Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Pekarinky a maminky, pecu pro maminku dort.
Zkusila jsem dát dovnitř ovocný rozvar, ovšem až teď mi napadlo zda se mi nerozmaci tím rozvarem piškot?
Je mi jasné že trochu navlhne ale mám strach aby to bylo ppzivatelne a nebyla z toho následně jen horda krému a rozvarenych borůvek s jahodami
Máte některá zkušenost? ![]()
Tak záleží na hustotě rozvaru a taky na piškotu. Já to tak dělám běžně a rozmáčené to není.
@Rachel_cz
Rozvar jsem udelala jistější ale zase jsem nechtela aby to byla kejda
Piskot jsem delala celý podle receptu kde byl rozvar také použít, nicmene mám ho rozkrojeny asi na trochu tenčí platy
A uz ted kdyz jsem se sla na to podívat do lednice zdál se mi vršek korpusu nějaký moc vlhký.. Upřímně nejsem si jistá jestli to moc nezkoumam
Vzdycky jsem pekla dorty takhle rodině a příbuzným nebo známým
A rozvar používám poprvé tk jsem z toho nesva abych si neustrihla ostudu
![]()
@Teruse97 hele ty pláty bych udělala pro příště opravdu o trošku silnější, ale nepřijde mi to vyloženě prosaknute.
Ale tak je to pocit z fotky no…
@Rachel_cz píše:
@Teruse97 hele ty pláty bych udělala pro příště opravdu o trošku silnější, ale nepřijde mi to vyloženě prosaknute.
Ale tak je to pocit z fotky no…
Jo, ono to není nijak prosaknuty
Ale kdyz na něj polozim ruku zda se mi vlhký.
Asi je to normální tím jak je to ještě v ledničce, netuším, nikdy jsem to takhle nezkoumala
Ono to vypadá na těch fotkách strašně tenký
Ale něco je schovaný i pod krémem protože jsem ten dort takhle pouze zacistila a připravila na obmazani bilkovym krémem
No uvidím.
@Teruse97 píše:
Jo, ono to není nijak prosaknuty
Ale kdyz na něj polozim ruku zda se mi vlhký.
Asi je to normální tím jak je to ještě v ledničce, netuším, nikdy jsem to takhle nezkoumala
Ono to vypadá na těch fotkách strašně tenký
Ale něco je schovaný i pod krémem protože jsem ten dort takhle pouze zacistila a připravila na obmazani bilkovym krémem
No uvidím.
Bude to dobrý, neboj ![]()
Za život jsem upekla tak dvě stovky dortů a ne vždy vyjde jak má ![]()
Rodina bude mít určitě radost tak jako tak ![]()