Boty Keen

7374
5.12.10 19:38

Boty Keen

Máte někdo zkušenost s boty Keen pro děti?
Jde mi hlavně o to, jak odpovídají jednotlivé velikosti amerického číslování tomu evropskému (českému)?
Samozřejmě můžete i psát, jak jste s nimi celkově spokojené :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2901
5.12.10 20:09

Ahoj. Dcera je má, pro představu - velikost uvedená na botě: EU 33, US 1, UK 13, 19 cm
No - v reálu jsou ais větší, dceři jsou ještě docela velké, přitom tlapku má reálně dlouhou 19,7 cm a velikost u českých bot tak 32… Tak sjem ti asi moc nepomohla. Ale botky jsou fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
5.12.10 20:09

Ahoj. Znacka Keen je velice kvalitni - jak pro detskou, tak dospelackou obuv.
Velikosti USA a prevod na ceske najdes treba tady:
http://www.zappos.com/…sizing.zhtml
:wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
5.12.10 20:36

Syn ma sandalky Keen, rika jim raketacke boty, ma je moc rad. Nedavno jsem je vyprala v pracce a jsou zas jak nove. Jediny problem, ze se mu v nich poti noha a zrovna ty jeho nemaji Anti odor upravu. Ja jsem si pak koupila taky podobne Keen a jsem s nima moc spokojena. A vlastne mam i terenni plne boty s nepromokavou upravou, Taky moc super a pohodlne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
5.12.10 20:47

Díky moc reakce. My je máme s manželem taky a jsme spokojeni, tak zvažuju pořídit je i pro syna.
Mě hlavně zmátla tato tabulka
http://www.rockpoint.cz/…t-boty-keen/
Nějak mi tam nevychází ten poslední řádek „CM“.Syn má asi 15,5 cm, tedy 24-25 velikost boty a CM v této velikosti udávají 12-13 centimetrů :nevim:
Jo a nemají tam velikost 27 :nevim:
Pokud máte ale zkušenost, že velikosti odpovídají, tak jedině dobře :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.1.11 13:38

Velikost

Taky by mě zajímaly zkušenosti s těma velikostma. Syn má nožičku cca 13 cm, což u nás odpovídá velikosti tak 22. Našla jsem, že velikost v centimetrech u Keenů znamená, na jak velkou jsou určeny nožičku a že stélka je vždy o 1-1,5 cm větší. Takže podle toho by potřeboval velikost US8 EUR 25 13 cm. Takže jsem je objednala a teď se modlím :lol: aby to tak fakt bylo a chvíli mu vydržely :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana10
16.5.12 14:11

Sandálky Keen

Prosím, kdo má zkušenost s těmito sandály? Nejde mi o kvalitu, ale o to, jestli se v tom dětem nepotí noha naboso, když mají gumovou stélku? Zatím jsme měli vždy sandále s koženou nebo textilní stélkou, tak nevím, jestli je mám pořídit.

• Citovat
  • Upravit
2926
16.5.12 14:13

Jano, moje děti mají Keeny už třetí sezonu a noha se jim v tom nepotí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
16.5.12 14:15

Nemám zkušenost s dětskýma, ale s dospěláckejma. Já mám keeny s gumovou stélkou a manžel s koženou. Noha v botách skvělě drží, takže i když je v té s gumovou stélkou spocená, tak to neklouže a nijak nevadí. Je mnohem lepší na údržbu, než ta s koženou. Manžel je sice s koženou stélkou spokojenej, ale radši by tu gumovou. Jinak ta gumová stélka je moc příjemná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
16.5.12 14:17

Keeny jsou jedny z nejkvalitnějších na trhu, máme je všichni i malá ( 2,5 roku ) a v zimě určitě pořídím i dětské pohory. Noha se v sandálech nepotí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
16.5.12 14:25
@Jana10 píše:
Prosím, kdo má zkušenost s těmito sandály? Nejde mi o kvalitu, ale o to, jestli se v tom dětem nepotí noha naboso, když mají gumovou stélku? Zatím jsme měli vždy sandále s koženou nebo textilní stélkou, tak nevím, jestli je mám pořídit.

Boty jsou super, syn už je má třetí sezonu a manžel je má taky už ai 4 roky, noha se nepotí, materiál je rychloschnoucí, nohy si smočili v potoce a za chvíli byli boty suché :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
16.5.12 14:26

Souhlas s lol :lol: . Obě moje děti fičí celý léto v keenech a naprostá spokojenost, projdou kdečím, vlastně se furt někde ráchaj v řece nebo kaluži, vždyť je to přece matko waterproof :mrgreen: . A my dospěláci jim se sandálama zdatně sekundujem, chlap má i zimní pohorky, Kajdě jsem na letošní zimu koupila ty modrý kozačky, boží… jsme taková chodící reklama na Keen :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana10
16.5.12 14:38

Díky za reakce i za chodící reklamy :). Chápu, proč je ta stélka gumová, když se v nich dá ráchat kdekoliv, jen jsem si nebyla jistá, jestli je to za každých okolností příjemný povrch. Tak jste mě přesvědčily, že je vyzkouším.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.12 21:44

Tedy nevím ,jak sandále, ale botky kotníkové,co máme, jsou menší než číslování české, máme superfit 24, ty jsou nám malinko velké a keen 25 kotníkové kožené , ty jsou tak na knop,že jsem je ani nevytáhla a napodzim je radši prodám.

• Citovat
  • Upravit
9066
17.5.12 12:50

Tak ja jsem s nima jako dospelak mooc spokojena (mam take zimni i letni a doporucuju kde chodim), ale detsky jsou lehce sirsi. Chtela jsem je pro dceru a ma hodne drobnou a uzkou nozicku, ze ji nesedly, tak na to davat pozor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková