Jaké boty do sněhu na zimu??

Michaelakkk
25.8.10 14:30

Jaké boty do sněhu na zimu??

Ahoj všichni potřebuji se zeptat, jaké boty bych měla pořídit synovi na zimu do sněhu?? Máte s některými zkušenost? Na ceně nezáleží. 2.11. mu bude rok a přeedpokládám, že by mohl začít pomalu chodit, jelikož si teď úspěšně toupá už asi měsíc… Poraďte mi prosím kde mám shánět! Rozhodně chceme nové!! Díky moc předem :-) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
25.8.10 14:36

Já měla od začátku vždy dvoje.Kožené s kožíškem a sněhule. kožené do kočáru a do města a sněhule na sáně a boby.Zkusila bych se podívat ve zdr. potřebách,lékárně(jestli tedy jěště není brzy) a sněhulky seženeš v Deichmanovi,Baťovi,Renu… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
25.8.10 14:40

Míšo, celkem velký výběr zimních botek jsem teď nedávno viděla v Deichmannovi. Nijak detailně jsem to nezkoumala, ale měli tam možná 10 dětských různých párů ve všech možných velikostech za celkem pěkné ceny 8-o

Jenže je to ještě brzo, kupuju malému botky vždycky, až když je potřebuje, dopředu ne. Tak doufám, že až je skutečně bude potřebovat, tak ještě budou a nebudem je schánět kdoví kde :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9909
25.8.10 15:12

Já bych asi počkala až začne opravdu chodit,náš si stoupal a chodil okolo nábytku 5 měsíců než se rozchodil sám,to samozřejmě neříkám že je to váš případ.My máme v praze jeden obchod kam chodíme kupovat botky není to sice nic levnýho ,ale jsme spokojeni.nevím odkud jsi,můžu ti napsat kontakt. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
25.8.10 15:13
verenika píše:
Já měla od začátku vždy dvoje.Kožené s kožíškem a sněhule. kožené do kočáru a do města a sněhule na sáně a boby.Zkusila bych se podívat ve zdr. potřebách,lékárně(jestli tedy jěště není brzy) a sněhulky seženeš v Deichmanovi,Baťovi,Renu… :mavam:

Jo je brzy kupovat budu až tak v říjnu, ale abych si nějaké vyhlédla :-)

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
25.8.10 15:14
petra79 píše:
Já bych asi počkala až začne opravdu chodit,náš si stoupal a chodil okolo nábytku 5 měsíců než se rozchodil sám,to samozřejmě neříkám že je to váš případ.My máme v praze jeden obchod kam chodíme kupovat botky není to sice nic levnýho ,ale jsme spokojeni.nevím odkud jsi,můžu ti napsat kontakt. :-)

ale i kdyby nechodil tak lézt ve sněhu bude takže pro mě to jeho chození/nechození není důvedem koupi nebo nekoupi bot :-)

Ale za kontakt budu moc ráda. Chtěla bych právě nějaké kvalitní co jen atak nepromoknou a zahřejí :-)

• Citovat
  • Upravit
14047
25.8.10 16:00

uplne ot, omlouvam se , ze jsem ti neodepsala na sz, bylo mi moc zle, jsem zas tehotna a zase savluju :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
25.8.10 16:01

Loni jsme vyzkoušeli dvoje - od Peddy s kožíškem vevnitř, ale dcera měla pořád studené nohy, nechápala jsem to… Tak šli pryč. Pak jsem nějak uvědomila, že já taky zimní skoro nenosím, protože je mi zima, to radši s membránou gore-tex a je v nich často tepleji než ve vykožíškovaných. No a dceři jsem koupila Superfit s gore-tex membránou - zimní varianta (myslím taky nějaký kožíšek), šněrovací, krásně drží nohu, jsou lehoučké. Chodili jsme v nich i bobovat (v zimě jí byly 2 roky), nohy pořád v teple, nepromokly, prostě super. Stály teda asi 1100, ale nemusela jsem mít žádné na střídání. Letos do nich jdu taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
25.8.10 19:12
Gama píše:
Loni jsme vyzkoušeli dvoje - od Peddy s kožíškem vevnitř, ale dcera měla pořád studené nohy, nechápala jsem to… Tak šli pryč. Pak jsem nějak uvědomila, že já taky zimní skoro nenosím, protože je mi zima, to radši s membránou gore-tex a je v nich často tepleji než ve vykožíškovaných. No a dceři jsem koupila Superfit s gore-tex membránou - zimní varianta (myslím taky nějaký kožíšek), šněrovací, krásně drží nohu, jsou lehoučké. Chodili jsme v nich i bobovat (v zimě jí byly 2 roky), nohy pořád v teple, nepromokly, prostě super. Stály teda asi 1100, ale nemusela jsem mít žádné na střídání. Letos do nich jdu taky.

A můžeš mi prosím říct, kde se dají sehnat?

• Citovat
  • Upravit
664
25.8.10 22:30

Za sebe taky superfit, stačí fakt jedny, řeším takto obě dcerky a ty loni koupené jsem teď za 950Kč prodala, vypadaly jako nové. . já kupovala na netu dle stélky, ale zkoušeli jsme je u nás v obchodě, kde ale byly o dost dražší. .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
25.8.10 23:17

A kde na internetu?

• Citovat
  • Upravit
44198
26.8.10 05:40

Já si jen dovolím jednu poznámečku.

Míšo, uvědom si, že nožička Tvého chlapečka může vyrůst i o dvě, tři čísla za sezonu. Mému staršímu vyrostla první zimu o 3 čísla, na začátku měl 24, na konci 26 - to bylo kolem roku a půl, mladší o 2 čísla, minulou zimu měla dvoje zimní boty.
Musíš prostě počítat s tím, že boty budeš kupovat dvoje, možná troje :mrgreen: Jde sice koupit ty první o kousek větší, ale pro chodící dítě opravdu jen o kousek - doporučený nadměrek plus pár dalších milimetrů. Když je bota moc velká, klouzá po noze, dítě nemůže normálně chodit a ve finále kvalitní bota nesplní svůj účel.

Oba měli první zimní boty od Bati.
Jinak budu taky ráda za odkaz, taky jsem zastáncem kvalitních bot a pro oba hledám na letošní zimu teplé a nepromokavé. Pokud nebude malá stále na hromadě, jako loni, nechystáme se být zavření doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
26.8.10 09:55

http://www.detskaobuv.cz/
tady kupujeme boty my,ale zatím nemají zimní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
26.8.10 22:35

Koupili jsme tady:
http://www.detske-boticky.cz/…10-mocca.htm
Chtěla jsem v normálním obchodě po vyzkoušení, ale nejdřív jsem sháněla zimní boty moc brzo, ještě nebyly, pak pozdě, už nebyly - aspoň ne v naší velikosti (Plzeň), tak jsem to riskla přes net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
28.8.10 10:15

Já jsem když byla Lucka hodně malá chodila jsem jenom do DPK http://www.dpk.cz/, mají tam i goretechy, aquatechy, jestli superfity, to netuším, posledně jsme měly aquatechy a letos je koupím zase, ale je fakt, že tyhle hodně drahý botky se hodí, až když to dítě v zimě opravdu hodně chodí. Lucka se první zimu chodit ve sněhu strašně bála, takže jsme měly jen kožený vyteplený z DPK, teprve další rok jsem kupovala ty nepromokavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat