Zimní zdravotní botičky - máme navíc

714
13.12.10 12:20

Zimní zdravotní botičky - máme navíc

***Holky poraďte,

zadala jsem úkol babičkám, koupit Terezce zimní botičky. No a teď tchýně dovalila botičky. Jenže mi už jedny máme od naší mamči a tchýně by se dotklo, kdybych ty její vracela. Takže budeme nosit ty od tchýně u které bydlíme, aby viděla, a potřebovala bych se těch druhých zbavit. Nevíte o někom? Už jsem to dala na MMB i na Aukro, ale nic.

Jsou to zdravotní botičky se žirafkou od fy Santé. Velikost 25, na tkaničky, uvnitř kožíšek, vínová barva a na podrážce protiskluzové kytičky :zed: . Terka je měla asi 3× na noze a to v autě, takže jsou neošoupané a jako nové. Jsou kupované letos v říjnu, mám i účtenku. ***

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2245
13.12.10 12:30

tak to zkus vrátit do prodejny nebo se domluv že si je vyměníš za jiné třeba na jaro

teda jestli opravdu není vidět že je měla malá na nožce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
13.12.10 12:43
Lucie1977 píše:
tak to zkus vrátit do prodejny nebo se domluv že si je vyměníš za jiné třeba na jaroteda jestli opravdu není vidět že je měla malá na nožce

To vidět není, ale pí. v lékárně je zpátky vzít prý nemůže. Že ten měsíc je dlouhá doba a bůh ví, co jsem s nima prý dělala. :zed: :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
13.12.10 12:46

Jeste muzes zkusit Bazos,ja tam prodam vse.
S cenou ale samo budes muset jit vsude dolu,pochybuji,ze to nekdo koupi za stejnou cenu jaka je na uctence.
V lekarne se nedivim,ze to pani nevzala zpet pokud jsou kupovane uz v rijnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.12.10 12:54

Když slevíš, prodáš určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
13.12.10 12:58

já jsem podobně koupila letos pro malou, má prťavou nožičku a botičky byly po holčičce, která je nosila jen v kočárku. Cena ale byla třetinová než za nové. Takže svého kupce určitě najdeš, otázka je za jakou cenu. Co nějaká kamarádka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
13.12.10 13:05

V diskusích je inzerce zakázaná, pozor.
Vy neunosíte dvoje boty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
13.12.10 13:16

Já nevím, ale my máme boty dvoje a te'd jsem ještě dokupovala sněhule. Dítko se za hodinu, kterou je dopoledne venku tak zmáchá, že mu do odpoledne botky neuschnou a dáváme druhé. Oni teda kolikrát neuschnou ani do druhého dne, takže u nás jsou fakt potřeba několik párů bot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
13.12.10 13:24

No já nevím tedy, ale nám jedny bohatě stačí. A to jsem měla v plánu ještě koupit sněhule, ale od toho jsem upustila, nevyužili bychom a to chodíme ven dopoledne i odpoledne, pokaždé tak na dvě hoďky.
Boty má kožené, pravidelně je impregnuju a promočili se jen v břečce, kdy mladý lítal v hlubokých loužích. Když je umrznuto, tak vůbec, uschnou zvenku za chvilku.

Zkoušela jsi se zeptat v nějakém kamenném bazaru, jestli by je vzali?? U nás mají plný regál a dost se tam obměňujou. Ale musela bys s cenou o hodně dolů, možná tak na třetinu :think:

• Citovat
  • Upravit
3358
13.12.10 13:28

Madi taky máme boty kožené a impregnujeme. Oni se nepromočí, ale máme milovníka sněhu, který je za hodinku mokrý durch a i když má ty gumičky od kombinézy pořádně přetažený přes boty, tak tam ten sních při tom řádění nějak dostane :nevim: . To bych ho nesměla nechat válet se ve sněhu a prolízat hlubokým sněhem, jenže když on to tak miluje, že mi je líto držet ho jen na vyhrnuté silnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
13.12.10 13:34

Zbavila bych se jich až po sezoně, až z nich dítě vyroste, nebo přístí sezonu. Budeš se muset smířit, že pokud je chceš prodat, musíš za maximálně třetinovou cenu - a to jen, pokud vypadají fakt jak nepoužité.

Já mám pro děti boty dvoje. Sice se nám kožené nikdy nepromočily, ale jistota je jistota.

A taky nechápu, co řešíš. Tchýně snad věděla, že malá boty má :nevim: Pokud by se jí to vážně dotklo,tak bych botičky střídala, klidně pravidelně. Jsou odborníci, kteří jen jedny boty nedoporučují. To nemá nikdo, doma dítě všichni přezouvají. Ale mohla bys mít lepší pocit, že máš boty dvoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
13.12.10 13:45
levi píše:
Já nevím, ale my máme boty dvoje a te'd jsem ještě dokupovala sněhule. Dítko se za hodinu, kterou je dopoledne venku tak zmáchá, že mu do odpoledne botky neuschnou a dáváme druhé. Oni teda kolikrát neuschnou ani do druhého dne, takže u nás jsou fakt potřeba několik párů bot.

A dáváš do nich noviny? To pak uschnou spolehlivě, maximálně bude třeba ty noviny po pár hodinách vyměnit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
13.12.10 13:49

Raduš.ka - noviny dáváme. To ony ty boty uschnou (topíme v krbu, takže je nedávám na radiátory, tak to trvá trošku dýl), ale my jsme na vesnici, venku trávíme (pokud nejsou velké mrazy) docela dost času, takže představa, že jedny boty promácháme a pak už celý den nepůjdeme ven je děsná. Ona je potřeba bot hodně individuální. Kamarádce, která vozí holčičku na kočárku a jen sem tam něco popojdou taky stačí botky jen jedny, ale Štěpa kočár nemá rád a jak jsem psala, nutně potřebuje prolézt každou závěj a na každém volném místě udělat do sněhu „andělíčka“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
13.12.10 13:53
levi píše:
Madi taky máme boty kožené a impregnujeme. Oni se nepromočí, ale máme milovníka sněhu, který je za hodinku mokrý durch a i když má ty gumičky od kombinézy pořádně přetažený přes boty, tak tam ten sních při tom řádění nějak dostane :nevim: . To bych ho nesměla nechat válet se ve sněhu a prolízat hlubokým sněhem, jenže když on to tak miluje, že mi je líto držet ho jen na vyhrnuté silnici.

Levi, taky lítá v závějích, ale nám ty gumičky od kalhot kupodivu pomáhají. Taky nemám to srdce mu to zakazovat, určitě by šel způsobně na odhrnuté silnici :lol:

• Citovat
  • Upravit
3358
13.12.10 14:10

Madi - u nás teď nejvíc frčí skákat ze zítky před barákem do hromady sněhu pod ní (není to žádná vejška, tak max 80cm, pod ní je tak 40cm sněhu, takže „letí“ málo,jenže je to děsná sranda), takže jak dopadne, kombinéza se vyhrne a nohavice začínají u kolen :zed: Takže já pořád jen natahuju a natahuju. No a občas se ze sněhu vyhrabe bez boty, to je pak taky děsná sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková