Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@tumpach píše:
ja spíš myslela konkrétní případ a popř, značku, potřebuji obuv na klasické nošení
jinak nevíš jestli se nekde dají sehnat baleríny za rozumnou cenu aby mel pásek a nesklouzávali mi z nohy, díky![]()
![]()
přesně takový, silněší podrážka, a pásek přes nohu mám od St. Olivera ale ta cena byla vyšší ![]()
Občas si koupím boty v Deichmannu, do měsíce se rozpadnou, jdu je reklamovat, vrátí mi peníze a koupím si nové… mám vždy nový model ![]()
@tumpach píše:
ja spíš myslela konkrétní případ a popř, značku, potřebuji obuv na klasické nošení
jinak nevíš jestli se nekde dají sehnat baleríny za rozumnou cenu aby mel pásek a nesklouzávali mi z nohy, díky![]()
![]()
Taak tenisky mám nejradši Converse, nebo Nike, ale ty jsou dražší, než za 1000
Jinak já mám super baleríny dvoje, jedny z CCC a jedny z Deichman, oboje do 600
Joo a ještě jedny s páskem z Humaniku, ale ty byli dražší ![]()
Ven tenisky nenosím vůbec, nesnáším to, tenisky mám pouze do fitka ![]()
Příspěvek upraven 04.03.14 v 17:33
@Babišovka píše:
Občas si koupím boty v Deichmannu, do měsíce se rozpadnou, jdu je reklamovat, vrátí mi peníze a koupím si nové… mám vždy nový model
no to je hezké, ale na me se už jednou vybodli, takže nevím zda to je dobrý nápad
![]()
jiak rýpalky nemusíte sem chodit
@tumpach píše:
![]()
nechcela si bať anonym?
@janvana píše:
nechcela si bať annonym?
no jo když me už nejaká uživatelka ocitovala, tak se s tímm nedá nci dělat, nevadí, tak at to všichni vědí ![]()
Nejvíc asi dámské polobotky, na sport tenisky a ven, na večer lodičky, boty na vyšším podpatku… ![]()
@Anonymní píše:
no to je hezké, ale na me se už jednou vybodli, takže nevím zda to je dobrý nápad![]()
jiak rýpalky nemusíte sem chodit
já nerýpu, by si mi zkusili neuznat reklamaci
bych byla ZM
Bud chces boty do tisicikoruny nebo znacku, to si jako musis vybrat.
Dle meho nazoru je to neslucitelne. Mam oblibeny balerinky z Deichmana za petset, ale taky mam boty za ctyrku, tak snad uz Ti noha neroste, tak se vyplati investovat do pohodlnych bot, no ne? ![]()
@Babišovka píše:
já nerýpu, by si mi zkusili neuznat reklamacibych byla ZM
to nebylo na tebe ale na princeznu víš
@Pincenza píše:
Bud chces boty do tisicikoruny nebo znacku, to si jako musis vybrat.Dle meho nazoru je to neslucitelne. Mam oblibeny balerinky z Deichmana za petset, ale taky mam boty za ctyrku, tak snad uz Ti noha neroste, tak se vyplati investovat do pohodlnych bot, no ne?
no jo no, neroste mi noha, ale me se i kvalitní za dva tisíce rozškubou, nevím čím to je ![]()
@tumpach no tak si značkovy nekupuj, obehni obchodaky a nejaky Ti urcite do oka padnou. Promin, ale prislo mi fakt vtipny ptat se na emiminu, jaky nosime boty.
Jaky se nam libi ne? ![]()