Špatná nálada, jsem sama, potřebuju podpořit

225
27.9.19 21:59

Špatná nálada, sama

Ahoj holky,
před týdnem jsem tady psala, že mi odvezla tatínka rychlá do nemocnice. :( Ted je to týden a pořád leží na ARO - JIP. Převezli ho i do našeho města, takže jsem u něj dnes poprvé byla. Držela jsem se, abych nebrečela, ale sotva jsem vyšla z nemocnice spustila jsem jak malá. :,(
Tatínkovo srdíčko funguje krásně už samo, problém jsou teď plíce, byl silný kuřák a je hodně zahleněný. Takže dneska jsem tam byla poprvé a teď jsem sama doma, dcera spí, přítel přijede až ve 3 ráno. Sedím tady, koukám na tv a pořád mám před očima, jak tam leží a nemůže nic :,( Nemám si ani s kým pokecat, kamarádi už většinou spí a přítel napíše jednou za čas.
Nenajde se tady nějaká dobrá duše, která by aspoň trochu zlepšila náladu, komedie nepomáhají. V nejhorším případě si půjdu lehnout a zkusím to zaspat.:( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5913
27.9.19 22:04

Já bych si šla odpočinout. Každopádně přeji tatínkovi zdravíčko a tobě pevné nervy. Já mám s tátou takový vztah, že bych z toho byla úplně v pr.deli … Asi bych se ubrecela ke spánku. Já teda bulim už jenom když mu přeju k narozeninám a říkám mu, že ho mám ráda.. :lol: my jsme oba takoví cíti na sebe, s nikým jiným to tak nemám. Hlavně, že je tátovi líp. Zítra bude zase líp i pro tebe až ta dnešní návštěva z tebe trošku víc opadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
27.9.19 22:05

@Si_Si20 to je mi líto. Dej tomu čas, snad se to zlepší. Určitě je rád, že jsi přišla. A zase půjdeš znovu, možná klidně zítra? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
225
27.9.19 22:08

@Martha03 Právě mi máme s tátou to samé, o to víc mě ubíjí ten pohled na něj :,( připadám si jak cíťa, která nic nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
27.9.19 22:09

@Lalelale Ano byl rád, když mě viděl, smál se. Máma z ním jít zase zítra, vím, že mu to pomáhá a je rád, ale já to zatím nesu špatně. Jsem v takové situaci poprvé a moc to nezvládám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
27.9.19 22:15
@Si_Si20 píše:
@Martha03 Právě mi máme s tátou to samé, o to víc mě ubíjí ten pohled na něj :,( připadám si jak cíťa, která nic nevydrží.

Jak říká můj táta, není slabosti plakat, protože druhého ze srdce milujeme. Je slabosti když neplaceme, jestliže vidíme druhého trpět.
Chápu to, taky by mě to ubijelo. Hlavně proto, že bych mu nedokázala pomoci, teď už má táta taky svůj věk, vždycky byl pro mě tou klišé „skálou“ v mém životě a pokaždé když vidím jak ho trápí nějaký neduh jsem z toho smutná. Čím dál tím víc si uvědomuji, že stárne a občas když myslím na to, že tu jednou nebude se mi hrnou slzy do očí (jako teď :lol:) no jo jsem cíťa. S mamkou mám skvělý vztah, ale táta je prostě na mé vlně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122170
27.9.19 22:15
@Si_Si20 píše:

Je to normální, jsou to nervy. Bude dobrý, uvidíš. Ty nervy mívají i chlapi, jen v sobě nic nepotlacuj. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122170
27.9.19 22:16
@Si_Si20 píše:
Je to normální, jsou to nervy. Bude dobrý, uvidíš. Ty nervy mívají i chlapi, jen v sobě nic nepotlacuj. :mavam:
@Martha03 píše:
Jak říká můj táta, není slabosti plakat, protože druhého ze srdce milujeme. Je slabosti když neplaceme, jestliže vidíme druhého trpět.
Chápu to, taky by mě to ubijelo. Hlavně proto, že bych mu nedokázala pomoci, teď už má táta taky svůj věk, vždycky byl pro mě tou klišé „skálou“ v mém životě a pokaždé když vidím jak ho trápí nějaký neduh jsem z toho smutná. Čím dál tím víc si uvědomuji, že stárne a občas když myslím na to, že tu jednou nebude se mi hrnou slzy do očí (jako teď :lol:) no jo jsem cíťa. S mamkou mám skvělý vztah, ale táta je prostě na mé vlně.

Mám to přesně naopak. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
27.9.19 22:19

@Martha03 chápu, znám to. Já jen doufám, že to bude lepší a lepší.. :,( i ted na něj myslím, že tam leží a nemůže nic. I ted tady řvu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
27.9.19 22:21

@mrav nepotlačuju, ale ono to jde samo. Ikdyž koukám na komedii, tak prostě myslím na něj a před očima mám ty přístroje a hadičky. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
27.9.19 22:31
@Si_Si20 píše:
@Martha03 chápu, znám to. Já jen doufám, že to bude lepší a lepší.. :,( i ted na něj myslím, že tam leží a nemůže nic. I ted tady řvu :,(

Je to sice jako další klišé, ale je důležité zůstat pozitivní. Pro tebe i pro něj. Bude to lepší uvidíš. Já si pamatuji jak můj táta ležel na infekčním, kousl ho pavouk a dostal reakci takovou, že celý zcervenal, otekl, nemohl chodit doslapnout na paty, vypadal děsně. Když jsem za ním první den přišla, hned mezi dveřmi jsem mu řekla, že mu nesu tu kápi a mám mu od vnuka vzkázat, že pak musí do školky. Protože dědu spidermana nikdo jinej nemá. Hrozně se smál a tak nějak se nám oběma ulevilo. Byl na tom docela blbě, strávil tam delší dobu, měl dietu, chodila jsem z práce každý den, nosila mu potají chlebíčky a on je futroval za keřem v nemocničním parku, aby nás neviděli sestry. Jsou to jedny z mých oblíbených vzpomínek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.9.19 22:32

Zdar. Když je při vědomí i se směje, je to na dobré cestě.. Je třeba věřit v dobrý konec.
Mě jednou v pátek zkolabovala babička. Byla na koronární JIP, v takovém velkém lehátku a kolem plno přístrojů a kabelů, na hlavě měla kyslíkovou masku.. A doktor řekl, když vydrží do pondělí, začneme ji připravovat na operaci. To byl teprve šok. (Žila potom ještě dlouho, i když k operaci nedošlo.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
27.9.19 22:35

@Martha03 Tak to je hezké, já jak jsem to zažívala poprvé, tak vůbec nevím co mám říkat, táta zatím nemůže ani mluvit, má z krku vyvedenou hadičku, protože sám ty hleny neodkašle. :( Je tak unavený a slabý. Ale když mě chytl za ruku měl pevný stisk. :( je to šílený. Možná to přeháním, ale já si fakt připadám jak slaboch, když vím, že mě táta potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
27.9.19 22:37

@Jareach Tak taťka má taky kolem sebe spoustu přístrojů, sám zatím nedýchá, pomáhá mu přístroj. Já také doufám, že to bude jen lepší. :( jen jsem dneska tohle zažila úplně poprvé a jsem z toho celá špatná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
27.9.19 22:38

Neboj, ono to bude dobrý, mám zrovna noční a pracuji na Aro Nip, takže vím, že monitory, dávkovače atd, vypadají hrůzostrašně, ale bude líp, hlavně tatínka navštěvujte, moc to pomáhá a zahlenění je dočasné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová