Jaké dětské botičky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
46669
1.1.11 19:46

Jaké dětské botičky

V nejbližších dnech bude potřeba koupit synkovi první botky. Včera udělal pár samostatných krůčků a vypadá to, že brzy rozběhne.
Poradíte mi, jakou značku botiček mám vybrat? Záleží samozřejmě především na kvalitě, ovšem i cena je docela důležitá. Nechci dát za botky tisíce, když je budu kupovat několikery do roka.
Díky za tipy a případné odkazy… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Aty
7700
1.1.11 19:54

šla bych do sandálek santé, jsou super, používáme už od vel. 20, takže teď máme třetí vel. a naprostá spokojenost, jinak od santé používáme i na ven. No a pak ještě české fare, to jsem zase používala a znovu budu používat jejich kecky (mají kožené a látkové)

odkazy http://eshop.fare.cz/…v-celorocni/

http://www.sante-zdravotni-obuv.cz/…detska-obuv/

santéčka mám raději

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
1.1.11 19:55

Tak já jsem vybrala Superfity. Ze všech značek mi přišly nejlepší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
1.1.11 19:57

Ahoj!

Zkus DPK, jsou kvalitní…
My měli takový typ capáčků… http://www.dpk.cz/eshop/capacky

Mají užší i širší střih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
1.1.11 19:58

My máme 14 měsíců a běhá po bytě jako o závod, ale venku se mu zatím moc nechtělo, tak to neřeším a s botičkama jsem čekala docela dlouho (taky chodí zhruba od 11 měsíců). Po bytě běhá v ponožkách, prý je to nejlepší, jen pro něj mám takové měkké capáčky s pogumovanou podrážkou, ty mu dávám na chalupě a kdekoli, kde jsou studenější podlahy, je skvělé, že mu to v nich neklouže. Na ven jsme mu koupila botky až teď, když jsme jeli přes vánoce ven, nechala jsem ho chvilku projít po sněhu, tak měl zážitek. Pořídila jsem mu vyšší zateplené goretexy, jsou maličko větší, tak počítám, že mu vydrží akorát do jara, kdy už mu pořídím něco normálního. Dokud ti nebude chtít chodit venku, tak bych opravdu neinvestovala do bot, když z nich za chvíli vyroste a bude potřebovat něco jiného (podle počasí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
1.1.11 19:59

nam sa este maly nenarodil, ale chystam sa mu objednat taketo celokozenne, su velmi chvalene a cez ebay ani nestoja vela :srdce:

http://shop.ebay.co.uk/…shoes/m.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
1.1.11 20:01

Mě přijde že ty boty z DPK mají pevnou podrážku. Myšleno tak, že neumožňuje dítěti flektovat špičku. Což by měly. Třeba to tak není, ale z fotky to tak vypadá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21890
1.1.11 20:18

My meli prvni DPK,pry se specializuji na „prvni botky“..A byly super,Jackie prave naopak,krasne ohebne,mekke,jeste pani v krame mi to ukazovala.Desing teda nic moc,jsou hezci..

Soldi,krasny,ale jsou to capacky,ty bych pouzivala v dobe „nechodici“,v dobe,kdy dite jeste prevazne leze.Na chozeni je treba pevna kotnikovka..i kdyz je fakt,ze teorii na toto tema je posleni dobou tolik,ze si clovek muze vybrat.Ale rekla bych,ze kozene kotnikovky na zacatek chozeni a po dobu do tri let,stale prevazuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
1.1.11 20:41

Taky hlasuju pro DPK. Měli jsme jako první a byly krásně měkoučké a ohebné. Byly celoroční.
 http://www.dpk.cz/…1073-IT-MIX/

Jen nevím, jestli má cenu kupovat zimní. Ty jsou dost drahý a ono to ze začátku je taková chůze nechůze na místě, víc kočár. Já bych asi s botama počkala na jaro a venku zatím vozila. Taky záleží co bude chtít prcek, že jo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
1.1.11 21:13
Martasaja píše:Jen nevím, jestli má cenu kupovat zimní. Ty jsou dost drahý a ono to ze začátku je taková chůze nechůze na místě, víc kočár. Já bych asi s botama počkala na jaro a venku zatím vozila. Taky záleží co bude chtít prcek, že jo :nevim:

Nechci přímo zimní, ale třeba do auta, do košíku v krámě a tak. A na nějakých pár krůčků „kdyby náhodou“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
1.1.11 21:14

A moc díky za tipy. Prodejnu s DPK máme kousek od domu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
1.1.11 21:38
Eemii píše:
My meli prvni DPK,pry se specializuji na „prvni botky“..A byly super,Jackie prave naopak,krasne ohebne,mekke,jeste pani v krame mi to ukazovala.Desing teda nic moc,jsou hezci..Soldi,krasny,ale jsou to capacky,ty bych pouzivala v dobe „nechodici“,v dobe,kdy dite jeste prevazne leze.Na chozeni je treba pevna kotnikovka..i kdyz je fakt,ze teorii na toto tema je posleni dobou tolik,ze si clovek muze vybrat.Ale rekla bych,ze kozene kotnikovky na zacatek chozeni a po dobu do tri let,stale prevazuji..

emii, vidis a mne pride prave prirodzenejsie ked ma male babo len nieco taketo jemne, nie moc pevne, ze kedysi ludia stale chodili bosi a nemali problemy s plochymi nohami ani s chrbticou ako teraz :-D

ale mozem sa mylit :nevim:
ja som ako decko chodila najradsej bosa :-D vsak kupim tieto a ked nebudu vyhovovat, kupim aj vyssie,a le take sa neodvazim dopredu kvoli nartu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
1.1.11 21:48

První deichman elephanten celokožené, jen pod patou a pod palcem takové gumové „zóny“, které zajišťovali odpružení. Botička byla něco na půl cesty mezi koženými capáčky, co dávala Soldi a normální botkou.
Druhé superfity, ale to už jistě chodil, takže to sneslo méně pružnou podrážku, nyní zase deichman elephanten, jako jedni z mála mají opravdu ohebné podrážky, pro mě s žádnou z českých certifikovaných vůbec nejde srovnávat. I mi to potvrdila dětská, že třeba Fare a jiné jsou fakt prkýnka. Deichman vyrábí i bačkůrky se superohebnou gumovou podrážkou za velice příjemnou cenu.
Bohužel tedy ty certifikjované (elephanten) levné nejsou, první byly za 1200, zimní za 1300. Ale radši dám bundu ze sekáče a boty kvalitní. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
1.1.11 22:12

Malá mi začala chodit koncem léta, koupila jsem tyhle celoroční superfitky a byly skvělý, vydržely skoro celý podzim.
Ovšem ceny za značkový botky jsou strašlivý. Na zimu se mi podařilo koupit Primigi za 830,– Kč, ovšem po 50% slevě. (!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
1.1.11 22:29

My máme první od Essi, dala jsem na radu doktorky a jsme moc spokojení. I cena byla přijatelná. Navíc jsem narazila na šikovnou prodavačku, která se nám moc věnovala, vysvětlila co je na výběru botiček důležité atd.

Nevím odkud jsi, ten obchod je Praha 4, ul. Na Pankráci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková