Jaké boty na podzim

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16849
7.9.18 09:23

Klukovi jsem loni na podzim, kdyz mu byly 4, kupovala goretexove celorocky Primigi za cca 1300 a vydrzely mu v pohode jeste ted pres leto na hory, ale kupovali jsme je az nekdy v rijnu nebo listopadu. Nosily se mu dobre, tak do nich nejspis pujdem znovu, ale ona uz jim ta noha ted zas tak rychle neroste… Celorocky se podle me vyplati a s goracem jsou klidne i do zacatku zimy pouzitelne, kdyz jsou vyssi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
7.9.18 09:26

Dcerka má kožený celoročky Fare. Jo, jsou od písku, vypadají trochu zašlý, ale mě je to nějak jedno. Pro mě je důležitější, že má kvalitní boty. Je v nich skoro celý den, tak ať stojí zato. Na parádu má obyč baleríny od větví.

• Citovat
  • Upravit
21680
7.9.18 14:56

nějaké s membránou? mrkni tady .
já do školky musím koupit bazarové, zničí je do měsíce :roll:

a tady , zadej si velikost a pohlaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jazzinka
8.9.18 10:10

Ahoj já se přidám do debaty, také potřebuji pro 3letou dceru boticky na zimu. Poradíte něco na širší nožičku (aby měly prostor na prsty, ne uzká n. rovná špička)? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
21680
8.9.18 11:51

@jazzinka koukni na me odkazy, ceske znacky zacaly vyrabet siroke spicky, Beda boty, Jonap…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jazzinka
19.5.19 00:56

@Káťa19 díky, tak na zimu jsme pořídili jonapy, myslím 5tky a celoročky už jedeme jedine „bf“ bédi, mají dost prostoru. Přemýšlím jaké sandálky na léto?? Jonapy jsou jen malé velikosti :think:

• Citovat
  • Upravit
21680
19.5.19 08:46

@jazzinka na sirsi nozku jsou fajn Little blue lamb, ja uz jine sandalky nekupuju ;)

Ty vice vykrojene modely https://www.littleshoes.cz/…blue-lamb-5/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jazzinka
20.5.19 10:42

@Káťa19 vypada to, že mají jen malé velikosti, potřebuji 28 a více… :think: :)

• Citovat
  • Upravit
21680
20.5.19 11:52

@jazzinka vyrabi je do 30, zkus nekde vygooglit.
 https://www.littlebluelamb.cz/revive/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková