Jaké boty do tělocviku? - prvňáček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
23.8.17 18:14
@Cipisek79 píše:
Jojo, je mi jasné, že do tělocvičny musí být boty s bílou podrážkou, ven botasky. Myslela jsem konkrétní typy bot. Kámoška prý kupuje dětem do tělocvičny cvičky, ty samé, co jsme nosili my, ale já teda nevím, i když na tu hodinu 2× týdně by to snad na nožku nějaký fatální dopad mít nemělo, ne, Ale je mi jasné, že nic zdravého to není.
Jde taky o to, že máme dvojčata a pokud dám za sálovky dejme tomu pětikilo (2×) + za venkovní boty taky tak nějak, případně i o nějakou tu stovku víc, a to každé cca 3 měsíce, tak mě asi klepne :zed:. Snažím se vymyslet nějakou jinou variantu, levnější, ale nakonec mi asi nic jiného nezbyde :nevim:

Tak já vloni v září kupovala pěkné sálovky ve sportissimu asi za 600 a pořád mu jsou dobře. To tvým dětem tak rychle roste noha nebo ty boty zničí, že je musíš kupovat tak často?

• Citovat
  • Upravit
56344
23.8.17 18:20
@Cipisek79 píše:
Jojo, je mi jasné, že do tělocvičny musí být boty s bílou podrážkou, ven botasky. Myslela jsem konkrétní typy bot. Kámoška prý kupuje dětem do tělocvičny cvičky, ty samé, co jsme nosili my, ale já teda nevím, i když na tu hodinu 2× týdně by to snad na nožku nějaký fatální dopad mít nemělo, ne, Ale je mi jasné, že nic zdravého to není.
Jde taky o to, že máme dvojčata a pokud dám za sálovky dejme tomu pětikilo (2×) + za venkovní boty taky tak nějak, případně i o nějakou tu stovku víc, a to každé cca 3 měsíce, tak mě asi klepne :zed:. Snažím se vymyslet nějakou jinou variantu, levnější, ale nakonec mi asi nic jiného nezbyde :nevim:

nemusí být vyloženě bílá, kluk má teď oranžovou :mrgreen: nesmí být tmavá, černá - aby dělala čmouhy. Zkrátka musí být obuv označená jako sálová..
V tom decathlonu mají dobrý výběr - od těch nejlevnějších až po lepší.. dá se použít třeba interiérová tenisová obuv..
My zas nekupujeme vyloženě obuv na tělocvik ven.. chodí do školy v normálních botaskách a ty si bere, když jdou s tělocvikem ven, žádné speciální tam nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
23.8.17 19:04
@Moise píše:
nemusí být vyloženě bílá, kluk má teď oranžovou :mrgreen: nesmí být tmavá, černá - aby dělala čmouhy. Zkrátka musí být obuv označená jako sálová..
V tom decathlonu mají dobrý výběr - od těch nejlevnějších až po lepší.. dá se použít třeba interiérová tenisová obuv..
My zas nekupujeme vyloženě obuv na tělocvik ven.. chodí do školy v normálních botaskách a ty si bere, když jdou s tělocvikem ven, žádné speciální tam nemá

souhlasím, když vím, že mají tělocvik a je hezky venku (neprší, a tak) dám sportovní obuv, ve které běhá venku :), a pak má obuv dovnitř do tělocvičny (má jen jedny boty, nevím, nechápu, dvoje boty to je naprd :zed: ), a myslím si, že kvalitní boty rok vydrží :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56344
23.8.17 19:14

@tumpach to co prodávají třeba ve sportissimu za 500 není kvalitní bota.. měl ji v první třídě, tam měl jen tělocvik 2× týdně, občas šli s družinou a na konci roku jsem je mohla vzít a vyhodit. Ale ono zas na druhou stranu, málokterému dítěti v tomto věku vydrží boty déle než rok, noha pořád roste :nevim: Takže stejně by byly malé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
23.8.17 19:20

@Moise aha, no tak to já jsem taky nakoupila boty levné ve sportisimu a ještě je užila na hřiště :) :), ais záleží, jak které dítě je živé, a dalších faktorech, možná je to i o štěstí :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56344
23.8.17 19:23

@tumpach no hlavně záleží na tom, jak se které dítě obouvá.. někteří experti třeba lezou do bot aniž by je rozepli, že. To se pak trhají snadno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
23.8.17 19:31
@Moise píše:
@tumpach no hlavně záleží na tom, jak se které dítě obouvá.. někteří experti třeba lezou do bot aniž by je rozepli, že. To se pak trhají snadno :mrgreen:

no tak to potom jo, :mrgreen:, ono šla, skoro v sedmi, je v září narozena, takže ona si boty teda doufám rozlepuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
12.9.17 21:47

Já koupila v deichmannu tyto - https://www.deichmann.com/…C4%9Bn%C3%A1*obuv. prod? imgFmt=&_=1505245603107&fromCategoryDetail=true&positionInList=44

na ty 2 hodiny týdně myslím stačí, jinak chodí na judo a tam jsou bez bot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí