Boty Keen

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10248
8.8.16 11:53

@monulinek84 nemám, mám nohu že můžu spíš do pánského, ale spousta ženských si ty dětské kupovala a v pohodě ;) směle do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
26.3.18 13:04

Zdravím
Přemýšlím o těchto botkách na léto https://www.keenfootwear.cz/…mp-ii-cnx-k1 neměl někdo? Nevím jestli díky té zavřené gumové špičce nebude mít nohu úplně zpocenou… a mají například ve Sportisimu? Přes net kupovat nechci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.3.18 13:09

@ArumLily0 měli jsme a úplně v pohodě.. ono je hned vedle větrání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
26.3.18 13:16

@martina.se myslím si to ale raději se ptám. :lol: Doufám, že budu mít štěstí a někde je bude možnost vyzkoušet. Přes internet bych vybrala ale někdo psal, že jsou spíš na širší nohu :roll: tak nevím. Mě přijde synova noha normální, tak nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.3.18 13:18

@ArumLily0 právě, náš má širokou nohu, seděly mu perfektně.. mívají se ve sportisimu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
26.3.18 13:22

@ArumLily0 Máme a je to OK, noha se nepotí…ve sportisimu nevím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.18 13:23
@ArumLily0 píše:
Zdravím
Přemýšlím o těchto botkách na léto https://www.keenfootwear.cz/…mp-ii-cnx-k1 neměl někdo? Nevím jestli díky té zavřené gumové špičce nebude mít nohu úplně zpocenou… a mají například ve Sportisimu? Přes net kupovat nechci…

Kupuju New porty, bez problémů… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24120

@ArumLily0 měla jsem dvoje, jedny byly gumové (jakoby to na čem je noha) a druhé látkové. Ty byly lepší, ale co se týče gumové špičky, tak to je v pohodě. Mívají je i v Rockpointech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659

Ve Sportisimu jsou napodobeniny od jiných firem. Keen má své obchody. A boty jsou super, máme celá rodina. Pro prcky jsou 2 druhy, jedny klasik a druhé jsou užší, nejsou tak masivní. My kupovali loni synovi, prodavačka řikala, že ne všechny takhle malé děti v těch klasik umí chodit (zakopávají o špičky), ale náš prcek v pohodě, hned se v botech rozběhl z prodejny. :mrgreen: Máme všichni klasiky, už několikery a spokojenost velká. Určitě bych šla ale se synem vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
26.3.18 13:25

Jinak synovi tenkrát bylo asi rok a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
26.3.18 13:33
@ArumLily0 píše:
Zdravím

Ahoj, měli jsme přesně tyhle a spokojenost. Nakupuji vždy přes tenhle web - je to Rock Point - takže je určitě budou mít i v kamenných obchodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
26.3.18 13:35

@ArumLily0 Dětské jsem kupovala už několikrát a jsou fajn. Letos je pořídím zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
26.3.18 13:37

@Ice79 Koukám na Sportisimo a Keeny tam mají, to jistě nebudou napodobeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
26.3.18 13:37
@elen-ka píše:
@ArumLily0 měla jsem dvoje, jedny byly gumové (jakoby to na čem je noha) a druhé látkové. Ty byly lepší, ale co se týče gumové špičky, tak to je v pohodě.

Já zase kupuji ty gumové, protože jsou určené i jako boty do vody :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
26.3.18 13:40

Ano, v Rockpointu taky mají, ale větší výběr je rozhodně přímo v Keenu. Poradí ti s velikostí, ono přes tu gumovou špičku to není taková sranda zjistit správnou velikost. Mají hodně barev. Jo, a myslím, že jsou na normální nožku, ne na širokou, prsty mají místa dost, sponu stáhneš jak potřebuješ. Fakt jsou super. Hybridky i do vody. Ušpiněné vyčistíš, pokud teda nejsou z kůže (kožené jsem ale dětské neviděla), necháš uschnout a jsou jak nové. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková