Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, byl by někdo ochotný mi poradit ohledně výběru kola pro mě? Chci jezdit se synem, ale vůbec se v tom nevyznám. Chci si koupit i sedačku pro něho, abych ho vozila za sebou. Na co si dát pozor? Jaká značka by byla dobrá? Porozhlidnu se nejdříve po bazarech…
Díky
NO a kde chceš jezddit? Les, pole louka, silnice?
Kouk chceš do toho vrazit?
Na čem jezdíš do teď?
Kolik chceš jezdit?
Jezdit budu po silnici a v lehčím terénu, cesty převážně. Kolo jsem už léta neměla, ale chci začít kvůli synovi znovu. Vrazit do toho moc nechci, myslím max 5-6 tisíc, potřebuju i tu sedačku a to mi to taky ještě navýší.
@nini77 píše:
Jezdit budu po silnici a v lehčím terénu, cesty převážně. Kolo jsem už léta neměla, ale chci začít kvůli synovi znovu. Vrazit do toho moc nechci, myslím max 5-6 tisíc, potřebuju i tu sedačku a to mi to taky ještě navýší.
Za ty penize nic nekoupis, musis pridat nejmene jednou tolik, aby jsi nemela uplny kram.
Jsi si jista, ze syn bude ze sedacky nadseny? Me to tedy prijde trochu zbytecnost, ja zacala znovu jezdit, az melo dite male kolecko.
@jannina1
No včera jsem to ještě probrala s přítelem a koupíme nové. Zajdu se poradit do obchodu. Tu sedačku koupíme, i když to bude jen na chvíli. Syn jezdí na koloodrazedle, odmítá ještě šlapací kolo, tak ho zatím netlačíme a necháme to na příští rok. A je to lenoch. Občas budu jezdit s ním a budu jezdit do práce s tou sedačkou a vozit ho. Pak jí prodáme.
@nini77 novy ale za sest tisíc nekoupis, resp. kvalitní, ani pro dite natoz pro dospeleho.
Podivej se treba na cyklobazar, konci sezona, kola se budou hodne prodavat.
Jasný, s tím počítám, jen jsem to nenapsala. S přítelem jsme se dohodli, že koupíme dražší, ale nové.
Přesto bych uvazovala o starsim. Ted jsem treba prodavala dva roky jeteho superiora za 12000. Porizovaci byla 22000.