Špatná nálada, jsem sama, potřebuju podpořit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lalelale
27.9.19 22:40
@Si_Si20 píše:
@Lalelale Ano byl rád, když mě viděl, smál se. Máma z ním jít zase zítra, vím, že mu to pomáhá a je rád, ale já to zatím nesu špatně. Jsem v takové situaci poprvé a moc to nezvládám

No vidíš je šťastný a určitě se na tebe zase těší. Zkus si odpočinout, ať tam zítra nejdeš unavená. O tátu je určitě postaráno a máš to za chvilku

• Citovat
  • Upravit
5913
27.9.19 22:41
@Si_Si20 píše:
@Martha03 Tak to je hezké, já jak jsem to zažívala poprvé, tak vůbec nevím co mám říkat, táta zatím nemůže ani mluvit, má z krku vyvedenou hadičku, protože sám ty hleny neodkašle. :( Je tak unavený a slabý. Ale když mě chytl za ruku měl pevný stisk. :( je to šílený. Možná to přeháním, ale já si fakt připadám jak slaboch, když vím, že mě táta potřebuje.

Ale prosím tě, nejsi slaboch, jen to ukazuje, že máš tátu ráda. Každý na tvém místě by z toho byl rozhozeny. Můžeš udělat jediné, držet ho za ruku a vykládat si s ním. Co jsi dělala, jak se má vnučka, jaké je venku počasí, privest ho na jiné myšlenky a dát mu vědět, že jsi tu pro něj a máš ho ráda. Víc dělat nemůžeš a věř mi, že on ani víc nečeká, láska vlastního dítěte je stejně nejvíc co mu můžeš dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
27.9.19 22:42

@toma0105 děkuju za podporu, upřímně Vás obdivuji. Ano snad máte pravdu, že to zahlenění je dočasné. Jak jsem psala, zažívám to poprvé, jsem ze všeho vyplašená, o přístrojích ani nemluvím. Když jsem viděla ty monitory a vše byli mi divně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
27.9.19 22:44

@Lalelale snad máte pravdu, nezbývá než věřit a doufat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
27.9.19 22:48

@Martha03 Ano to je pravda. Snad se to brzo zlepší a táta bude moc mluvit. TO mi říkala i mamka, přivézt ho na jiné myšlenky, ale pak tam přijdete a nevypadne z Vás pomalu kloudná věta. Ted se hlavně potřebuju nějak odreagovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
27.9.19 22:52
@Si_Si20 píše:
@Martha03 Ano to je pravda. Snad se to brzo zlepší a táta bude moc mluvit. TO mi říkala i mamka, přivézt ho na jiné myšlenky, ale pak tam přijdete a nevypadne z Vás pomalu kloudná věta. Ted se hlavně potřebuju nějak odreagovat

Navrhuji začít spánkem :lol: ono se to zlepší uvidíš. Prvotní šok opadne a pak už to bude snazší. Odpočin si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
27.9.19 22:55

@Martha03 Dobře půjdu to zkusit, :( už aby byly 3 ráno a byl tady přítel. Taky mi pak bude snad lépe :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
27.9.19 23:00
@Si_Si20 píše:
@Lalelale snad máte pravdu, nezbývá než věřit a doufat :,(

Si představ, jakou bude mít zítra radost, až tě uvidí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
225
27.9.19 23:03

@Lalelale Ano bude, bude to i lepší, že tam půjdeme s mamkou. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.19 23:07

Neboj se, bude líp! Je normální, že jsi z toho rozhozená a nikdo ti nebude nijak zazlívat, že brečíš nebo se tím trápíš. Je to normální! nejlepší by bylo to zaspat, ale nemyslím si, že budeš moct usnout, dokud nepřijde tvůj přítel. Tak se zkus nějak pohybově zaměstnat - uklízet doma, procházka, cvičení, dýchání, zkusit meditovat.
Držím palce, ať se tatík z toho dostane! :* :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
27.9.19 23:11

@BiohazardMichell tak naštěstí se mi zachvilku probudí dcera na jídlo. Tak mě snad přivede na jiné myšlenky, uklizeno už mám, vyžehleno taky. :nevim: a procházka ted taky nepřipadá v úvahu :D ale ta meditace není špatný nápad. Taky budu nejspíš čekat, než přítel dorazí. Děkuji moc :kytka: vážím si toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
27.9.19 23:34

Neboj tatínek bude v pořádku. Pokud máš uvar si silný medunkovy čaj a bez to zapsat. Den za dnem na tom bude lépe a Tobě bude taky lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
27.9.19 23:53

@Elen8 díky za tip na čaj. Ten mě nenapadl :srdce: Snad ano, děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
27.9.19 23:57
@Si_Si20 píše:
@toma0105 děkuju za podporu, upřímně Vás obdivuji. Ano snad máte pravdu, že to zahlenění je dočasné. Jak jsem psala, zažívám to poprvé, jsem ze všeho vyplašená, o přístrojích ani nemluvím. Když jsem viděla ty monitory a vše byli mi divně :(

Ano, vypadá to hrůzostrašně, ale je to ku prospěchu pacienta, hlavně musí mít chuť se uzdravit ten nemocný, pro nás je pak velké dík, když nám příjde pacient poděkovat, to pak naskočí husí kůže a někdy I slzička ukápne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová