Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojky holky jakou nosíte obuv na volný čas, potřebuji obuv do tisíce kč pro dospělé samozřejmě.
Admini prosím o zachování anonymity, chodím sem známí a nepotřebuji aby věděli o každém prd prd. ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky holky jakou nosíte obuv na volný čas, potřebuji obuv do tisíce kč pro dospělé samozřejmě.
Admini prosím o zachování anonymity, chodím sem známí a nepotřebuji aby věděli o každém prd prd.
Definuj „volny cas“
.
@Terina89 píše:
Já nosím tenisky, baleriny, nebo žabky, podpatky jen na akce
ja spíš myslela konkrétní případ a popř, značku
, potřebuji obuv na klasické nošení ![]()
jinak nevíš jestli se nekde dají sehnat baleríny za rozumnou cenu aby mel pásek a nesklouzávali mi z nohy, díky
![]()
Do 1000 kč? Tak to ani jedny
Jinak volný čas je složitý pojem. Většinou nosím outdoorky - buď takové kecky - cena lehce nad 1000 kč, nebo goretexy (tam je ta cena někde jinde). No a volný čas taky steely (moje milované botky). A na řízení opět outdoorky s pevnou podrážkou ![]()
To máš těžký, já třeba nejvíc užiju sportovní obuv, nejradši mám takové ty trekové tenisky.. s dítětem se psem.. já mám spíš problém, že nemám „slušný“ boty.
@Tanulkaa píše:
Definuj „volny cas“.
spíš věk, kdo je mladší ![]()
@Anonymní píše:
Admini prosím o zachování anonymity, chodím sem známí a nepotřebuji aby věděli o každém prd prd.
promin, ale pripomina mi to jednu slecnu, mensi…
Tenisky, baleríny, kotníkový, žabky, ale nejvíc nosím podpatky - jakékoliv, protože si ráda připadám jako ženská ![]()
Stejně jako cokelady, teď teda nosím takový červený polokozačky z bonprixu a jsou kupodiovu pohodlný, mají nizoučkej podpatek, ke kočáru a rudýmu kabátu úplně v klidu ![]()
V zimě nosím kozačky, polokozačky a sněhule. Od jara do podzimu nosím baleríny, boty na klínu, lodičky a žabky ![]()