Jaké druhy cukroví pečete?

916
17.12.20 14:48

Jaké druhy cukroví pečete?

Servus ženský,
jsou Vánoce a každý peče cukroví a samozřejmě já také, ale už nevím jaké. Už asi každý rok pořád dokola stejné cukroví. Neporadili by jste nějaké cukroví, u kterého jste si jisti, že je to novinka a, že je pro vás nové?

Ženský pište! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2931
17.12.20 14:50

A co pekla Karolína Světlá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
17.12.20 15:00
@thalasan píše:
A co pekla Karolína Světlá? :think:
:mrgreen: :potlesk: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
17.12.20 15:01

@JohanaRottova Servus Johano, dělám kávové, perníčky, linecke, skořicové, plněné trubičky, Masarykovo cukroví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
17.12.20 15:01

Tak já dneska budu poprvé zkoušet pařížské trubičky a medová kolečka. Těsto mám hotové, tak uvidíme jestli se bude dařit nebo se budou z kuchyně ozývat peprná slova a tuhle pro mě novinku budu dnes zkoušet poprvé a třeba i naposledy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
17.12.20 15:08
@Annabela11 píše:
@JohanaRottova Servus Johano, dělám kávové, perníčky, linecke, skořicové, plněné trubičky, Masarykovo cukroví.

Masarykovo je dobré. To jedl Masaryk v chudé rodině. Je to dobré. To uděláš těsto do něj dáš kakao nebo bez kakaa vyválíš na takovou šišku, pak to nakrájíš a máš v tom oříšky a pak to dáš péct a pak na konci obalíš v cukru :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
17.12.20 15:09

@JohanaRottova Ořechy namočit do rumu s vodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
17.12.20 15:20

Já dělala loni poprvé crinkles, to mi přijde jako takový “hit” :mrgreen: nebo já to neznala. Nebylo to těžké na přípravu a vypadá hezky :) dost kakaové, tak kdo má rad čokoládu, tomu chutna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12613
17.12.20 15:28
@JohanaRottova píše:
Servus ženský,
jsou Vánoce a každý peče cukroví a samozřejmě já také, ale už nevím jaké. Už asi každý rok pořád dokola stejné cukroví. Neporadili by jste nějaké cukroví, u kterého jste si jisti, že je to novinka a, že je pro vás nové?Ženský pište! :mavam:

Kazdy nepece, mne ho dava mama..a nemame s tim problem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
17.12.20 15:35

Já letos poprvé zkusila makové knoflíky. Chutnají nám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5242
17.12.20 15:49

@PepiKo Na crincles se chystam taky. Moje americka znama je ma nejradsi, tak chci zkusit, co na nich je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
17.12.20 15:58

Servus Johanno, ženská, já dělám rumový kuličky a ze zbytku kokosu kokosky. Možná se ještě přemůžu a udělám marokánky a sněhové pusinky. Zkrátka cukroví, které se smíchá a kydne na plech. Na zdobení, vykrajování a krémíky nemám trpělivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
17.12.20 16:00
@Afrikana píše:
@PepiKo Na crincles se chystam taky. Moje americka znama je ma nejradsi, tak chci zkusit, co na nich je :mrgreen:

Mám taky recept, ještě jsem je nedělala, mohla bys prosím pak písnout, jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14615
17.12.20 16:10

Ahoj, já mám v plánu jako loni Linecké, perníčky, vosí hnízda, nutellové kuličky v kokosu, mandlové hříbečky a vanilkové rohlíčky.

Ale co stihnu nevim, mám doma mimino :lol: Rada bych měla vše, jsou to me oblíbené druhy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
17.12.20 16:16

@Pruhovaný_mýval
Jojo. Uhňácat a kydnout na plech, to je moje, např. Kokosové placičky s kakaem, Případně rozplácnout vidličkou nebo paličkou na maso. Dělám i skořicové lisem na česnek. Nebo kokosové těsto prohnat strojkem na maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport