Jaké boty do tělocviku? - prvňáček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2415
23.8.17 13:48

Jaké boty do tělocviku? - prvňáček

Ahoj, v čem cvičí/budou cvičit vaši prvňáčci? Děkuji za tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21470
23.8.17 13:52

V salovych teniskach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17824
23.8.17 13:57

@Cipisek79 ven tenisky a dovnitr cvicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
23.8.17 14:05

My máme tenisky - s nebarvící podrážkou a hodně prodyšné. Cvičky dceři nesedí, zouvají se jí. Stejné nosí i do sokola, tak snad nebude problém ani ve škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
23.8.17 14:22

Sálovky, cvičky-jarmilky ničí klouby, jsem byla poučena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
23.8.17 14:46

Salovky prodysne a nejlepe s nebarvici podrazkou, ve skole nerikali, co by meli mit za obuv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11768
23.8.17 15:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
23.8.17 15:27

Salovou obuv bych ji koupila, cvičky už bych asi nikdy nekoupila, ale mojí rostou nohy hodně rychle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.8.17 15:43

V tělocvičně cvičí bez bot, na ven má tenisky. Ale kdyby měli mít boty v tělocvičně, tak by měl sálovky, co nosil na tenis.

Příspěvek upraven 23.08.17 v 16:48

• Citovat
  • Upravit
56275
23.8.17 16:26

@Cipisek79 za mě, dítě mi cvičí v tělocvičně jedině v sálovkách.. a to v ní krom klasického tělocviku provozuje další tři sporty.. v cvičkách ani plátěných teniskách bych ho nenechala, mají moc úzkou podrážku na to, že podlaha je tvrdá. Má nejčastěji sálovky od adidasu, ty se zatím osvědčily nejvíc - vydrží mu, ale při menší frekvenci se klidně dají i třeba obyčejnější sálovky za půlku ceny ze sportissima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
23.8.17 17:11

U nas do telocvicny nebo sokolovny cvicky nebo neco podobneho cvickam (bila podrazk at to nedela na parketach carance) a ven tenisky.
Maji si v pytliku nosit obe varianty i na ven i na telocvicnu, ze podle pocasi se zaridi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
23.8.17 17:35

Jojo, je mi jasné, že do tělocvičny musí být boty s bílou podrážkou, ven botasky. Myslela jsem konkrétní typy bot. Kámoška prý kupuje dětem do tělocvičny cvičky, ty samé, co jsme nosili my, ale já teda nevím, i když na tu hodinu 2× týdně by to snad na nožku nějaký fatální dopad mít nemělo, ne, Ale je mi jasné, že nic zdravého to není.
Jde taky o to, že máme dvojčata a pokud dám za sálovky dejme tomu pětikilo (2×) + za venkovní boty taky tak nějak, případně i o nějakou tu stovku víc, a to každé cca 3 měsíce, tak mě asi klepne :zed:. Snažím se vymyslet nějakou jinou variantu, levnější, ale nakonec mi asi nic jiného nezbyde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
23.8.17 17:37
@Cipisek79 píše:
Ahoj, v čem cvičí/budou cvičit vaši prvňáčci? Děkuji za tipy :kytka:

sálovky s odpruženou patou - měl v první bude mít i ve druhé třídě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
23.8.17 17:39

Loni jsem delala stridave v nasich obou prvnich tridach. Vetsina deti meli do telocvicny obyc. cvicky nebo ty barevne jarmilky. Par kluku meli nejake, jakoby tenisky nizke snerovaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
23.8.17 17:42
@Cipisek79 píše:
Jojo, je mi jasné, že do tělocvičny musí být boty s bílou podrážkou, ven botasky. Myslela jsem konkrétní typy bot. Kámoška prý kupuje dětem do tělocvičny cvičky, ty samé, co jsme nosili my, ale já teda nevím, i když na tu hodinu 2× týdně by to snad na nožku nějaký fatální dopad mít nemělo, ne, Ale je mi jasné, že nic zdravého to není.
Jde taky o to, že máme dvojčata a pokud dám za sálovky dejme tomu pětikilo (2×) + za venkovní boty taky tak nějak, případně i o nějakou tu stovku víc, a to každé cca 3 měsíce, tak mě asi klepne :zed:. Snažím se vymyslet nějakou jinou variantu, levnější, ale nakonec mi asi nic jiného nezbyde :nevim:

loni jsou kupovala fakt dobré sálovky v Decathlonu za 270,– tu jeich značku, měli je v akci, letos se tam chystám zas podívat zda něco mají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí