Jaké dáváte dětem cereálie/corn flakesy?

869
22.7.16 21:50

Jaké dáváte dětem cereálie/corn flakesy?

Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jaké dáváte dětem a od kolika let, cereální snídaně? Mám 2,5 letého chlapečka a už jsem někdy zoufalá z toho, co mu dát ke snídani. Tak by mě zajímalo, jestli dáváte dětem už ve věku mého syna např. kukuřičné lupínky s mlékem apod. Popřípadě, jaké myslíte, že jsou vhodné. Nemám o tom vůbec přehled. Nechci nějaké přeslazené snídaně. Děkuji za názory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
22.7.16 21:55

@korcilka kupuju müslli od Hami/Hipp s ovocem a bez přidaného cukru. Až bude trošku větší, tak bude jíst s námi Mixit, ale zatím to je na něj moc hrubé, tak mu trvá hrozně dlouho, než to sní a je z toho celkem nešťastný.
Starší syn snídá už delší dobu kaše (instatntí a zalévám mlékem, dochucuju ovocem a medem). Kdyby je chtěl i mladší, dávám oběma (je jim 2 a 4,5 roku).
Případně opět Mixit, ale ten staršího nezaujal.

• Citovat
  • Upravit
10206
22.7.16 21:58

Me malej snida jogurt a třeba banán k tomu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.7.16 21:58

Mam 4leteho syna, ale cerealie nechce..Snida pecivo s necim, ovoce nebo jogurt, semtam vejce. Cornflaky s mlekem ci jogurtem bych v tomto veku klidne dala.Asi i nejaky stylu cokoladove kulicky, pokud hur ji.Byla bych jeste opatrna na vlakninu (musli),ale jinak myslim v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11176
22.7.16 22:01

Moje tříletá dcerka pravidelně asi už rok snídá hrnek jahodového kefíru. Nic jiného nechce, občas jogurt. Jinak jí dávám normální corn flakes, ale má je v misce suché, jen tak na zobání, s mlékem či něčím jiným to nechce. Spíš to tak nějak zobe přes den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
22.7.16 22:03

Naši normálně od jednoho roku jedí cereálie k snídani. Však na nich není nic co by nesměli :think:
Přeslazené dětské nekupuju, spíš takové ty „dospělácké“, s cukrem tak do 10%.
Corn flakes jsou úplně nejlepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
22.7.16 22:04

Syn (necelé dva roky) snídá mléko a pak si dá jogurt. Dcera (5) snídá domácí müsli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
22.7.16 22:08

@unuděná Vláknina není dobrá pro takhle malé děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
22.7.16 22:08

Davam dceri cca od roka kukuricne klasicke corn flakes s mlekem/jogurtem, jednou za cas si obe dame cini minies, nedavno jsem objevila mixit, ten ji davam tak dva mesice, je ji 1,5 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.16 22:12

Koupila jsem ted v DM drogerii Babylove musli, s prichuti banan a jahoda a uspelo to. Jsou mekoucke, takze je v pohode rozkouse, syn ma rok a pul. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
22.7.16 22:13

Ovesné vločky, pohankovou krupici… koupené „cereálie“ spíš jen jako pochoutku, ne jako jídlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
22.7.16 22:22

@korcilka kupuju corn flakes bud od bionebio nebo alnatury a pak malý miluje hvězdičky od bionebio, obojího jí ale strašně malinko a hlavně na sucho. Párkrát zkusil s rýžovým mlékem nebo jogurtem, ale moc ho to nezaujalo, protože preferuje ty suché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
22.7.16 22:25

Nevidim nic spatneho na sladke snidani, kdyz deti nemaji problem s vahou a nejsou obezni. Takze deti bezne tak od 2 let jedi ciniminis nebo chocapick.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
22.7.16 22:38

Corn flakes od Bona vita, s mlékem. Dostává to i mladší 2r3m. Pokud nevěříš tomu co koupíš, tak si umíchej vlastní musli. Vločky, semínka, rozinky - pokud jí. Záleží na chuti. U nás to míchá manžel a holky mu to vždy sní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.7.16 22:53

Naše decka o víkendu zásadně hlasi na snídani, mamko nebo tatko das nam kuličky z mlekem?
Přes týden mají většinou něco do ruky.
Vím, že ty kuličky nejsou nic moc, ale obcas neresim, vetšinou kupujeme ty čtyřlístek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí