Jaké golfky pro 4měsíční

Napsat příspěvek
Velikost písma:
979
13.10.12 09:52

Nechapu, proc by nemohlo byt 4-mesicni dite v golfkach v zime. Bude ve fusaku a nevidim rozdil mezi golfkama do lehu a normalnim kocarem.
Ja poridila cybex callisto. Jdou do uplnyho lehu a vleze se mi tam i na lezaka 11-ti mesicni prcek i s fusakem. Ale jsem herodes-strkam tam dite od 5 mesicu, pac jezdime vlakem a busem do Prahy na rehabilitace a nas offroadak hartan topline x neprojde dverma od autobusu ani motoraku :-) Navic ho sama nezvednu a cybex jo.

Z tech dokonalych matek, co tu tak strasne radi poucuji druhy, si nic nedelej. Jsou vsude-vcera mi jedna takova u Mudr rekla, ze mam malo obliknuty dite a ze je videt, ze je to moje prvni a ze jsem moc mlada a moc to neresim :-) Tak jsem ji rekla, ze na ni je zase videt, ze je stara a ze to zase az moc resi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aňulinek
13.10.12 10:05

@pansy hehe :D co jim je do toho, lidi nemají brzdu fakt :D

• Citovat
  • Upravit
2282
13.10.12 12:04

Nevidim rozdil mezi korbou a golfkama/sportakem do uplneho lehu, je to preci to same, tak nechapu kriticky :think:

Nova Inglesina ZippyFree uz ma otaceci sedacku, ale nepatri k nejlevnejsim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
13.10.12 13:34

@pansy že se nestaraj o sebe, co? :-O Mě to řekla máma, bývalýho přítele, kterou jsme potkali ve městě, že nemá čepičku (kterou celou pozvracel, takže by ho na uchu spíš studěla, než hřála), měl aspon kapucu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
13.10.12 13:42

Holky, děkuji za tipy, ráno jsme zajeli do Malvíka, mrkli jsme na sporťáky i golfky, ještě to musím všechno projít na netu, abych vybrala opravdu dobře :) zatím vedou golfky Peg Perego :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
13.10.12 13:45
@Loll píše: ¨
Sluníčko, zvedat ze židle tě to nemusí, každý nemá stejný pohled na svět jako ty. Napiš mi, prosím, jaký je to pro dítě rozdíl, když leží na rovině v golfkách nebo na rovině v hlubokým kočáru? A v neposlední řadě, kdyby svoje dítě zakladatelka vozila v kotouči, tak nám všem do toho může být víš co. ;)

anebo na bobech :D plně souhlasím zakladatelka prosila o radu jaké golfky ne náš názor jestli golfky ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
13.10.12 14:47

@lukresia asi tak…

• Citovat
  • Upravit
65331
13.10.12 14:51

@LadyTommy Peg Perego jsou super…
Jen myslím, že se v zimě ve sněhu celkem nadřeš s těma malejma kolečkama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
13.10.12 15:52
@Petra Z píše:
@LadyTommy Peg Perego jsou super…
Jen myslím, že se v zimě ve sněhu celkem nadřeš s těma malejma kolečkama :think:

nakonec jsem se rozhodla kočár, co máme teď, neprodat, když tu každý upozorňuje na zimu, bydlím v Praze, tak doufám, že cesty budou udržovat, ale když neprojedu, tak vytáhnu starý kočár 8) a po zimě poputuje k mým rodičům, počítám, že ještě nějaká vnoučata příjdou, tak ať se k nim nemusí tahat kočárek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65331
13.10.12 15:58

@LadyTommy tak to je dobře…to je dobrý že máš i kočár kdyžtak…
Já měla Peg Perego Pliko…a golfky jsou opravdu prostoré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
13.10.12 21:11

Ty PP Pliko Switch Easy Drive vypadají sqele :lol: mě teda moc vyhovují jednoduchá kolečka a sama mám PP Sí, na zimu půjde do Jane bo tad je úklid chodníků bída a utrpení, ale už se těším na jaro a golfky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí