Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, v čem cvičí/budou cvičit vaši prvňáčci? Děkuji za tipy ![]()
My máme tenisky - s nebarvící podrážkou a hodně prodyšné. Cvičky dceři nesedí, zouvají se jí. Stejné nosí i do sokola, tak snad nebude problém ani ve škole.
Salovky prodysne a nejlepe s nebarvici podrazkou, ve skole nerikali, co by meli mit za obuv?
Tenisky Befado, tyto typy:
https://www.mimibazar.cz/…273y187-dino
https://www.mimibazar.cz/…-tim-251y067
Salovou obuv bych ji koupila, cvičky už bych asi nikdy nekoupila, ale mojí rostou nohy hodně rychle ![]()
V tělocvičně cvičí bez bot, na ven má tenisky. Ale kdyby měli mít boty v tělocvičně, tak by měl sálovky, co nosil na tenis.
Příspěvek upraven 23.08.17 v 16:48
@Cipisek79 za mě, dítě mi cvičí v tělocvičně jedině v sálovkách.. a to v ní krom klasického tělocviku provozuje další tři sporty.. v cvičkách ani plátěných teniskách bych ho nenechala, mají moc úzkou podrážku na to, že podlaha je tvrdá. Má nejčastěji sálovky od adidasu, ty se zatím osvědčily nejvíc - vydrží mu, ale při menší frekvenci se klidně dají i třeba obyčejnější sálovky za půlku ceny ze sportissima
U nas do telocvicny nebo sokolovny cvicky nebo neco podobneho cvickam (bila podrazk at to nedela na parketach carance) a ven tenisky.
Maji si v pytliku nosit obe varianty i na ven i na telocvicnu, ze podle pocasi se zaridi.
Jojo, je mi jasné, že do tělocvičny musí být boty s bílou podrážkou, ven botasky. Myslela jsem konkrétní typy bot. Kámoška prý kupuje dětem do tělocvičny cvičky, ty samé, co jsme nosili my, ale já teda nevím, i když na tu hodinu 2× týdně by to snad na nožku nějaký fatální dopad mít nemělo, ne, Ale je mi jasné, že nic zdravého to není.
Jde taky o to, že máme dvojčata a pokud dám za sálovky dejme tomu pětikilo (2×) + za venkovní boty taky tak nějak, případně i o nějakou tu stovku víc, a to každé cca 3 měsíce, tak mě asi klepne
. Snažím se vymyslet nějakou jinou variantu, levnější, ale nakonec mi asi nic jiného nezbyde ![]()
@Cipisek79 píše:
Ahoj, v čem cvičí/budou cvičit vaši prvňáčci? Děkuji za tipy
sálovky s odpruženou patou - měl v první bude mít i ve druhé třídě ![]()
Loni jsem delala stridave v nasich obou prvnich tridach. Vetsina deti meli do telocvicny obyc. cvicky nebo ty barevne jarmilky. Par kluku meli nejake, jakoby tenisky nizke snerovaci.
@Cipisek79 píše:
Jojo, je mi jasné, že do tělocvičny musí být boty s bílou podrážkou, ven botasky. Myslela jsem konkrétní typy bot. Kámoška prý kupuje dětem do tělocvičny cvičky, ty samé, co jsme nosili my, ale já teda nevím, i když na tu hodinu 2× týdně by to snad na nožku nějaký fatální dopad mít nemělo, ne, Ale je mi jasné, že nic zdravého to není.
Jde taky o to, že máme dvojčata a pokud dám za sálovky dejme tomu pětikilo (2×) + za venkovní boty taky tak nějak, případně i o nějakou tu stovku víc, a to každé cca 3 měsíce, tak mě asi klepne. Snažím se vymyslet nějakou jinou variantu, levnější, ale nakonec mi asi nic jiného nezbyde
loni jsou kupovala fakt dobré sálovky v Decathlonu za 270,– tu jeich značku, měli je v akci, letos se tam chystám zas podívat zda něco mají