100 napálíš do zdi, nepomůže Ti ani volvo, které je brané za nej auto.
Zdravím chci se poradit… Chci si koupit první auto nějakou ojetinu 1995+ zatím do nějakých 30 - 45k, ale aby taky chvílu vydržela. Vyjezdeny docela jsem
Přemýšlím nad golfem 4 ale nevím nevím
Jestli by jste mi něco doporučili?
@Anonymní píše:
Zdravím chci se poradit… Chci si koupit první auto nějakou ojetinu 1995+ zatím do nějakých 30 - 45k, ale aby taky chvílu vydržela. Vyjezdeny docela jsem
Doporučila bych došetřit a koupit něco trochu lepšího, než staré auto, do kterého budeš neustále sypat a sypat.
Kup něco novějšího, malý benziňák, bezúdržbový motory. Éra golfů je fuč, ale chápu, že mladej borec potřebuje golfa, bmw, nebo audinu ![]()
Ford Fiesta, škoda felicie nebo fabie. Eventuálně toyota. Nic jínýho, takhle starýho, bych nekupovala ani omylem. Ale věřím, že tyhle auta tady budou jezdit dýl než auta o patnáct let mladší.
@Janli tak nějak. Já jezdím po městě puntem r. v.2005, a za mě super, bezúdržbový, jen bych ho chtěla vyměnit za novější evo. ![]()
@Anonymní píše:
Na golfy se vykašli. Když chceš něco tak starýho, tak kupuj aspoň malý benzínový motor a nějaký prckolet, ten nebude vyježděny a vyhrkany jako blázen. Taky servis je mnohem levnější.