Jaké duplo ke 2. narozeninám?

4637
2.3.23 16:07

Jaké duplo ke 2. narozeninám?

Ahoj, koukám mezi stavebnicemi a je tolik druhů, že mi jde hlava kolem…

všechno naše malá má, jen z Lega Dupla máme jen 1 sadu Legrace ve vaně a jednoho slona a pak takovou kočku jednorožce na kolečkách. s těmi kolečky si hraje nejvíc, dělá že jezdí s autem.

rozhoduji se a ráda bych věděla, co bylo ve 2 letech populární u vás

1. Duplo sadu se srdíčkem - klasická krabice plná lega. Chci koupit, jen nevím, když malá ty kostky ještě moc stavět k sobě neumí. Ale stavěla bych já, spolu, bavilo by nás to, zas je to velká sada a myslím, že bychom u toho strávili hodně času. Ale třeba by ji to nebavilo, protože je moc malá na to aby zvládala něco cíleně stavět z lega. Jediné co zatím staví je věž se šesti obyčejných kostek. Lego mi pomáhá, ale sama to nedá. Ale to má čas…
  1. Duplo patrový domeček. Jsou tam panáčci a dalo by se s tím hrát ty hry na „jako“… u toho by malá možná vydržela víc. Ale zase to neumí sestavit a když se jí to rozpadne, neumí to spravit, bude řev…nakonec to tu může jen stát a chytat prach. Taky by mohla nějaké části ztratit a pak by to nešlo postavit.
  1. Duplo parní vláček. Vláček na baterky by mohla být skvělá zábava. Dovedu si představit, že bychom to pouštěli, koukali jak to jezdí, vozili postavičky… ale co dál. Neomrzí to? Taky se bojím, že dvouletá je ještě takové trdlo a mohla by to rozšlápnout.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26747
2.3.23 16:09

Kup více menších sad, farmu, prales…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14649
2.3.23 16:15

My jsme dali Duplo narozeninový vláček, je tam Mickey, Miniie a Goofy, i narozeninový dort :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
2.3.23 16:17

Tropický ostrov a Zvířátka z farmy tedy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
2.3.23 16:27

Hlasuji pro domeček. Mám taky dvouleťačku a hraje si s ním denně hodiny. Dává panáčky spát, koupat, vaří, přehrává si s nimi situace ze dne (třeba PPL s balíkem :lol: ), vydrží u toho fakt dlouho. Občas dům nějak přestavíme, dodělané schody a tak.

• Citovat
  • Upravit
1977
2.3.23 16:31

Všechny tři 😁 i když vláček je u nás oblíbenější neelektrický, syn nemá rád hry kdy sedí a kouká jak se něco děje samo (sama jezdí mašinka), ale chce si jezdit sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
2.3.23 16:34

Z toho výběru asi domeček, my mame snad všechno na co si člověk vzpomene :D nejradši mají autíčka, vlak, pak zvířátka a panacky, jen samotné kostky je moc neberou. Ale ono u jedne sady neskončíte, takže je celkem fuk čím začneš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
2.3.23 16:38

Všechno :lol: Hod si mincí, jestli domek nebo vláček, vedle s tím podle me neslapnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5729
2.3.23 16:40

Máme vláček se zvířátky a vláček s mašinkou, dají se spojit, malou to baví.
Nicméně mě překvapilo, že malá nezvládne postavit kostky z lega dupla..
Z výběru bych koupila asi domeček. Kdyžtak do něj „doroste“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
2.3.23 16:43

Super. tak já se na univerzální krabici plnou kostek vyprdnu.

a asi teda domeček. Vláček by taky mohla rozbít…třískne s tím a je to

Díky.

P. kdybyste měli tip ještě na něco nelegového třeba z modelín playdoh, o tom jsem taky přemýšlela, ale sady jako zubař jsou na dvouletou složité

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
2.3.23 16:43

U dupla musíš vždy stavět s dítětem, dvouleté to fakt samo nepostavi. Určitě to nemůže rozslapnout, je to hodně bytelny. Vláček bych asi ještě nekupovala, spis třeba ten domeček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
2.3.23 16:49

@Lil Kitkatt no jako dá to… ale nedělá to. Když si k tomu sednu já, tak jo, ale sama ne.
Asi nevidí v tom smysl, proč by ty kostky měla dávat k sobě. Jako sama nepostaví slona ani nic. Nejvíc používá ty kolečka Ještě ale v 18 měsících ji to teda nešlo. Teď to dá, rozpojí to, ale naučila se to až nedávno, asi ve 20 měsících :nevim:

vlastně si říkám, jestli to Duplo ještě neodložit… Modelínu má teda radši než lego. A to jsem si myslela, že lego je jasná tpoka a trefa do černého. u nás zatím prostě nevím. Pořád je spíš ve fázi, kdy něco vyndavá a zandavá do kelímků, mne v ruce a zahazuje to. To se s legem moc nedá. otáčí stránky knížek, lítá na odrážedle a pořád prostě nejradši přenáší věci. nebo teda maluje a lepí samolepky. to jo.

p. s. dva roky bude mít až za měsíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
2.3.23 16:50

@zudina aha, tak cajk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
2.3.23 17:00

@Niemeyer to nerozbije, my ty vláčky mame tři a děti jsou ničitelé, ze fakt zničí všechno, občas s tím hodí, občas na to šlápnou a ti už jsou větší jak 2 roky a vlaku se nic nestane, celkove to duplo se snad rozbit nedá, ale je fakt, ze domek je lepší, z toho koneckoncu můžete stavět i něco jiného podle fantazie, vlak se jen postavi koleje a kouká se jak to jede :nevim: (ono je k tomu teda i nějaká apka, ale na to já už nemám buňky) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
2.3.23 17:25

My ten vláček na baterky máme a hraje si s ním pětiletý syn. Je to jediné, co si z Dupla nechal. Vhodné je to ale fakt pro větší. Pokud bys chtěla levněji pořídit jen samotné kostky, koukni na stavebnici Unico. Je od Dupla k nerozeznání a perfektně sedí dohromady. Kupovali jsme takhle více Duplo sad a k tomu pak tyhle samostatné Unico kostky a podložky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí