Jaké čaje vaříte dětem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Delam z domaciho peceneho caje, potom slabej cernej s medem, a nejradeji ma domaci bezovej s medeunkou a medem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V podstatě pijí jen vodu, Jůla ředěný jabl. džus, ovocné čaje jim nejedou a sladit se mi to nechce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje holka (1,5 roku) pije heřmánkový nebo fenyklový čaj. Nesladím je a ovocný vůbec nepije.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkoušela jsem snad všechny dětské čaje i ovocné odevšad a bez úspěchu. Zato malej miluje náš černý čaj s cukrem a s citronem, který dostatečně rychle nevypijeme při snídani. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kluk 22 měsíců pije většinu čajů, moc nemusí zelený. Nejraději má nějakou bylinkovou směs z Lidlu, a pak ovocné čaje z Rossmannu.
- Citovat
- Upravit
Ráno vařim fenyklový nebo dětský bylinný od Lerosu, někdy šípkový, má ho k snídani a do lahvičky. Pak už pije jen vodu. Ovo čaje nedávam, jsou kyselé pro zuby i žaludek, obsahují barviva a obvykle s ovocem v názvu nemají nic společného a je to obarvený ibišek atd. Ani jí nechutnají, mají je ve školce a nechce to.
Příspěvek upraven 30.10.12 v 22:35
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malý 11 měs. má nejradši vodu, bylinkový čaj, jen někdy dávám džus
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně strašně chutná ten bio ovocný od Hippu, ale musí být přislazený, mnam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malý je rok a nejraději má můj ovocný se šťávou.. Takže doděláme ty různý dětský co tu máme a budu vařit ten samej co sobě..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělávám v podstatě jakýkoliv pytlíkový nebo sypaný, v podstatě stejně jako mě - nejraději má asi ovocné, nepohrdne ani bylinkovýma. Černý jsem zatím nezkoušela, ale když to tak čtu, tak mu možná nějaký slabý zkusím, protože po mém u snídaně se vždycky s chutí sápe. Do roka jsem kupovala dětské - Apotheke, Leros,,, od roka už dostává klasické. Granule nedávám, ničím nesladím, nic mu tam nepřidávám. Když už všechno vypije a nemá navařeno - většinou se nám to pravidelně stává u večeře, tak jako nouzovku dostane vodu a nemá s tím problém. V létě jsem dělávala i jablečný mošt, když jsem zavařovala přesnídávky, ten mu chutnal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit