Jaké dětské botičky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2139
1.1.11 22:41
KPKristy píše:
Martasaja píše:Jen nevím, jestli má cenu kupovat zimní. Ty jsou dost drahý a ono to ze začátku je taková chůze nechůze na místě, víc kočár. Já bych asi s botama počkala na jaro a venku zatím vozila. Taky záleží co bude chtít prcek, že jo :nevim:
Nechci přímo zimní, ale třeba do auta, do košíku v krámě a tak. A na nějakých pár krůčků „kdyby náhodou“

No tak pak asi nejlíp ty celoroční s dostečným nadměrkem. Nám první vydržely celý podzim a celý následující jaro, ale každýmu roste noha jinak. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.1.11 10:33

Já mám pro syna ještě stále capáčky od liliputi zimní, nedají se dát do vlhka, takže maximálně tak po nákupním centru, když tam není našlapáno mokro, ale splňují výborně tu zateplovací funkci, tj do kočáru, do šátku, do auta… Synovi je 21m, chodí od cca 15m. Ale zkrátka když vím, že ho nevypustím, třeba z toho kočáru, tak mu zimní boty nedávám :nevim: Dokud dítě udělá jen těch pár krůčků, tak považuju nákup botiček jako takových skoro za zbytečný, obzvlášť teď v zimě, podle toho, co čtu, tak dětem po začátku chození většinou skokově povyroste noha, tak jsou ty první botky skoro vždy na chvilinku, my je měli měsíc. Ale to už mi ušel od domu k autobusu sám, tj 10min setrvalé chůze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
2.1.11 12:33

Taky mame z DPK, a dostali jsme pochvalu i u neurolozky, ze to jsou presne takove botky, jake by mely deti mit.
A mne se i libi, ze pripominaji trochu ty botky, co byvaly driv :mrgreen: , vzdyt nejake takove outdoorove nebo „jako tenisky“ apod uz budu kupovat porad, tak proc nemit ted pekny botky s autakem :palec: nahodou jsou roztomily.
Ja DPK doporucuju - mile prodavacky (v Praze na Francouzsky), vernostni karticka :lol:
A maji i jine znacky, kdyz se Ti nebudou libit, maji i ty ruzne Ecco apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
2.1.11 12:35
Gladys píše:
Dokud dítě udělá jen těch pár krůčků, tak považuju nákup botiček jako takových skoro za zbytečný, obzvlášť teď v zimě, podle toho, co čtu, tak dětem po začátku chození většinou skokově povyroste noha, tak jsou ty první botky skoro vždy na chvilinku, my je měli měsíc. Ale to už mi ušel od domu k autobusu sám, tj 10min setrvalé chůze.

No vidis, a my meli prvni botky („capacky“) skoro 5 mesicu, a zimni jsem ted kupovala, ťape uz aspon na dvore apod., a kdyz je snih, tak at ma nohu v teple.
To je ruzny, co komu vyhovuje. Nam asi roste noha pomalu (ve 20ti mes ma 21)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
2.1.11 12:42

Peto, jak se ten obchod jmenuje?

Jinak my kupujeme boticky od FARE, koupila jsem i to jejich meridlo a ty botky se mi zda super. Jak rikala nakukovatelka, ze ma dite v 20.mes nohu 21 - nam je teda rok a mame nohu 22 a roste pekne. Boty od ecco se mi hrozne libi, ale na me je to silny kafe… 1800 za boty, ktery vydrzej chvili se mi zda opravdu strasny.
peta h píše:
My máme první od Essi, dala jsem na radu doktorky a jsme moc spokojení. I cena byla přijatelná. Navíc jsem narazila na šikovnou prodavačku, která se nám moc věnovala, vysvětlila co je na výběru botiček důležité atd.Nevím odkud jsi, ten obchod je Praha 4, ul. Na Pankráci.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.1.11 17:00

No, já bych pro malého za boty 1800,– nedala, to se na mě nezlobte :wink: . Ty ceny mi přijdou ujetý, ale co si budeme povídat. dítě boty potřebuje, takže matka je koupit musí a někdo na tom pěkně rejžuje. Ale pomalu dva tisíce, to je masakr!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
2.1.11 19:39

Ahoj, no ja dala v DPK za ty prvni botky (chodici capacky) 695,–, a ted za zimni 1198,–.

Ty prvni jsme meli tyto - ve vel. 20 -
http://www.dpk.cz/…-DR-P-5-0812

a zimni mame ted tyto - vel 21 -
http://www.dpk.cz/…108-TEX-0811

Koukni na stranky, maji tam hned v uvodu, ze od 3/1 prodavaji zimni kolekci se slevou.
Ja myslim, ze zimni mit muzete, jsou to vypracovane boticky vhodne na prvni chozeni, uvnitr maji jemny kozisek - zadny problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.1.11 19:50

Ty první jsou přesně, co bych chtěla! Cena je přijatelná! A i ty zimní jsou moc hezký. Hned v týdnu se tam zajdu podívat, máme obchod kousek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.16 17:12

Ahojky, mám ročního syna.. už stojí, ale ještě nechodí.. Má capáčky ale jsou mu malé takže koukám na boty.. koukala jsem na ty attipas.. máte zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
26.10.16 17:23

Myslíš nachození doma? Mame Attipas, ale moc rada je nemám, zdá se mi, že v nich malá víc zakopává jak mají tu velkou bambulovitou špici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.16 17:30
@quinsley píše:
Myslíš nachození doma? Mame Attipas, ale moc rada je nemám, zdá se mi, že v nich malá víc zakopává jak mají tu velkou bambulovitou špici.

ano myslím na doma..

• Citovat
  • Upravit
10461
26.10.16 17:43

Volila bych opět capáčky, případně bosky nebo fusekle s protiskluzem. Attipas jsou spíš pro dítě, které preferuje chození (samozřejmě samostatné) nad lezením, ta bambulovitá špice při lezení vadí a může dítě nutit v kleku vytáčet chodidla nesprávným směrem. Navíc jsem celkem často slyšela, že se v nich dětem potí nohy, nebo že je stahuje ten celkem úzký lem ponožky. Já bych tyhle boty dávala spíš do sucha na ven, když už.
Můj syn začíná samostatně chodit, má za sebou několik měsíců obcházení a boty na doma ještě nemá. Má fusekle s protiskluzem, které si stejně do 10 minut sundá, na ven má vatované capáčky z HM (takové vyteplené šusťákové návleky), na ty jeho tři kroky sem, tři kroky tam to stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.16 18:33

Já měla capáčky dadoos, dalo se v nich chodit i venku, protože mají lepší podrážku. I když v tomhle počasí… Když začal chodit víc, koupila jsem boty na první krůčky Richter. Nebo se podívej na blue little lamb, ty jsou taky super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PolinkoMaly
30.1.21 12:31

Ty jo, capacky na ven… Nevím, no… na doma super, ale ven? To bych řešila pevnou botu. Nehledě na počasí, že.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková