Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Cipisek79 píše:
Jojo, je mi jasné, že do tělocvičny musí být boty s bílou podrážkou, ven botasky. Myslela jsem konkrétní typy bot. Kámoška prý kupuje dětem do tělocvičny cvičky, ty samé, co jsme nosili my, ale já teda nevím, i když na tu hodinu 2× týdně by to snad na nožku nějaký fatální dopad mít nemělo, ne, Ale je mi jasné, že nic zdravého to není.
Jde taky o to, že máme dvojčata a pokud dám za sálovky dejme tomu pětikilo (2×) + za venkovní boty taky tak nějak, případně i o nějakou tu stovku víc, a to každé cca 3 měsíce, tak mě asi klepne. Snažím se vymyslet nějakou jinou variantu, levnější, ale nakonec mi asi nic jiného nezbyde
nemusí být vyloženě bílá, kluk má teď oranžovou
nesmí být tmavá, černá - aby dělala čmouhy. Zkrátka musí být obuv označená jako sálová..
V tom decathlonu mají dobrý výběr - od těch nejlevnějších až po lepší.. dá se použít třeba interiérová tenisová obuv..
My zas nekupujeme vyloženě obuv na tělocvik ven.. chodí do školy v normálních botaskách a ty si bere, když jdou s tělocvikem ven, žádné speciální tam nemá
@Moise píše:
nemusí být vyloženě bílá, kluk má teď oranžovounesmí být tmavá, černá - aby dělala čmouhy. Zkrátka musí být obuv označená jako sálová..
V tom decathlonu mají dobrý výběr - od těch nejlevnějších až po lepší.. dá se použít třeba interiérová tenisová obuv..
My zas nekupujeme vyloženě obuv na tělocvik ven.. chodí do školy v normálních botaskách a ty si bere, když jdou s tělocvikem ven, žádné speciální tam nemá
souhlasím, když vím, že mají tělocvik a je hezky venku (neprší, a tak) dám sportovní obuv, ve které běhá venku
, a pak má obuv dovnitř do tělocvičny (má jen jedny boty, nevím, nechápu, dvoje boty to je naprd
), a myslím si, že kvalitní boty rok vydrží ![]()
@tumpach to co prodávají třeba ve sportissimu za 500 není kvalitní bota.. měl ji v první třídě, tam měl jen tělocvik 2× týdně, občas šli s družinou a na konci roku jsem je mohla vzít a vyhodit. Ale ono zas na druhou stranu, málokterému dítěti v tomto věku vydrží boty déle než rok, noha pořád roste
Takže stejně by byly malé
@Moise aha, no tak to já jsem taky nakoupila boty levné ve sportisimu a ještě je užila na hřiště
, ais záleží, jak které dítě je živé, a dalších faktorech, možná je to i o štěstí
![]()
@tumpach no hlavně záleží na tom, jak se které dítě obouvá.. někteří experti třeba lezou do bot aniž by je rozepli, že. To se pak trhají snadno ![]()
@Moise píše:
@tumpach no hlavně záleží na tom, jak se které dítě obouvá.. někteří experti třeba lezou do bot aniž by je rozepli, že. To se pak trhají snadno
no tak to potom jo,
, ono šla, skoro v sedmi, je v září narozena, takže ona si boty teda doufám rozlepuje ![]()
Já koupila v deichmannu tyto - https://www.deichmann.com/…C4%9Bn%C3%A1*obuv. prod? imgFmt=&_=1505245603107&fromCategoryDetail=true&positionInList=44
na ty 2 hodiny týdně myslím stačí, jinak chodí na judo a tam jsou bez bot…
Tak já vloni v září kupovala pěkné sálovky ve sportissimu asi za 600 a pořád mu jsou dobře. To tvým dětem tak rychle roste noha nebo ty boty zničí, že je musíš kupovat tak často?