Jaké boty nosíte vy? Zejména prosím ty mladší :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6623
4.3.14 17:30
@tumpach píše:
ja spíš myslela konkrétní případ a popř, značku :D, potřebuji obuv na klasické nošení :lol:
jinak nevíš jestli se nekde dají sehnat baleríny za rozumnou cenu aby mel pásek a nesklouzávali mi z nohy, díky :D :?: :?:

přesně takový, silněší podrážka, a pásek přes nohu mám od St. Olivera ale ta cena byla vyšší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
4.3.14 17:31

Občas si koupím boty v Deichmannu, do měsíce se rozpadnou, jdu je reklamovat, vrátí mi peníze a koupím si nové… mám vždy nový model :D

• Citovat
  • Upravit
3487
4.3.14 17:32
@tumpach píše:
ja spíš myslela konkrétní případ a popř, značku :D, potřebuji obuv na klasické nošení :lol:
jinak nevíš jestli se nekde dají sehnat baleríny za rozumnou cenu aby mel pásek a nesklouzávali mi z nohy, díky :D :?: :?:

Taak tenisky mám nejradši Converse, nebo Nike, ale ty jsou dražší, než za 1000 :-) Jinak já mám super baleríny dvoje, jedny z CCC a jedny z Deichman, oboje do 600 ;) Joo a ještě jedny s páskem z Humaniku, ale ty byli dražší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
4.3.14 17:32

Ven tenisky nenosím vůbec, nesnáším to, tenisky mám pouze do fitka ;)

Příspěvek upraven 04.03.14 v 17:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.14 17:33
@Babišovka píše:
Občas si koupím boty v Deichmannu, do měsíce se rozpadnou, jdu je reklamovat, vrátí mi peníze a koupím si nové… mám vždy nový model :D

no to je hezké, ale na me se už jednou vybodli, takže nevím zda to je dobrý nápad :nevim: :nevim:
jiak rýpalky nemusíte sem chodit

• Citovat
  • Upravit
10978
4.3.14 17:33
@tumpach píše:

nechcela si bať anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
4.3.14 17:36
@janvana píše:
nechcela si bať annonym?

no jo když me už nejaká uživatelka ocitovala, tak se s tímm nedá nci dělat, nevadí, tak at to všichni vědí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
4.3.14 17:38

Nejvíc asi dámské polobotky, na sport tenisky a ven, na večer lodičky, boty na vyšším podpatku… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
4.3.14 17:38
@Anonymní píše:
no to je hezké, ale na me se už jednou vybodli, takže nevím zda to je dobrý nápad :nevim: :nevim:
jiak rýpalky nemusíte sem chodit

já nerýpu, by si mi zkusili neuznat reklamaci :cert: bych byla ZM

• Citovat
  • Upravit
3509
4.3.14 17:40

Bud chces boty do tisicikoruny nebo znacku, to si jako musis vybrat. :nevim: Dle meho nazoru je to neslucitelne. Mam oblibeny balerinky z Deichmana za petset, ale taky mam boty za ctyrku, tak snad uz Ti noha neroste, tak se vyplati investovat do pohodlnych bot, no ne? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
4.3.14 17:42
@Babišovka píše:
já nerýpu, by si mi zkusili neuznat reklamaci :cert: bych byla ZM

to nebylo na tebe ale na princeznu víš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
4.3.14 17:43
@Pincenza píše:
Bud chces boty do tisicikoruny nebo znacku, to si jako musis vybrat. :nevim: Dle meho nazoru je to neslucitelne. Mam oblibeny balerinky z Deichmana za petset, ale taky mam boty za ctyrku, tak snad uz Ti noha neroste, tak se vyplati investovat do pohodlnych bot, no ne? :pankac:

no jo no, neroste mi noha, ale me se i kvalitní za dva tisíce rozškubou, nevím čím to je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
  • Citovat
  • Upravit
14335

Já přemýšlím o teniskách na klínku, kotníkové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
4.3.14 17:45

@tumpach no tak si značkovy nekupuj, obehni obchodaky a nejaky Ti urcite do oka padnou. Promin, ale prislo mi fakt vtipny ptat se na emiminu, jaky nosime boty. :mrgreen: Jaky se nam libi ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková