Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nechapu, proc by nemohlo byt 4-mesicni dite v golfkach v zime. Bude ve fusaku a nevidim rozdil mezi golfkama do lehu a normalnim kocarem.
Ja poridila cybex callisto. Jdou do uplnyho lehu a vleze se mi tam i na lezaka 11-ti mesicni prcek i s fusakem. Ale jsem herodes-strkam tam dite od 5 mesicu, pac jezdime vlakem a busem do Prahy na rehabilitace a nas offroadak hartan topline x neprojde dverma od autobusu ani motoraku
Navic ho sama nezvednu a cybex jo.
Z tech dokonalych matek, co tu tak strasne radi poucuji druhy, si nic nedelej. Jsou vsude-vcera mi jedna takova u Mudr rekla, ze mam malo obliknuty dite a ze je videt, ze je to moje prvni a ze jsem moc mlada a moc to neresim
Tak jsem ji rekla, ze na ni je zase videt, ze je stara a ze to zase az moc resi ![]()
Nevidim rozdil mezi korbou a golfkama/sportakem do uplneho lehu, je to preci to same, tak nechapu kriticky ![]()
Nova Inglesina ZippyFree uz ma otaceci sedacku, ale nepatri k nejlevnejsim
@pansy že se nestaraj o sebe, co?
Mě to řekla máma, bývalýho přítele, kterou jsme potkali ve městě, že nemá čepičku (kterou celou pozvracel, takže by ho na uchu spíš studěla, než hřála), měl aspon kapucu ![]()
Holky, děkuji za tipy, ráno jsme zajeli do Malvíka, mrkli jsme na sporťáky i golfky, ještě to musím všechno projít na netu, abych vybrala opravdu dobře
zatím vedou golfky Peg Perego ![]()
@Loll píše: ¨
Sluníčko, zvedat ze židle tě to nemusí, každý nemá stejný pohled na svět jako ty. Napiš mi, prosím, jaký je to pro dítě rozdíl, když leží na rovině v golfkách nebo na rovině v hlubokým kočáru? A v neposlední řadě, kdyby svoje dítě zakladatelka vozila v kotouči, tak nám všem do toho může být víš co.
anebo na bobech
plně souhlasím zakladatelka prosila o radu jaké golfky ne náš názor jestli golfky ano ![]()
@LadyTommy Peg Perego jsou super…
Jen myslím, že se v zimě ve sněhu celkem nadřeš s těma malejma kolečkama ![]()
@Petra Z píše:
@LadyTommy Peg Perego jsou super…
Jen myslím, že se v zimě ve sněhu celkem nadřeš s těma malejma kolečkama
nakonec jsem se rozhodla kočár, co máme teď, neprodat, když tu každý upozorňuje na zimu, bydlím v Praze, tak doufám, že cesty budou udržovat, ale když neprojedu, tak vytáhnu starý kočár
a po zimě poputuje k mým rodičům, počítám, že ještě nějaká vnoučata příjdou, tak ať se k nim nemusí tahat kočárek ![]()
@LadyTommy tak to je dobře…to je dobrý že máš i kočár kdyžtak…
Já měla Peg Perego Pliko…a golfky jsou opravdu prostoré…
Ty PP Pliko Switch Easy Drive vypadají sqele
mě teda moc vyhovují jednoduchá kolečka a sama mám PP Sí, na zimu půjde do Jane bo tad je úklid chodníků bída a utrpení, ale už se těším na jaro a golfky ![]()