Jaké čaje vaříte dětem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
416
30.10.12 21:17

Jaké čaje vaříte dětem

Ahoj holky,
máte tip na nějaké dobré čajíčky pro děti? Nebo co vaše dětičky pijí? Nám jsou 3 roky…
Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
30.10.12 21:19

Dcera - 2 roky pije klasické ovocné čaje. Do roka pila ty kojenecké, ale mě to smrdělo. Nemá ráda teekane, jsou na ni moc kyselé. Nejraději má Jemču nebo zlatý šálek. Vede limetka a zázvor, malina, lesní směs a jablko se skořicí.
TeĎ jsme zkoušeli pyramidové sáčky od pickviku a ty jsou taky dobré. Sypané čaje jsou pro ni kyselé. Čaje nesladím.

• Citovat
  • Upravit
31268
30.10.12 21:22

Malýmu bude rok a střídám:
baby bylinkový, šípkový, brusinkový,
roiboos čistý nebo ovoněný vanilkou,
už sem zkusila i slabší černý s trochou citronu
ovocné, ale s těmi opatrně, bývají kyselé…
jablko se skořicí

a občas dám i granulovaný.

Příspěvek upraven 30.10.12 v 21:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649

Jakekoli pytlikove caje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087

My pijem cajik bio od babylove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
30.10.12 21:26

Jakekoliv, nejvic ale ovocny a bylinkovy, protoze ty delam mladsi, tak toho jen udelam vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
30.10.12 21:30

Dceri jsem v tom veku varila roiboos cisty, sipkovy s jablky, obycejny sipkovy - bez ibisku, jakekoliv ovocne caje bez ibisku - ten tam dela tu hnusnou kyselou chut.
Ted jsem pro jejiho mladsiho brasku vyzkousela Bio sackove caje od Sunarku. Jemu sice nechutnali, ale starsi segre smakuji.
Z domaci vyroby je potom dobry jablecny caj ze slupek. Ten ma prijemnou sladkou chut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
30.10.12 21:30

Zatím vybírám mezi dětskými ovocnými-apotheke třešňový, Leros jahoda(co kde vidim v akci). Občas přidám slzu medu, ve spěchu nebo z lenosti udělám Sunarek granulovaný, ale slabý :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
30.10.12 21:40

Dělám jen ovocné v sáčcích a malinko třtinového cukříku a vede hruškový, meruňkový a jahoda s vanilkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.10.12 21:41

Mě přijdou dobré od Lerosu ten dětský bylinkový (žlutá krabička) a ovocný. Hlavně teda ten bylinkový má překvapivě dobrou chuť, když se do něj dá med, tak je hned pryč. Případně slabý černý, taky jsem teď dělala slabý mátový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
30.10.12 21:42

Já nedám dopustit na čaje od Apotheke. Loni nám průduškový čaj zázračně vyléčil dvouměsíční kašel. Já střídám pro běžné pití, na dobré trávení, popř. na nachlazení a ten průduškový. Přidám trochu medu, protože nepřislazené nejsou nic moc chuťově. Ale na různé neduhy nám opravdu zabírají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
30.10.12 21:43

@Gladys Taky jsem na něj koukala, ale řikala jsem si, že by mě s ním asi drahá poslala do háje(jsem ráda že konečně pije něco jiného než mléko). Vyzkoušim ho, popř. ho vypiju já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
30.10.12 22:01

Syn (2,5 roku) pije převážně vodu. Když už čaj, tak sypaný bylinkový(z dětských nejčastěji Smolíček od Grešíka), ovocný, zelený, výjimečně černý. „Pytlíkové čaje“ nekupuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6362
30.10.12 22:03

U nás jede Leros bylinný a ovocný, občas dostane obyčejný čaj pytlíkový, ale jen ovocný a párkrát měl sypaný, který máme doma snad rok a nejsme u dna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
30.10.12 22:04

Obyčejný ovocný, střídáme různé příchutě, ale lesní směs vede a přidávám med.
Pije to i 4letá a 1letá dcera :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko