Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Servus ženský,
jsou Vánoce a každý peče cukroví a samozřejmě já také, ale už nevím jaké. Už asi každý rok pořád dokola stejné cukroví. Neporadili by jste nějaké cukroví, u kterého jste si jisti, že je to novinka a, že je pro vás nové?
Ženský pište! ![]()
@JohanaRottova Servus Johano, dělám kávové, perníčky, linecke, skořicové, plněné trubičky, Masarykovo cukroví.
Tak já dneska budu poprvé zkoušet pařížské trubičky a medová kolečka. Těsto mám hotové, tak uvidíme jestli se bude dařit nebo se budou z kuchyně ozývat peprná slova a tuhle pro mě novinku budu dnes zkoušet poprvé a třeba i naposledy ![]()
@Annabela11 píše:
@JohanaRottova Servus Johano, dělám kávové, perníčky, linecke, skořicové, plněné trubičky, Masarykovo cukroví.
Masarykovo je dobré. To jedl Masaryk v chudé rodině. Je to dobré. To uděláš těsto do něj dáš kakao nebo bez kakaa vyválíš na takovou šišku, pak to nakrájíš a máš v tom oříšky a pak to dáš péct a pak na konci obalíš v cukru
.
Já dělala loni poprvé crinkles, to mi přijde jako takový “hit”
nebo já to neznala. Nebylo to těžké na přípravu a vypadá hezky
dost kakaové, tak kdo má rad čokoládu, tomu chutna
@JohanaRottova píše:
Servus ženský,
jsou Vánoce a každý peče cukroví a samozřejmě já také, ale už nevím jaké. Už asi každý rok pořád dokola stejné cukroví. Neporadili by jste nějaké cukroví, u kterého jste si jisti, že je to novinka a, že je pro vás nové?Ženský pište!
Kazdy nepece, mne ho dava mama..a nemame s tim problem..
@PepiKo Na crincles se chystam taky. Moje americka znama je ma nejradsi, tak chci zkusit, co na nich je ![]()
Servus Johanno, ženská, já dělám rumový kuličky a ze zbytku kokosu kokosky. Možná se ještě přemůžu a udělám marokánky a sněhové pusinky. Zkrátka cukroví, které se smíchá a kydne na plech. Na zdobení, vykrajování a krémíky nemám trpělivost.
@Afrikana píše:
@PepiKo Na crincles se chystam taky. Moje americka znama je ma nejradsi, tak chci zkusit, co na nich je
Mám taky recept, ještě jsem je nedělala, mohla bys prosím pak písnout, jak to dopadlo?
Ahoj, já mám v plánu jako loni Linecké, perníčky, vosí hnízda, nutellové kuličky v kokosu, mandlové hříbečky a vanilkové rohlíčky.
Ale co stihnu nevim, mám doma mimino
Rada bych měla vše, jsou to me oblíbené druhy ![]()
@Pruhovaný_mýval
Jojo. Uhňácat a kydnout na plech, to je moje, např. Kokosové placičky s kakaem, Případně rozplácnout vidličkou nebo paličkou na maso. Dělám i skořicové lisem na česnek. Nebo kokosové těsto prohnat strojkem na maso.